5 maistuvinta kissanruokaa kissallesi

Internet on pullollaan kotieläintarvikkeita, etenkin kissanruokaa on jokaiseen tarpeeseen ja makuun. Aloitamme listaamalla viisi mielestämme maistuvinta ja laadukasta kissanruokaa, jotka ovat suosittuja juuri nyt!

CANAGAN KISSANRUOKA

Tonnikala&Katkarapu – Laadukas ja maistuva proteiinipitoinen märkäruoka sisältää tonnikalaa ja katkarapua omassa liemessä. Canagan kissanruoka on täysin viljatonta, ja sopii raaka-aineiltaan täysin kissan täysipäiväiseksi ravinnon lähteeksi. Pakkauskoko 75g.

Sisältö:

Ravintosisältö:

Canagan Country Game

Petenkoiraravike logo
hinta: 24,99 - 92,90 €

Canagan Cat Tonnikala & katkarapu

Petenkoiraravike logo
hinta: 1,59 - 21,20 €

Canagan Cat Kana

Petenkoiraravike logo
Hinta: 1,59 - 21,20 €​

BRIT CARE KISSANRUOKA

Haluatko tietää Lemmikintarvike.fi:n ajankohtaisista uutisista ja tuotetarjouksista heti ensimmäisten joukossa? Tilaa nyt sähköinen uutiskirjeemme!

Brit Care Outdoor Cheeky on hypoallergeeninen kissan täysravinto aktiivisille ulkoileville kissoille. Runsaasti maukasta peuraa ja kanaa sisältävä ruoka on kehitetty antamaan kissalle sopivasti energiaa ja ravinteita aktiivisen elämän tueksi. Ruoan koostumus sisältää tärkeitä ravintoaineita ylläpitämään kissan niveliä ja rustoa. Natriumheksametafosfaatti ja C-vitamiini ehkäisevät hammaskiven muodostumista kissan hampaisiin ja pitävät ikenet terveenä.

Sisältö:

Ravintosisältö:

Brit Care Cat Outdoor Cheeky

Petenkoiraravike logo
hinta: 5,99 - 19,99 €

Brit Care Cat Grain-Free Sterilized Weight Control

Petenkoiraravike logo
hinta: 4,99 - 49,99 €

Brit Care Kitten tonnikala

Petenkoiraravike logo
Hinta: 1,39 - 19,86 €​

APPLAWS KISSANRUOKA

Applaws Cat Dry Food with Chicken

Applaws Cat Adult Chicken – Korkealaatuinen ja proteiinipitoinen kuivaruoka aikuiselle kissalle hyvällä hinta-laatusuhteella. Tuotteen proteiinipitoisuus on 80%, hiilihydraatteja 15%, ei sisällä lainkaan viljaa eikä keinotekoisia säilöntäaineita, ja siksi tuote sopii hyvin myös allergisille kissoille.  Adult chicken sisältää luonnollisia omega 3- ja omega 6 rasvoja, jotka lisäävät kissasi hyvinvointia ja turkin kiiltoa. Lisätyt antioksidantit huolehtivat kissasi hyvästä terveydestä sekä puolukkauute huolehtii virtsateistä ja ruuansulatusjärjestelmästä.

Sisältö:

Ravintosisältö:

Applaws Adult Chicken & Salmon

Zooplus cropped
hinta: 4,19 - 77,99 €

Applaws Cat Tuna Loin

Zooplus cropped
hinta: 1,79 - 59,67 €

Applaws Adult Chicken

Zooplus cropped
Hinta: 4,19 - 76,99 €​

ROYAL CANIN KISSANRUOKA

Royal Canin Feline Sterilised 37 kuva

Royal Canin Regular Sterilised – Suunniteltu erityisesti monipuoliseksi ja maukkaaksi täysravinnoksi leikatuille 1-7-vuotiaille kissoille. Steriloinnin jälkeen kissan kehossa tapahtuu usein muutoksia, sen energian tarve vähenee ja ruokahalu kasvaa, jolloin myös ylipaino saattaa nousta ongelmaksi, ja ongelmia virtsateissä saattaa esiintyä. Regular sterilised sisältää 37% proteiinia ja 12% rasvaa, ja se on tehty ylläpitämään kissan ihannepainoa sekä tukemaan virtsateiden terveyttä.

Sisältö:

Ravintosisältö:

ORIJEN KISSANRUOKA

Orijen Cat & Kitten

Orijen Cat & Kitten – Orijen Cat & Kitten on viljaton kissanruoka kaikenikäisille kissoille, jonka laadukkaat ja monipuoliset tarkkaan valitut raaka-aineet tarjoavat loistavan vaihtoehdon kissan jokapäiväiseksi ruokavalioksi. Orijen sisältää kolmesta kokonaista saaliseläimen osaa oikeassa suhteessa, ja muodostaa näin kissalle luontaisen hyvän ruokavalion.

Orijen Cat & Kitten sisältää tuoreena toimitettua 85 % paikallista, vapaana kasvatettua kanaa ja kalkkunaa, kokonaisia kananmunia sekä lähialueiden vesistä vapaana pyydettyä kalaa, jolloin ravintoarvot säilyvät parhaimmillaan. Tuote on myös matalahiilihydraattinen, sisältäen vain 15% hitaasti imeytyviä hiilihydraatteja, ja tuotteen matalaglykeeminen koostumus pitää verensokerin vakaana. Tuote ei sisällä viljaa, perunaa eikä lisäaineita, ja sopii siis myös herkille ja allergisille kissoille.

Sisältö:

Ravintosisältö:

Lisää: kananrasva (3 %), kokonainen punainen linssi, kokonainen vihreä herne, kokonainen vihreä linssi, kokonainen kikherne, kokonainen keltainen herne, linssikuitu, kokonainen pintopapu, kokonainen valkopapu, kuivattu kananrusto (1 %), silliöljy (1 %), kylmäkuivattu kananmaksa, kylmäkuivattu kalkkunanmaksa, tuore kokonainen kurpitsa, tuore kokonainen talvikurpitsa, tuore kokonainen kesäkurpitsa, tuore kokonainen palsternakka, tuore porkkana, tuore kokonainen red delicious omena, tuore kokonainen bartlett päärynä, tuore lehtikaali, tuore pinaatti, tuore punajuurenlehti, tuore nauriinnaatti, ruskolevä, kokonainen karpalo, kokonainen mustikka, kokonainen saskatoon -marja, sikurinjuuri, kurkumanjuuri, maarianohdake, takiaisen juuri, laventeli, rohtosalkoruusunjuuri, ruusunmarja. Lisäravinteet (per kg): Ravitsemukselliset lisäaineet: sinkkikelaatti: 100 mg, kuparikelaatti: 11 mg, koliinikloridi: 1200 mg. Tekniset lisäravinteet: Enterococcus faecium NCIMB10415: 600×10^6 CFU.

Kirjoittaja:

Miina
Miina
Lemmikintarvike.fi sivustolla olemme koonneet tärkeitä kotieläintarvikkeita laidasta laitaan. Listaamme ja arvostelemme suosituimmat, luotettavimmat ja hinta-laatusuhteilta parhaat tuotteet helpottamaan sinun ja lemmikkisi arkea.

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Vieritä ylös