Baltic Pluto -pelastusliivi koiralle arvostelu

/5

Baltic Pluto -pelastusliivi koiralle on erinomainen valinta kaikille, jotka viettävät aikaa veden äärellä lemmikkinsä kanssa. Olipa kyseessä veneily, suppailu tai muu vesillä tapahtuva aktiviteetti, tämä pelastusliivi tarjoaa koirallesi tarvittavan turvallisuuden ja mukavuuden. Pelastusliivit ovat välttämättömiä varusteita, jotka auttavat koiran pysymään pinnalla ja säilyttämään ergonomisen uintiasennon.

Ergonominen motoilu ja käytännöllisyys

Baltic Pluto -pelastusliivi on suunniteltu erityisesti koirille, ja sen ergonominen muotoilu varmistaa, että koira pysyy mukavassa ja luonnollisessa asennossa uidessaan. Selässä oleva kahva on kätevä apuväline, jonka avulla koiran voi helposti nostaa vedestä. Kirkkaat värit ja heijastimet tekevät koirasta helposti havaittavan vedessä, mikä lisää turvallisuutta.

Helppokäyttöisyys ja mukavuus

Pelastusliivi on erittäin helppo pukea ja riisua sivussa olevien pikalukkojen ansiosta. Pikalukot on sijoitettu kellukkeiden päälle, mikä estää niiden hankaamisen koiran ihoa vasten. Lisäksi sekä vatsaremmit että kaulanympärys ovat säädettävissä, joten liivi voidaan sovittaa täydellisesti koiran mittojen mukaan.

Kokovalikoima

Baltic Pluto -pelastusliiviä on saatavana useissa eri kokoissa, joten se sopii kaiken kokoisille koirille. Kokovaihtoehdot ovat seuraavat:

  • XS: 0-3 kg
  • S: 3-8 kg
  • M: 8-15 kg
  • L: 15-40 kg
  • XL: yli 40 kg

Baltic – Laadun ja turvallisuuden asiantuntija

Baltic Lifejackets on ruotsalainen yritys, joka on toiminut vuodesta 1977 lähtien. Yritys on omistautunut parantamaan turvallisuutta vesillä, ja sen tuotteet ovat tunnettuja korkeasta laadustaan. Baltic valmistaa pelastusliivejä, kelluntapukineita ja muita turvavarusteita, jotka yhdistävät toiminnallisuuden, mukavuuden ja tyylikkyyden.

Baltic Pluto -pelastusliivi on osa tätä laajaa tuotevalikoimaa, joka kattaa myös koirille tarkoitetut pelastusliivit. Yrityksen sitoutuminen laatuun ja turvallisuuteen on tehnyt siitä Euroopan suurimman pelastusliivien valmistajan, ja heidän tuotteitaan myydään yli 50 maassa.

Yhteistyö Petenkoiratarvike.comin kanssa

Lemmikintarvike.fi tekee yhteistyötä Petenkoiratarvike.comin kanssa, joka tarjoaa laajan valikoiman Baltic-tuotteita. Petenkoiratarvike.comista löydät Baltic Pluto -pelastusliivin koirallesi kilpailukykyiseen hintaan ja nopealla toimituksella.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!