Lemmikkisi hyvinvoinnin tueksi

Koiran tarvikkeet

Etsitkö jotain tiettyä tuotetta koirallesi? Oletko hankkimassa koiraa? Tai haluatko löytää uusia toimivampia tuotteita? Nykyään on saatavilla koiratarvikkeet oikeastaan joka tarpeeseen ja mieltymykseen, jolloin lemmikkitarvikeliikkeen valikoiman laajuus saattaa yllättää, ja tuotteiden vertailu on hankalampaa, koska paneutumiseen ei välttämättä ole tarpeeksi aikaa. Ostaessasi tuotteet koiran tarvikkeet netistä, voit itse valitsemanasi ajankohtana vertailla rauhassa tuotteita, hintoja ja lukea kokemuksia. Näin voit päättää sopivan tuotteen omiin ja koirasi tarpeisiin, oli sitten kyseessä koiran kuljetushäkki, furminaattori, sitruunapanta, punkkipanta, koiranpeti tai vaikka kuonokoppa.

Jokaiselta koiralta on hyvä löytyä perustarpeet, ja eläinkaupasta ostetut tarvikkeet usein kestävät paremmin. Perustarvikkeet kuten ruokakuppi, vesikuppi, kaulapanta ja/tai valjaat, talutushihna, peti, koiran lelut, harja sekä kynsisakset kuuluvat hyvään peruspakettiin. Löydät sivuiltamme tuotteita vertailtuna, ja löydät oman koirasi rodulle ja koolle sopivat tuotteet. Koiran tarvikkeisiin ei tarvitse tuhlata satoja euroja, vaan ihan perustarvikkeilla kyllä pärjää. Kuitenkin muuttuvissa arjen tilanteissa tulee joskus tarve myös lisävarusteille.

Tuotteet, joita suosittelemme

Julius K9
Julius K9Hinta: 34,90 €
Read More
Vahvat ja kestävät Julius K9 valjaat ovat Itävallan palomiesten ja poliisien kehittelemät.

OSTA NYT

Trixie Alicante
Trixie AlicanteHinta: 69,90 €
Read More
Koiran sadetakki Hurtta Drizzle, herukka on erinomainen käytettäväksi sateisella, tuulisella ja kuraisella säällä.

OSTA NYT

Furminator Furflex vaihtopää L
Furminator Furflex vaihtopää Lhinta: 49,99€
Read More
Furminator Furflex on tehokas pohjavillan- ja irtokarvanpoistaja.

OSTA NYT

Back on Track koiran säärisuoja
Back on Track koiran säärisuoja
Osta nyt: 25,00 €
Read More
Säärisuoja sopii erityisesti koirille, joilla on heikot rannenivelet esimerkiksi kirurgisen operaation, nivelrikon tai jänne- / pehmytkudosvamman vuoksi.

OSTA NYT

Previous
Next

Perustarvikkeiden rinnalle tuotteita arkea helpottamaan

Liikutko paljon autolla, ja koirasi kulkee mukana? Tällöin on hyvä hankkia turvalliseen ja sujuvaan liikkumiseen sopivat tarvikkeet. Koiralle valitaan auton, koiran koon ja luonteen perusteella sopivin tapa matkustaa autossa, jossa se ei pääse häiritsemään kuljettajaa ajon aikana.

Koirat autossa

Toiset myös pyöräilevät pienen koiran kanssa, ja nykyään myös saatavilla koiran pyöräilykorit, jossa koira pysyy matkassa mukavasti mukana.Myös kotona on joskus tarvetta rajata koiran elinpiiriä esimerkiksi omistajan poissa ollessa tai esimerkiksi koiran turvallisuuden vuoksi, se käy helposti koiraportin avulla.

Koiran rodusta, omistajan mieltymyksestä ja harrastuksista riippuu myös, kuinka paljon turkinhoitoa koira tarvitsee. Säännöllisellä ja terveellisellä ruokavaliolla ja turkin hoidolla on suora yhteys koiran hyvinvointiin. Turkinhoitoon koiran harjan ja kamman lisäksi saatavilla myös useita erilaisia välineitä, kuten

Koirien tarvikkeisiin Suomessa kuuluvat nykyisellään myös punkkipannat, sillä punkit eli puutiaiset esiintyvät Suomessa noin huhtikuusta lokakuun loppuun, ja ne viihtyvät parhaiten kosteilla ja metsäisillä alueilla. Pienen koonsa vuoksi ne jäävät usein koiran omistajalta huomaamatta, sillä ne ovat kooltaan vain noin 2-4 millimetriä. Kaikki punkit eivät toki kanna sairauksia, mutta ne voivat levittää tartuntatauteja ja voivat kiinnittyä mihin kohtaan vain koirassasi. Punkkipanta on helppo tapa suojata lemmikkisi.

Nykyään koiran kanssa pystyy harrastamaan myös useita eri lajeja näyttelyistä tokoon ja metsästyksestä agilityyn. Saatavilla on paljon erilaisia tuotteita harjoitteluun ja harrastuksen ylläpitoon, kuten erilaiset koirapillit, naksuttimet, herkkupussit, numerolappupidikkeet, hyppyesteet, kartiot, silytyspussit tavaroille ja paljon muuta.

Keitä me olemme?

Tarkoituksenamme Lemmikintarvike.fi sivustolla on kerätä tietoa ja esitellä laadukkaat koiran tarvikkeet sinun ja lemmikkisi hyvinvointia ajatellen. Mielestämme suoraan kotisohvalta tapahtuva shoppailu on helpompi tapa varmistua siitä, että lemmikkisi saa rauhassa valitut sopivat tuotteet täältä, ja samalla nopeiden virhepäätösten riski pienenee. Jos huomaat jonkun tuotteen, jonka meidän tulisi lisätä sivuillemme, otathan meihin yhteyttä!

Löydät meidät nyt myös
Vieritä ylös