Bavaria kaulapanta ja hihna

/5

Bavaria kaulapanta ja talutushihna -setti on taidokkaasti käsintehty pehmeästä nappanahasta ja koristeellisesta lehmännahasta, tarjoten parhaan käyttömukavuuden sinulle ja koirallesi. Laadukkailla saumoilla, kiinnikkeillä ja karbiinilla varustettu panta takaa turvallisuuden, ja pyöreä, ommeltu 3-suuntaisesti säädettävä hihna lisää pehmeää tunnetta taluttaessa. Nailonilla vahvistettu hihna ja nupukkinahka kaulan kohdalla tekevät setistä kestävän ja mukavan, sopien myös herkille koirille.

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!