Koiran ortopedinen peti Trixie Bendson

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Koiran ortopedinen peti Trixie Bendson on tuote, joka osoittaa, että koiran mukavuus ja hyvinvointi on otettu vakavasti. Pedin ortopedinen suunnittelu mukautuu koiran vartaloon ja tarjoaa näin ollen parhaan mahdollisen tuen. Tämä on erityisen tärkeää vanhemmille koirille sekä koirille, jotka kärsivät nivelvaivoista. Olen huomannut, että oma seniorikoira nukkuu rauhallisemmin ja näyttää levänneemmältä herätessään tässä pedissä.

Sisätyyny on täytetty viskoelastaanisilla memory foam -vaahtomuovihiutaleilla, jotka reagoivat koiran painoon ja lämpöön. Tämä antaa mahdollisuuden optimaaliseen mukavuuteen ja tukemiseen. Tyynyn kääntöominaisuus on lisäksi hyvin käytännöllinen, koska se mahdollistaa tyynyn kulutuksen jakautumisen tasaisesti.

Pedin reunat on täytetty vaahtomuovipaloilla, jotka tukevat koiraa vielä lisää. Liukuestepohja on erinomainen lisä, joka varmistaa pedin pysyvän paikallaan, vaikka koira liikkuisi unissaan tai nousisi äkkiä ylös.

Irrotettava päällinen on valmistettu kudotusta polyesterista, mikä tekee siitä erittäin kestävän. Päällisen voi lisäksi pestä koneessa 40 asteessa, mikä helpottaa pedin ylläpitoa ja pidentää sen käyttöikää. Harmaa väri on neutraali ja tyylikäs, joten peti sopii monenlaiseen sisustukseen.

Valmistettu Euroopassa, tuote korostaa laadun ja kestävyyden merkitystä. Saatavilla olevat koot, 90 x 60 cm ja 110 x 85 cm, ovat riittävän suuret useimmille koirille, ja erityisesti ne, jotka tarvitsevat enemmän tilaa, voivat hyötyä suuremmasta koosta.

Kaiken kaikkiaan, Trixie Bendsonin ortopedinen koiranpeti on erinomainen investointi koiran hyvinvointiin. Sen monipuoliset ominaisuudet ja korkea laatu tekevät siitä yhden markkinoiden parhaista ortopedisista koiranpedeistä.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!