Nutrolin Iho & turkki ravintoöljy

Nutrolin Iho & Turkki Ravintoöljy
Nutrolin Iho & turkki ravintoöljy 250 ml
Nutrolin Iho & turkki ravintoöljy 250 ml
hinta: 15,99 19,99 € | PetenKoiratarvike.com
Read More
Nutrolin® Iho ja Turkki ravintoöljy on rasvahappovalmiste koiran ihon ja turkin kunnosta huolehtimiseen.

OSTA NYT

Nutrolin Puppy & Mom Nutritional Oil 150 ml
Nutrolin Puppy & Mom Nutritional Oil 150 mlhinta: 15,19 18,99 € | PetenKoiratarvike.com
Read More
Nutrolin Puppy & Mom Nutritional Oil -ravintoöljy tukee koiranpennun aivojen ja silmien tasapainoista kasvua ja kehitystä.

OSTA NYT

Nutrolin Kissa, 150 ml
Nutrolin Kissa, 150 ml
hinta: 8,95 17,90 € | PetenKoiratarvike.com
Read More
Nutrolin Kissa® ravintoöljy kissanpennuille ja aikuisille kissoille. Tämä öljy huolehtii pennun ja aikuisen kissan välttämättömien rasvahappojen tarpeista.

OSTA NYT

Previous
Next

Haluatko tietää Lemmikintarvike.fi:n ajankohtaisista uutisista ja tuotetarjouksista heti ensimmäisten joukossa? Tilaa nyt sähköinen uutiskirjeemme!

Nutrolin Iho & Turkki ravintoöljy suojaa ja ravitsee koirasi ihoa ja turkkia. Patentoitu kalaöljytön luottotuote on oiva lisä ruokavalioon, sillä öljy tukee koiran ihon ja turkin luontaista suojakerrosta, sekä mahdollistaa koirallesi terveet ja vahvat anturat sekä kynnet. 

Onko koirasi iho kuiva? Raapiiko koirasi itseään ja karvaa lähtee suuret määrät? Kokeile ruokaan helposti lisättävää, riittoisaa ja maistuvaa kasviperäisistä öljyistä valmistettua Nutrolin ruokaöljyä. Tuote sopii kala-allergisille koirille, sekä tuotteen käyttö on eläinlääkäreiden laajasti suosittelema ravitsemuksellinen tukihoito atoopikoille ja muista iho- ja kynsisairauksista kärsiville koirille. Tuotteessa ei ole yliannostuksen vaaraa.

Nutrolin iho & turkki ravintoöljy on pakattu kätevään alumiinipulloon, joka suojaa sitä valolta ja hapelta. Pullo on helppo kierrättää metallijätteiden mukana eikä  se jätä öljyjälkiä pinnoille. Avaamaton pullo säilyy huoneenlämmössä päiväykseen asti, avattu jääkaapissa 4 kuukautta. Saatavilla pienemmässä 275ml ja isommassa 1000ml koossa. Tutustu myös Nutrolin Seniori ja Nutrolin Pentu ravintoöljyihin.

NUTROLIN IHO & TURKKI RAVINTOÖLJYN ANNOSTELU

Koiran paino (kg)Annos (teelusikka)
51/2
101
202
403
604
805

SISÄLTÖ

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Vieritä ylös