Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Blogi » Whiskas

Whiskas

Whiskas tuotteet

Amerikkalainen Whiskas, aikaisemmin Kal kan, kissanruokamerkki on tehnyt kissanruokaa jo vuodesta 1958. Sittemmin se on vakiinnuttanut paikkansa monipuolisella kuiva- ja märkäruoka tarjonnallaan ympäri maailman. Ruokamerkki haluaa hyvän maun lisäksi edistää kissojen hyvinvointia ja terveyttä läpi kissan elämän, ja Whiskas on luonut sopivat tuotteet pienestä pennusta vanhaan seniorikissaan, jotta kissan ruokinta on sujuvaa ja nautinnollista yhtäaikaa.

Whiskas junior pentutuotteet 0-12kk

Whiskas Junior on luotu, jotta kissanpennun ruokinta olisi sinulle helppoa, ja pentu saisi mahdollisimman monipuolista ja ravintopitoista ruokaa turvaamaan kasvua ja kehitystä. Tuotteet sisältävät kalsiumia tukemaan luuston kasvua, ja E-vitamiinia ja mineraaleja tukemaan pennun luonnollista vastustuskykyä sekä samalla korkea kalorimäärä takaa tyydyttää suuren energiatarpeen.

Kissanpennun märkäruoka

Whiskas Junior Pouches

Sisältää: lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta 4% kanaa), viljaa, kasviperäisiä tuotteita, kivennäisiä. lihaa ja eläinperäisiä tuotteita, kalaa ja kalatuotteita (josta 4% lohta), viljaa, kasviperäisiä tuotteita, kivennäisiä. lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta 4% häränlihaa), viljaa, kasviperäisiä tuotteita, kivennäisiä. lihaa ja eläinperäisiä tuotteita, kalaa ja kalatuotteita (josta 4% tonnikalaa), viljaa, kasviperäisiä tuotteita, kivennäisiä.


Whiskas Junior Pouches

Sisältää: lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta 4% kanaa), rasvoja ja öljyjä, viljaa, kivennäisiä, sokereita. Koostumus: lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta 4% häränlihaa), rasvoja ja öljyjä, viljaa, kivennäisiä, sokereita. Koostumus: lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta 4% lammasta), rasvoja ja öljyjä, viljaa, kivennäisiä, sokereita. Koostumus: lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta 4% jänistä), rasvoja ja öljyjä, viljaa, kivennäisiä, sokereita.


Kissanpennun kuivaruoka

Whiskas Junior Kanaa

Sisältää: viljaa, lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (4% kanaa ruskeissa nappuloissa), rasvoja ja öljyjä, kasvivalkuaistiivisteitä, kivennäisiä, maitoa ja maitovalmisteita (0.7% rasvatonta maitojauhetta, joka vastaa 4% rasvatonta maitoa täytetyissä nappuloissa), kasviperäisiä tuotteita, kasviksia (4% porkkanaa oransseissa nappuloissa, 4% herneitä vihreissä nappuloissa)


Kissanmaito

Whiskas Catmilk

Tavallinen maito ei sovi kissan vatsalle, siksi Whiskas on kehittänyt kissoille sopivan maidon, joka sopii yli kuusi viikkoisille kissoille. Se säilyy huoneenlämmössä, ja avattuna jääkaapissa 4 vuorokautta. Yhdessä pullossa noin 4 annosta, älä tarjoile enempää kuin pullo viikossa.
Sisältää: Maitoa ja maitovalmisteita, kasviperäisiä tuotteita, kivennäisiä, sokereita, rasvaa 3,3%

Sisältää: Maitoa ja maitovalmisteita, kasviperäisiä tuotteita, kivennäisiä, sokereita, rasvaa 3,3%.


Whiskas tuotteet täysikasvuiselle, yli 1-vuotiaalle kissalle

Märkäruoka

Whiskas 1 Ragout Perinteinen lajitelma hyytelöss

Maistuva Ragu- pata mehukkain ja maukkain paloin, sisältäen kaikki kissasi tarvitsemat vitamiinit ja kivennäisaineet. Kokeile tätä uutuutta!

Sisältää: liha- ja eläinperäisiä tuotteita (22%, josta 4% kanaa), kasvivalkuaistiivisteitä, sokereita, kivennäisiä. Koostumus: liha- ja eläinperäisiä tuotteita (22%, josta 4% härkää), kasvivalkuaistiivisteitä, sokereita, kivennäisiä. Koostumus: liha- ja eläinperäisiä tuotteita (22%, josta 4% lammasta), kasvivalkuaistiivisteitä, sokereita, kivennäisiä. Koostumus: liha- ja eläinperäisiä tuotteita (22%, josta 4% siipikarjaa), kasvivalkuaistiivisteitä, sokereita, kivennäisiä.


Whiskas 1 Ragout Perinteinen lajitelma hyytelöss

Helli kissaasi kalalla, samalla takaat lemmikillesi maistuvan, monipuolisen ja terveellisen ravinnon, sillä lisätyt vitamiinit ja kivennäisaineet tukevat kissan hyvinvointia ja tukevat virtsateiden terveyttä. Lisätty sinkki pitää huolta turkin ja ihon hyvinvoinnista.

Sisältää: lihaa ja eläinperäisiä tuotteita, kalaa ja kalatuotteita (josta 4% lohta), viljaa, kivennäisiä, sokereita.


Whiskas 1 Ragout Perinteinen lajitelma hyytelöss

Antamalla tonnikalaa kissalle, osoitat rakkautta ja hemmottelua samalla, kun huolehdit sen päivittäisestä terveellisestä ravinnosta. Tölkissä oleva kissan täysravinto on helppo annostella, ja se säilyy avattuna jääkaapissa noin kolmen vuorokauden ajan. Noin nelikiloisen kissan päivätarve on ⅔ tölkillistä.

Sisältää: lihaa ja eläinperäisiä tuotteita, viljaa, kalaa ja kalatuotteita (josta 4% tonnikalaa), kasvivalkuaistiivisteitä, kivennäisiä.


Kuivaruoka

Whiskas 1+ Häränlihaa (950 g)

Täysipainoinen ja ravinteikas kuivaruoka kissallesi, joka auttaa myös hampaiden hyvinvoinnissa ja tukee virtsateiden terveyttä. Lisätyt sinkki ja Omega 6-rasvahapot pitävät huolta kissan turkin ja ihon hyvinvoinnista, ja A-vitamiini huolehtii näkökyvystä.

Sisältää: viljaa, lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta 4% häränlihaa punaisissa nappuloissa), rasvoja ja öljyjä, kasvivalkuaistiivisteitä, kasviperäisiä tuotteita, kivennäisiä, kasviksia (4% porkkanaa oransseissa nappuloissa, 4% herneitä vihreissä nappuloissa).


Whiskas tuotteet seniorille, yli 7-vuotiaalle kissalle

Märkäruoka

Whiskas 7 Kala lihalajitelma hyytelössä

Seniorikissoille tarkoitettu ruoka on suunniteltu kissan elinvoimaisuuden ylläpitämiseen ja mukautumaan muuttuviin tilanteisiin. Sydäntä ja vastustuskykyä suojaamaan on lisätty E-vitamiini ja tauriini, kun taas sinkki ja omega tukevat turkin ja ihon kuntoa.

Sisältää: lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta 4% kanaa), kivennäisiä, sokereita. lihaa ja eläinperäisiä tuotteita, kalaa ja kalatuotteita (josta 4% lohta), kivennäisiä, sokereita. lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta 4% häränlihaa), kivennäisiä, sokereita. lihaa ja eläinperäisiä tuotteita, kalaa ja kalatuotteita (josta 4% tonnikalaa), kivennäisiä, sokereita.


Kuivaruoka

Whiskas 7 Kanaa

Seniorikissoille tarkoitettu ruoka on suunniteltu kissan elinvoimaisuuden ylläpitämiseen ja mukautumaan muuttuviin tilanteisiin.

Sisältää: viljaa, lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta 4% kanaa vaaleanruskeissa nappuloissa), rasvoja ja öljyjä, kasviperäisiä tuotteita, kivennäisiä, kasvivalkuaistiivisteitä, kasviksia (4% porkkanaa oransseissa nappuloissa, 4% herneitä vihreissä nappuloissa).


Kissan Herkutteluun

Whiskas DentaBites

Herkulliset purupalat hampaiden putsaamiseen ja vähentämään hammaskiven muodostumista. Käytä 16 palaa päivässä, vähennä muusta ruokavaliosta. Säilyy avattuna noin kaksi viikkoa.

Sisältää: viljaa, lihaa ja eläinperäislä tuotteita (josta 15% kanaa), kasvivalkuaistiivisteitä, kasviperäisiä tuotteita, rasvoja ja öljyjä, kivennäisiä, hiivoja, siemeniä, yrttejä.


Whiskas kissanruoka on kehitetty kissan hyvinvointia ja terveyttä tukemaan. Tuoteperheestä löydät sopivat tuotteet kissanpennulle, aikuiselle sekä seniorikissalle niin perusarkeen kuin herkutteluunkin. Jos haluat meidän arvostelevan juuri jonkun tietyn kotieläintarvikkeen, otathan meihin ystävällisesti yhteyttä!

Jaa tämä artikkeli

Facebook
Twitter

Tutustu myös näihin

Koiran rokotusohjelma

Koiran rokotusohjelma

Kaikki koirat tulisi rokottaa terveyden ylläpitämiseksi, ja leviävien tautien ehkäisemiseksi.

Liity uutislehtemme tilaajaksi, ja varmista saavasi parhaiden lemmikintarvikkeiden tuotevinkit ja arvostelut suoraan sähköpostiisi ensimmäisten joukossa!

↓ Tilaa parhaat vinkit ja tuotearvostelut meiltä sähköpostiisi

Liittymisetu -10%