Nutrolin Sport

Petenkoiratarvike.com:
3/5

Nutrolin Sport suojaa työ- ja urheilukoiran elimistöä kovassa rasituksessa, auttaen koiran nopeampaa palautumista suorituksen jälkeen.

Kova fyysinen toiminta rasittaa liikuntaelimiä aiheuttaen niissä tulehdusta ja hapetusstressiä. Sportti on ainutlaatuinen yhdistelmä omega-3-rasvahappoja, E- vitamiinia sekä beetakarotiinia etta ubikoinonia. Omega-3-rasvahapot toimivat tulehdusta hillitsevästi ja E-vitamiini auttaa hapetusstressiin.

Sport sisältääkin kaikki tärkeät omegat: ETA, EPA,DPA ja DHA, sekä E-vitamiinia sen luonnollisessa muodossa. Lisäksi tuotteessa on beetakaroteenia sekä ubikinonia. Näin tuote on kattava suojaamaan työ- ja urheilukoiran lihaksia, niveliä sekä jänteitä, ja ylläpitää joustavuutta.

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!