Royal Canin Digestive Care

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Royal Canin Digestive Care on saman valmistajan Gastro Intestinal-tuotteen lisäksi yksi yrityksen parhaista ruokavaihtoehdoista koirille, joilla on ongelmia ruoan käsittelemisessä ja sulattamisessa. 

Se sisältää useita samoja aineita, kuin Gastro Intestinal-tuotekin, mutta eroaa siitä myös useilla tavoilla. Tämä keskikokoisille koirille tarkoitettu ravinnollinen valmiste sisältää aineosia, jotka on tarkkaan testattu Royal Caninin labroissa ja on tieteellisesti todistettu parantamaan erilaisten koirien kykyä käsitellä ruokaa. 

Ainesosat tekevät Royal Canin Digestive Caresta myös erittäin maukkaan vaihtoehdon koirille, jotka pitävät nautinnollisista makukokemuksista. Tuotteen ainesosiin kuuluu esimerkiksi riisikuivattu siipikarjanvalkuainenvehnäjauhoeläinrasvatvehnämaissigluteeni, sekä kasvivalkuaisuute

Royal Canin Digestive Care sisältää myös yhden mielenkiintoisen ainesosan: antioksidantit. Nämä antioksidantit auttavat koiraa neutraloimaan vapaita radikaaleja sen elimistössä. Se myös sisältää hyvin sulavaa proteiinia, sekä prebiootteja. Näiden ainesosien vaikutukset nähdään bakteeriflooran tasapainotuksen muodossa. 

Yksi tuotteen mielenkiintoisista ominaisuuksista on myös sen vaikutukset koiran turkkiin. Tuotteen omega-6-rasvahapot auttavat luomaan koiralle kiiltävän ja terveen turkin. Tämä kaikki tekee tuotteesta täydellisen vaihtoehdon koiran omistajille, jotka haluavat taata koiralleen mukavan ja laadukkaan elämän, laadukkaalla ruoalla.

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!