Uutuus! Animo-aktiivisuusmittari sinulle, joka haluat seurata koirasi tottumuksia tarkemmin

Animo-aktiivisuusmittari

Tuotetta ei tällä hetkellä saatavilla.

Haluatko tietää Lemmikintarvike.fi:n ajankohtaisista uutisista ja tuotetarjouksista heti ensimmäisten joukossa? Tilaa nyt sähköinen uutiskirjeemme!

Ihmiset ovat aktivoituneet oman kehon, kulutuksen ja liikunnan seuraamisessa älypuhelimien sekä aktiivisuuskellojen ja -mittareiden myötä. Kesän tullessa myös lemmikkimme alkavat aktivoitua ja viettävät aikaa ulkona entistä enemmän. Samalla liikunnan lisääntyessä myös unen laatu ja ruokahalu lisääntyy. Miksemme siis seuraisi myös lemmikkien aktiivisuutta, unen laatua, syömä- ja juomatottumuksia, sekä muuta elämää.

Uusi Animo-aktiivisuusmittari luo edullisesti mahdollisuuden seurata lemmikkisi hyvinvointia helposti. Mittari sisältää paljon erilaisia toimintoja, tallentaen muun muassa liikkeen, energiankulutuksen, unen laadun sekä analysoi käyttäytymismalleja. Laite siis on aktiivisuusmittarin lisäksi oiva apu kouluttamisessa ja käyttäytymismallien havainnoinnissa. 

Animo-aktiivisuusmittarin avulla esimerkiksi voit seurata ylipainoisen lemmikkisi ravinnonsaantia ja kulutusta tai seurata haukkuherkän koirasi toimintaa.

Animo on kevyt (22g) ja helppo kiinnittää kaulapantaan, heti toimintavalmis ja veden sekä pölyn kestävä. Laite kestää 30 minuutin upotuksen metrin syvyyteen, loistava siis myös uivalle koiralle. Kerätyn datan pystyt analysoimaan Bluetooth-yhteyden avulla helposti älypuhelimellasi ja soveltuu useamman eri lemmikin tietojen seuraamiseen.

Panosta tänä kesänä omaan ja koirasi hyvinvointiin!

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Vieritä ylös