Feliway haihdutin

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Feliway feromonihaihdutin ja liuos 48 ml on tehokas apuväline kissojen stressin hallintaan. Tämä tuote sisältää naamaferomonia, jonka on todettu vähentävän kissojen kokemaa stressiä ja erityisesti sen aiheuttamaa virtsamerkkausta ja kynsimistä. Sen käyttö voi edistää kissojen hyvinvointia erityisesti muutostilanteissa, ja se voi auttaa myös monikissatalouksien kissojen välisten ristiriitojen ratkaisemisessa.

Haihdutin on suunniteltu käytettäväksi sisätiloissa ja se voidaan liittää suoraan pistorasiaan. Tuote on liuotettu parafiiniin, joka lämpenee ja vapauttaa feromonin ympäröivään ilmaan. Yksi täyttöpullo riittää noin neljän viikon ajaksi 50 – 70 neliön suuruiseen tilaan. Haihdutin tulee uusia noin kuuden kuukauden käytön tai kuuden täyttöpullon jälkeen.

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!