Hurtta Sadetakit

Hurtta Rain Blocker ECO koiran sadetakki

Hurtta Rain Blocker ECO koiran sadetakki

Petenkoiraravike logo
hinta: 74,90 - 94,90 €

Hurtta Rain Blocker ECO koiran sadetakki kierrätysmateriaalista. Ekologisessa koiran sadetakissa yhdistyy kierrätyskuidut muovipulloista korkealaatuiseen tekstiilikuituun. Lopputuloksena on vahva, elastinen, pehmeä, vedenpitävä ja samalla hengittävä materiaali. Yhteen takkiin käytetään 15 muovipulloa.

Mukavassa, etulahkeellisessa sadetakissa yhdistyy haalarin suojaavuus ja takin helppokäyttöisyys. Etulahkeellinen sadetakki tarjoaa uudenlaisen ratkaisun koiran suojaamiseen sadesäällä. Etulahkeellinen malli minimoi koiran etuosan kuraantumisen ja se on nopea pukea. Hyvä valinta koirille, joiden turkki täytyy suojata, mutta koira ei liiku mielellään haalarissa. Lahkeet ylettyvät suojaamaan jalat ranteisiin saakka ja voit säätää pituutta nepparikiinnityksellä tarpeen mukaan.

Haluatko tietää Lemmikintarvike.fi:n ajankohtaisista uutisista ja tuotetarjouksista heti ensimmäisten joukossa? Tilaa nyt sähköinen uutiskirjeemme!

Hurtta Monsoon sadetakki tyrni

Hurtta Monsoon sadetakki tyrni

Petenkoiraravike logo
hinta: 59,90 - 89,90 €

Hurtta Monsoon -koiran sadetakki on suunniteltu sateiselle, tuuliselle ja kuraiselle säälle. Erinomainen sadetakki koiralle ääriolosuhteisiin. Monipuolinen säädettävyys selänpituudesta, vyötäröstä ja kauluksesta takaavat hyvän istuvuuden monille koiraroduille. Kiristämällä sadelukollisen kauluksen ylös koiran kaulalle takki suojaa myös rinnan ja kaulan alueen. Joustava ja äänetön kangas on mukava koiran päällä ja se on nopea pukea. 

Hurtta Monsoon sadetakki, karhunvatukka

Hurtta Monsoon sadetakki, karhunvatukka

Petenkoiraravike logo
hinta: 59,90 - 69,90 €

Hurtta Monsoon -koiran sadetakki on suunniteltu sateiselle, tuuliselle ja kuraiselle säälle. Erinomainen sadetakki koiralle ääriolosuhteisiin. Monipuolinen säädettävyys selänpituudesta, vyötäröstä ja kauluksesta takaavat hyvän istuvuuden monille roduille. Kiristämällä sadelukollisen kauluksen ylös koiran kaulalle takki suojaa myös rinnan ja kaulan alueen. Joustava ja äänetön kangas on mukava koiran päällä ja se on nopea pukea.

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Vieritä ylös