Parhaat kissan valjaat kevääksi 2020

Kissa valjaat päällä 2020

Jokaisen ulkoilevan kissan perheen kotieläintarvikkeet sisältävät valjaat. Kevään ja auringon myötä kissatkin innostuvat ulkoilusta, ja omistajat viihtyvät hitaasti etenevien tutkijoiden kanssa auringonpaisteessa. Jotta ulkoilu olisi mahdollisimman turvallista, nautinnollista ja helppoa kaikille, on syytä hankkia hyvät kissan valjaat.

Olemme tehneet aiemmin jo muutaman artikkelin koirien valjaista; Julius k9 valjaat sekä rukka valjaat, mutta nyt säiden myötä haluamme muistaa myös kissoja. Hyvät kissan valjaat ovat tukevat, napakat, säädettävät ja helpot pukea. Valjaiden valinnassa tärkeää on istuvuus, puettavuus ja napakkuus, ja valinnanvaraa markkinoilla riittää.

Valjaita on hyvä vertailla, että löytää omalle kissalle parhaat kissan valjaat. Valjaiden tulee olla hyvin istuvat, sillä muutoin vikkelät karvaturrit ovat nopeasti irtautuneet valjaista. Kissan valjaat säätövaralla ovat järkevä päätös etenkin velä kasvavalle kissalle, mutta säädettävät valjaat ovat muutenkin järkevä ostopäätös, koska kaikki kissat ovat hieman eri kokoisia ja mallisia. Valjaiden lisäksi omistajan päätökseksi jää, ostaako kissalle flexin vai taluttimen, ihan omien tarpeiden ja käyttötarkoituksen mukaan. Normaaliin ulkoiluun flexi on helppo, se antaa kissalle riittävästi liikkumatilaa ja kahva on hyvä omistajan käteen.

FEEL MEOW NAPPA – KISSAN VALJAAT

Pehmeästä nappanahkasta valmistettu tukeva ja kestävä kissanvaljas. Saatavilla eri väreissä ja koossa, sekä säädettävän kaulan- ja vatsanympäryksen ansiosta helppo asettaa juuri omalle kissalle sopivaksi. Nopeat pikalukot helpottavat ja nopeuttavat pukemista! Tämä valjasmalli sopii myös freteille ja kaneille. 

Saatavilla olevat värit: musta, konjakki, turkoosi ja pinkki.

KokoKaulan ympärysVatsan ympärysSelkäosan pituusVatsaosan pituus
S22–39 cm29–39 cm10 cm11,5 cm
M24–32 cm34–44 cm13 cm14,5 cm
L27–37 cm42–52 cm14 cm15,5 cm
Kissanvaljas Feel Meow Nappa, musta | PetenKoiratarvike.com
Kissanvaljas Feel Meow Nappa, musta | PetenKoiratarvike.comhinta: 19,90 €
Read More
Kissanvaljas Feel Meow Nappa, musta on tukeva nahkavaljas erittäin pehmeästä nappanahkasta. Perinteinen kissanvaljasmalli on helppo säätää sopivan kokoiseksi kissalle. Nopeat pikalukot tekevät valjaiden pukemisesta ja riisumisesta nopeaa ja helppoa.

OSTA NYT

BASIC SWEET CAT – KISSAN VALJAAT

Pehmeä ja miellyttävä nailon -valjas istuu ja tuntuu mukavalta. Sopii erityisesti valjaissa opetteluun, sillä nämä valjaat mukautuvat hyvin eri kokoisille ja mallisille kissoille. Nopeat pikalukot helpottavat ja nopeuttavat pukemista! Saatavilla seuraavissa väreissä: harmaa, vaaleanpunainen, vihreä, keltainen ja puna-valkoinen.

KokoVatsan osan pituusSelkäosan pituusVatsan ympärys​Kissan painosuositusValjaiden nauha
S11 cm9 cm20-33 cmAlle 3 kg1,1 cm
M14 cm12 cm25-44 cm3-6 kg1,1 cm
L17 cm15 cm20-33 cmYli 6 kg1,1 cm
Valjaat Basic Sweet Cat, harmaa | PetenKoiratarvike.com
Valjaat Basic Sweet Cat, harmaa | PetenKoiratarvike.comhinta: 15,90 €
Read More
Basic Sweet Cat valjas on valmistettu miellyttävän pehmeästä nylonista. Säädettävä valjas istuu erinomaisesti erikokoisille ja -mallisille kissoille. Valjas on nopea pukea sekä riisua pikalukkojen avulla. Valjaiden selkäosassa on kiinnityslenkki talutinta varten.

OSTA NYT

TRIXIE XCAT – TEKSTIVALJAAT

  • Valjaat: one size
  • Vatsanympärys: 24 – 42 cm
  • Kaulanympärys: 16 – 22 cm
  • Selkäosan pituus: 13 cm
  • Tarranauhat: P 7,5 x 2,5 cm
  • Talutushihna: P 120 x L 1 cm

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Vieritä ylös