Kissan lelut

Leikkiminen ei tuo iloa vain kissan vaan myös omistajan elämään. Leikkiminen vaikuttaa kissan fyysiseen ja psyykkiseen terveyteen, sosiaalisten tapojen oppimiseen, hyvän kiintymyssuhteen luomiseen, ja sitä kautta myös omistajan hyvinvointiin. Kissat leikkivät usein kahdella erilaisella tavalla: yksin ja sosiaalisesti.

Kissa saattaa viettää aikaa helposti yksin leikkien lelujen, lankojen, paperipussien, laatikoiden ja tai vaikka vessapaperin kanssa. Sosiaalinen peli taas kohdistuu muihin kissoihin, ihmisiin tai muihin eläimiin. Valitettavasti joskus voi syntyä ongelmia, kun kissan leikki suuntautuu ihmisiin, sillä kissa naarmut ja raapaleet voivat olla kipeitä. Kuitenkin kissa hyvin harvoin on tarkoituksellisesti aggressiivinen vaan kaipaa viihdykettä ja leikkimistä. Tästä syystä on erittäin tärkeää, että kissan kanssa leikitään päivittäin. Näin se pysyy myös rauhallisempana, tyytyväisenä ja nukkuu paremmin.

Leikkimisen hyödyt

Kissan kanssa leikkiminen hioo kissan luontaisia metsästystystatoja, ja samalla pitää huolta sen fyysisestä kunnosta ja ennaltaehkäisee ylipainoa sekä vapauttaa negatiivista energiaa ja aggressiota. Leikkiminen antaa kissalle lisää itsevarmuutta, etenkin jos kissasi on ujo. Samalla kissa sosiaalistuu, ja omistajan ja kissan välinen suhde lujittuu ja lähenee. Lisäksi, leikkiminen on hauskaa!

Hemmottele kissaasi – pelaa ja leiki!

Kengällä leikkivä kissa

Kissan kanssa leikkiminen on kissallesi elintärkeää, ja kissat rakastavat sitä. Erityisesti metsästäminen, jahtaaminen, kurottelu ja vaaniminen, ovat niiden lempipuuhaa. Kissat rakastavat myös tutkia uusia asioita ja ympäristöjä. Kissat oppivat temppuja ja osaavat noutaa tavaroita sekä etsiä niitä. Ole aktiivinen ja luova keksiessäsi kissalle virikkeitä!

Muista, että käsi ei ole koskaan lelu. Käytä kissanleluja, näin säästyt monelta turhalta raapaleelta, etkä opeta kissallesi huonoja tapoja. Imitoi leluilla kissan saaliita, liiku, kiemurtele ja tee säpsähdyksiä tai tee kissallesi ratoja ja rakenna esteitä. Kissa saa valita leikin tahdin. Anna kissan myös voittaa, muutoin se voi loukkaantua sinulle verisesti.

Parhaat tuotearvostelut ja halvemmat hinnat kissoille

Erilaiset kissan lelut arkea ilostuttamaan

Aivan kuten koirien leluja, kissan leluja on iso määrä erilaisia,kuten kissan aktivointilelut, kissanminttulelut, lelukeppilelut, erilaiset pallot ja älypelit mukaan lukien jopa kissanmökki.

Kissanminttu vaikuttaa kissoihin feromonin lailla.Kissat rakastavat kissanminttua, ja ne eivät voi vastustaa sitä. Piilota kissallesi kissanminttumakupaloja tyynyjen alle ja eri paikkoihin, ja anna kissan käyttää aikaa niiden löytämiseen. Suihkauta leluun kissanmintun hajua ennen leikkimistä, ja voit olla varma, että se lähtee leikkiin mukaan.

Kissan aktivointilelu tarjoaa kissallesi parhaimmillaan ainutlaatuisen haasteen, koukuttaa, herättää sen kiinnostuksen ja aistit sekä tarjoaa ajanvietettä. Paitsi, että ne ovat hauskoja, ne rikastuttavat kissan elämää myös opettavat sekä tarjoavat henkistä ja fyysistä stimulaatiota. Usein aktivointilelujen aivopähkinät pitävät kissan kiireisenä pitkään ja palkkiot saavat jatkamaan. Löydä lelut netistä kissallesi, lemmikintarvike.fi sivustolla listaamme ja arvioimme sinulle parhaat kissan aktivointilelut, kuten kissan älypelit, palapelit ja herkkuja sisältävät pelit.

Lemmikintarvike.fi sivustolla olemme koonneet tärkeitä, innostavia ja hauskoja kissan leluja, tarvikkeita ja ruokaa laidasta laitaan. Listaamme ja arvostelemme suosituimmat, luotettavimmat ja hinta-laatusuhteilta parhaat tuotteet aktivoimaan kissaasi ja lisäämään sen hyvinvointia. Toivomme, että löydät kauttamme uusia tuotteita, sekä vanhoja hyväksi havaittuja luottotuotteita, ja jos sinulla on mielessä esimerkiksi joku kissan lelu, jota ei löydy sivustoltamme, ota ystävällisesti yhteyttä. Olemme sinua ja lemmikkisi hyvinvointia varten!
Marja
Jaa tämä artikkeli
Tutustu myös näihin

Lemmikintarvike.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!