Nutrolin Iho & turkki ravintoöljy

Nutrolin Iho & Turkki Ravintoöljy

Nutrolin Iho & turkki ravintoöljy 265 ml

4/5

Nutrolin® Iho ja Turkki ravintoöljy on rasvahappovalmiste koiran ihon ja turkin kunnosta huolehtimiseen.

Osta nyt: 19,99 €

Nutrolin Puppy & Mom Nutritional Oil 150 ml

4/5

Nutrolin Puppy & Mom Nutritional Oil -ravintoöljy tukee koiranpennun aivojen ja silmien tasapainoista kasvua ja kehitystä.

Osta nyt: 18,99 €

Nutrolin Kitten & Adult, 150 ml

3/5

Nutrolin Kissa® ravintoöljy kissanpennuille ja aikuisille kissoille. Tämä öljy huolehtii pennun ja aikuisen kissan välttämättömien rasvahappojen tarpeista.

Osta nyt: 17,90 €

Haluatko tietää Lemmikintarvike.fi:n ajankohtaisista uutisista ja tuotetarjouksista heti ensimmäisten joukossa? Tilaa nyt sähköinen uutiskirjeemme!

Nutrolin Iho & Turkki ravintoöljy on rasvahappovalmiste koiran ihon ja turkin kunnosta huolehtimiseen, ja sen ylläpitämiseen. Patentoitu ja kalaöljytön tuote on loistava lisä koiran ruokavalioon pitäen turkin ja ihon lisäksi myös koiran anturat sekä kynnet vahvoina ja terveinä. 

Kärsiikö koirakaverisi kuivasta ja hilseilevästä ihosta? Lähteekö karvaa suuria määriä ja kuivuvatko koirasi anturat? Aiheuttaako kuiva iho hilseen lisäksi myös ikävää kutinaa? Nutrolin Iho- ja turkkiöljy vahvistaa koiran ihon luonnollista suojamekanismia, jolloin iho kykenee säilyttämään yhä paremmin kosteutta. Tämä vähentää kuivan ihon aiheuttamaa hilseilyä, kutinaa ja karvanlähtöä lisäten samalla koiran turkin kiiltoa ja pehmeyttä. Varta vasten ihon ja turkin tarpeisiin kehitetty Nutrolin Iho & Turkki tekee koiran turkista rodunomaisen, ja terveen näköisen. Lukuisat trimmaajat suosittelevatkin Nutrolin Iho & Turkki -öljyä kaikille trimmattaville koirille sen vaikutuksien ansiosta. 

Nutrolin Iho & Turkki ravintoöljy on valmistettu puhtaista kasviperäisistä öljyistä, jotka sisältävät välttämättömien rasvahappojen (LA sekä ALA) lisäksi myös näiden aineenvaihduntatuotteita (GLA sekä SDA). Tuotteeseen on myös lisätty luonnollisia antioksidantteja täydentämään koiran tasapainoista ravintoa. 

Kasviperäisten ainesosien ansiosta tuote soveltuu loistavasti myös kala-allergisille koirille. 

Kasviperäiset öljyt osana koiran tasapainoista ravintoa

Koirien iho- ongelmien keskeisenä tavoitteena on pyrkiä parantamaan ihon luontaista suojamekanismia vahvistamalla ihon läpäisyestettä. Nutrolin Iho & Turkki ravintoöljyn patentoidulla koostumuksella pyritäänkin vahvistamaan tätä ihon läpäisyestettä samalla tukien karvapeitteen ja kynsien kasvua. 

Välttämättömiä rasvahappoja, etenkin omega-6 linolihappoa tarvitaan ihon luontaisen suojakerroksen ylläpitoon. Huonosti toimiva ihon suojakerros taas altistaa koiran lukuisille iho-ongelmille, kuten atopialle sekä hilsettymiselle. Nutrolinin ravintoöljy sisältää linolihapon vaikutusta tukevia rasvahappoja; alfalinoleenihappoa, gammalinoleenihappoa, stearidonihappoa sekä luonnollista E- vitamiinia. 

Millaisiin ongelmiin Nutrolin Iho & Turkki auttaa

Ensimmäisenä ravintoöljyn vaikutuksia voidaan huomata ulkoisesti etenkin anturoiden, turkin sekä ihon parantumisena. Öljyn vaikutus on kuitenkin laajempi, sillä se vaikuttaa positiivisesti myös muun muassa koiran immuunijärjestelmään. Tämä vaikutus yhdessä turkin ja anturoiden kunnon paranemisen kanssa parantaa koiran yleistä vointia huomattavasti. 

Sisältö:

Kylmäpuristettua kasviöljyä: hampunsiemenöljy, rypsiöljy, pellavaöljy, välttämättömät rasvahapot 480/ml

Luonnolliset lisäaineet: E-vitamiini (d-alfa-tokoferoli) 2,5 mg/mlTokoferoliuute

Nutrolin ravintoöljyt kaiken kokoisille koirille

Koiran paino (kg)Annos (teelusikka)
51/2
101
202
403
604
805

Nutrolin -tuoteperheeseen kuuluvat neljä täsmävaikutteista rasvahappovalmistetta, joiden valmistuksessa on huomioitu etenkin koirien iät. Tutustu siis ihmeessä myös muihin Nutrolin- tuotteisiin!

Nutrolin Iho & Turkki on tarkoin kehitetty rasvahappovalmiste tukemaan koiran ihon ja turkin hyvinvointia. Patentoitu klassikko on lukuisten koiranomistajien kuin myös ammattilaisten suosima ravintoöljy, täysin kasviperäisistä raaka-aineista. Iho & Turkki -öljyllä on nimensä veroisesti positiivisia vaikutuksia etenkin koiran turkin, anturoiden sekä ihon hyvinvointiin. 

Nutrolin Iho & turkki ravintoöljy 265 ml

4/5

Nutrolin® Iho ja Turkki ravintoöljy on rasvahappovalmiste koiran ihon ja turkin kunnosta huolehtimiseen.

Osta nyt: 19,99 €

Nutrolin Senior on kehitetty varta vasten ikääntyvät koirat huomioon ottaen. Valmiste tukee ikääntyvien koirien liikkuvuutta ja yleistä hyvinvointia. Nutrolin Senior -ravintoöljystä saadut vaikutukset näkyvät muun muassa nivelten ja liikkuvuuden yleisenä parantumisena, tukien samalla sydämen ja munuaisten toimintaa. 

Öljystä saatavan kalaöljyn omega-3-rasvahapot suojaavat ikääntyvän koiran elimistöä tulehdusreaktioilta, samalla E- vitamiinin sekä ubikinonin suojatessa koiraa hapetusstressiltä. Pitkittynyt matala-asteinen tulehdus ja hapetusstressi rasittavat reilusti etenkin ikääntyvän ja vanhan koiran elimistöä. 

Nutrolin Senior ravintoöljy

4/5

Nutrolin Senior Nutritional Oil -ravintoöljy on High techiä senioreille – runsaasti omega-3 EPA:a sisältävä öljyseos hillitsee tulehduksia ja voitelee niveliä.

Osta nyt: 23,99 €

Nutrolin Pentu -ravintoöljy tukee pennun aivojen ja silmien kehitystä, samalla vaikuttaen positiivisesti esimerkiksi pennun oppimiskykyyn. Valmiste tukee myös kasvuiässä olevan pennun aistien kehitystä, samalla tarjoten suojaa myös aikuisiän iho-ongelmiin. 

Nutrolin Puppy & Mom Nutritional Oil 150 ml

4/5

Nutrolin Puppy & Mom Nutritional Oil -ravintoöljy tukee koiranpennun aivojen ja silmien tasapainoista kasvua ja kehitystä.

Osta nyt: 18,99 €

Nutrolin -ravintoöljyt maistuvat hyvältä, ja ne ovatkin helppo lisä koiran päivittäiseen ruokavalioon. Nutrolin- sarjan tuotteita ei tarvitse koiran ruokaan lisätä kuin muutama teelusikallinen, joten tuote on myös todella riittoisaa. 

Nutrolin- sarjan tuotteet on pakattu kätevään alumiinipulloon, josta annostelu on helppoa. Pullo suojaa tuotetta myös valolta sekä hapelta, jolloin öljyn säilymisaika jääkaapissa on jopa 4 kuukautta. Ravintoöljyjä on saatavilla pienemmässä, sekä suuremmassa koossa. 

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Vieritä ylös