Nutrima Health Digestion

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Nutrima Health Digestion on yksi markkinoiden parhaista tuotteista herkkävatsaisille koirille, jotka vaativat hienovaraisesti valmistettua ravintoa elääkseen laadukkaasti ja mukavasti. 

Tuote on arvostetun eläimenruokavalmistaja Nutriman kehittämä, ja on saanut suurta arvostusta koiran omistajien keskuudessa ruoan korkean laadun vuoksi. Yritys on valmistanut sellaisen tuotteen, joka nostaa koiran suoliston, mielen, sekä vatsan hyvinvointia ja tekee koiran päivistä entistäkin mieluisamman. 

Nutrima Health Digestion-koiranruoan kehitysprosessissa on mietitty hyvin tarkkaan sitä, miten koiran ruoansulatusongelmat voivat vaikuttaa sen mielenterveyteen ja tyytyväiseen samalla tavalla kuin ihmisen samanlaiset ongelmat vaikuttavat ihmiseenkin. 

Ravinto koostuu monenlaisista ainesosista, jotka kaikki luovat kokonaisuuden joka on täydellinen juurikin koirille, joilla on ongelmia ruoansulatuksen kanssa. Ainesosat koostuvat suureksi osaksi ankasta ja perunasta, mutta sisältää myös esimerkiksi vitamiinejamineraalejapellavansiemeniä, sekä maitohappobakteereja. Maitohappobakteerit ovat koiralle ravitsemuksellisesti erittäin tärkeitä, eritoten, koska se on tarkoitettu koiran ruoansulatuksen parantamiseen. 

Nutrima Health Digestionin maitohappobakteerit tekevät koiran ruoansulatuksesta paljon helpompaa, sillä bakteerit auttavat ruoan rikkoutumista ja katalysoivat sen hajoamista sekä imeytymistä koiran elimistöön. 

Raaka-aineet tässä ruoassa ovat myös hypoallergeenisia, jotta kaikenlaiset koirat voivat siitä nauttia. Tuotteen kehitysprosessissa Nutrima on myös miettinyt sitä, miten koiran ruoansulatus saattaa heikentyä esimerkiksi pitkän lääkekuurin aikana. 

Tästä syystä tämä ruoka onkin täydellistä juurikin koirille, jotka kärsivät esimerkiksi kroonisista sairauksista tai ovat käyneet eläinlääkärin operaatioissa.

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!