5 maistuvinta kissanruokaa kissallesi

Internet on pullollaan kotieläintarvikkeita, etenkin kissanruokaa on jokaiseen tarpeeseen ja makuun. Aloitamme listaamalla viisi mielestämme maistuvinta ja laadukasta kissanruokaa, jotka ovat suosittuja juuri nyt!

Canagan kissanruoka

Canagan kissanruoka

Tuote

Kauppa

Canagan Tonnikala & Katkarapu

Canagan Tonnikala & Katkarapu

Tonnikala & Katkarapu – Laadukas ja maistuva proteiinipitoinen märkäruoka sisältää tonnikalaa ja katkarapua omassa liemessä. Canagan kissanruoka on täysin viljatonta, ja sopii raaka-aineiltaan täysin kissan täysipäiväiseksi ravinnon lähteeksi. Pakkauskoko 75g.

Sisältö:

Ravintosisältö:

Brit care kissanruoka

Tuote

Kauppa

Brit Care Outdoor Cheeky

Brit Care Outdoor Cheeky

Brit Care Outdoor Cheeky on hypoallergeeninen kissan täysravinto aktiivisille ulkoileville kissoille. Runsaasti maukasta peuraa ja kanaa sisältävä ruoka on kehitetty antamaan kissalle sopivasti energiaa ja ravinteita aktiivisen elämän tueksi. Ruoan koostumus sisältää tärkeitä ravintoaineita ylläpitämään kissan niveliä ja rustoa. Natriumheksametafosfaatti ja C-vitamiini ehkäisevät hammaskiven muodostumista kissan hampaisiin ja pitävät ikenet terveenä.

Sisältö:

Ravintosisältö:

Applaws kissanruoka

Tuote

Kauppa

Applaws Cat Adult Chicken

Applaws Cat Adult Chicken

Applaws Cat Adult Chicken

Applaws Cat Adult Chicken – Korkealaatuinen ja proteiinipitoinen kuivaruoka aikuiselle kissalle hyvällä hinta-laatusuhteella. Tuotteen proteiinipitoisuus on 80%, hiilihydraatteja 15%, ei sisällä lainkaan viljaa eikä keinotekoisia säilöntäaineita, ja siksi tuote sopii hyvin myös allergisille kissoille.  Adult chicken sisältää luonnollisia omega 3- ja omega 6 rasvoja, jotka lisäävät kissasi hyvinvointia ja turkin kiiltoa. Lisätyt antioksidantit huolehtivat kissasi hyvästä terveydestä sekä puolukkauute huolehtii virtsateistä ja ruuansulatusjärjestelmästä.

Sisältö:

Ravintosisältö:

Royal canin kissanruoka

Tuote

Kauppa

Royal Canin Regular Sterilised

Royal Canin Feline -säästöpakkaus

Royal Canin FHN Sterilised

Royal Canin Regular Sterilised – Suunniteltu erityisesti monipuoliseksi ja maukkaaksi täysravinnoksi leikatuille 1-7-vuotiaille kissoille. Steriloinnin jälkeen kissan kehossa tapahtuu usein muutoksia, sen energian tarve vähenee ja ruokahalu kasvaa, jolloin myös ylipaino saattaa nousta ongelmaksi, ja ongelmia virtsateissä saattaa esiintyä. Regular sterilised sisältää 37% proteiinia ja 12% rasvaa, ja se on tehty ylläpitämään kissan ihannepainoa sekä tukemaan virtsateiden terveyttä.

Sisältö:

Ravintosisältö:

Orijen kissanruoka

Tuote

Kauppa

Orijen Cat & Kitten

Orijen Cat & Kitten

Orijen Cat & Kitten – Orijen Cat & Kitten on viljaton kissanruoka kaikenikäisille kissoille, jonka laadukkaat ja monipuoliset tarkkaan valitut raaka-aineet tarjoavat loistavan vaihtoehdon kissan jokapäiväiseksi ruokavalioksi. Orijen sisältää kolmesta kokonaista saaliseläimen osaa oikeassa suhteessa, ja muodostaa näin kissalle luontaisen hyvän ruokavalion.

Orijen Cat & Kitten sisältää tuoreena toimitettua 85 % paikallista, vapaana kasvatettua kanaa ja kalkkunaa, kokonaisia kananmunia sekä lähialueiden vesistä vapaana pyydettyä kalaa, jolloin ravintoarvot säilyvät parhaimmillaan. Tuote on myös matalahiilihydraattinen, sisältäen vain 15% hitaasti imeytyviä hiilihydraatteja, ja tuotteen matalaglykeeminen koostumus pitää verensokerin vakaana. Tuote ei sisällä viljaa, perunaa eikä lisäaineita, ja sopii siis myös herkille ja allergisille kissoille.

Sisältö:

Ravintosisältö:

Lisää: kananrasva (3 %), kokonainen punainen linssi, kokonainen vihreä herne, kokonainen vihreä linssi, kokonainen kikherne, kokonainen keltainen herne, linssikuitu, kokonainen pintopapu, kokonainen valkopapu, kuivattu kananrusto (1 %), silliöljy (1 %), kylmäkuivattu kananmaksa, kylmäkuivattu kalkkunanmaksa, tuore kokonainen kurpitsa, tuore kokonainen talvikurpitsa, tuore kokonainen kesäkurpitsa, tuore kokonainen palsternakka, tuore porkkana, tuore kokonainen red delicious omena, tuore kokonainen bartlett päärynä, tuore lehtikaali, tuore pinaatti, tuore punajuurenlehti, tuore nauriinnaatti, ruskolevä, kokonainen karpalo, kokonainen mustikka, kokonainen saskatoon -marja, sikurinjuuri, kurkumanjuuri, maarianohdake, takiaisen juuri, laventeli, rohtosalkoruusunjuuri, ruusunmarja. Lisäravinteet (per kg): Ravitsemukselliset lisäaineet: sinkkikelaatti: 100 mg, kuparikelaatti: 11 mg, koliinikloridi: 1200 mg. Tekniset lisäravinteet: Enterococcus faecium NCIMB10415: 600×10^6 CFU.

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Tutustu myös näihin

Liity uutislehtemme tilaajaksi, ja varmista saavasi parhaiden lemmikintarvikkeiden tuotevinkit ja arvostelut suoraan sähköpostiisi ensimmäisten joukossa!

↓ Tilaa parhaat vinkit ja tuotearvostelut meiltä sähköpostiisi