Nutrolin Senior

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Nutrolin Senior on kehitetty erityisesti ikääntyvien koirien hyvinvoinnin tueksi. Tämä ravintolisä tukee koiran liikkuvuutta, aivojen toimintaa sekä immuunijärjestelmää. Nutrolin Senior sisältää elintärkeät omega-3 EPA- ja DHA-rasvahapot korkeina pitoisuuksina, jotka edistävät aivojen, silmien, sydämen, nivelten ja lihasten toimintaa.

Lisäksi Nutrolin Senior sisältää fosfokoliinia, joka on tarkoitettu ruoansulatuskanavan tueksi ja sopii myös närästäville koirille. D-vitamiini taas auttaa ylläpitämään hampaiden ja luuston toimintaa. Nutrolin Senior maistuu hyvältä ja on helppo lisätä päivittäin koiran ruokaan. Avattu pakkaus tulee säilyttää jääkaapissa ja käyttää neljän kuukauden kuluessa.

Tiesitkö, että ikääntyvillä koirilla on samankaltaisia muistin, oppimisen ja käyttäytymisen muutoksia kuin Alzheimerin tautia sairastavilla ihmisillä? Koirilla yleisiä oireita ovat unirytmin muutos, hämmennys, ja tutunkin tilan hahmottaminen saattaa unohtua. Nutrolin Senior -valmisteen korkea omega-3 EPA- ja DHA-pitoisuus tarjoaa tehokasta tukea ikääntyville aivoille, ja korkea E-vitamiinipitoisuus tuo koiralle tuplasti suojaa.

Nutrolin Senior on saatavilla 265 ml ja 1000 ml kokoisina pakkauksina. Valitsemalla Nutrolin Senior -ravintolisän pidät huolta ikääntyvän koirasi terveydestä ja elämänlaadusta. Huolehtimalla lemmikkisi hyvinvoinnista voit nauttia yhteisistä hetkistä vielä pitkään.

Minkä ikäinen koira on seniori?

Koiran iän määritteleminen senioriksi voi vaihdella rodusta ja yksilöstä riippuen. Yleisesti ottaen koiraa pidetään ikääntyneenä, kun se on täyttänyt seitsemän vuotta. Kuitenkin rotujen välillä on eroja, ja joillakin koirilla vanhuuden merkit voivat ilmaantua aikaisemmin tai myöhemmin kuin toisilla.

Esimerkiksi suurikokoiset koirat, kuten tanskandoggit ja englanninbulldoggit, saattavat olla alttiimpia terveysongelmille ja ikääntymiselle, minkä vuoksi niiden on syytä käydä laajassa terveystarkastuksessa jo viisivuotiaasta lähtien. Toisaalta pienikokoisilla ja vähemmän sairauksille alttiilla roduilla, kuten jackrussellinterriereillä, tarkastuksen tarve voi alkaa vasta yli seitsemänvuotiaana.

On tärkeää huomioida, että koiran yksilölliset ominaisuudet, kuten terveys, elinolosuhteet ja elämäntavat, vaikuttavat siihen, milloin koira alkaa tarvita erityistä huomiota ikääntymiseen liittyvissä asioissa. Näin ollen koiran omistajan tulisi olla tarkkana lemmikkinsä terveydentilan muutoksista ja tarvittaessa konsultoida eläinlääkäriä ikääntyvän koiran tarpeista.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!