Eläinkääkäri Lahti

Evidensia Eläinlääkäripalvelut logo

Veterinärkliniken Evidensia Lahtis

Eläinlääkäriasema Evidensia Lahti on palvellut lemmikinomistajia monipuolisesti ja asiantuntevasti Lahdessa jo vuodesta 1983.

Haluamme tarjota parasta mahdollista hoitoa potilaillemme ja ehkäistä lemmikkisi sairastumisen jo ennakkoon. Pyrimme yhdistämään ystävällisen palvelun ja joustavan hoitoon pääsyn. Tarjoamme erityisosaamistamme myös ympäri Suomea tuleville lähetepotilaille.

Veterinarian Päijät-Hämeen Eläinlääkäriasema logo

Veterinarian Päijät-Hämeen Eläinlääkäriasema

Päijät-Hämeen eläinlääkäriasema on täyden palvelun eläinlääkäriasema aivan Lahden keskustassa. Hoidamme lemmikit vuosikymmenten kokemuksella, nykyaikaisia menetelmiä ja tietotaitoa hyödyntäen.

Hevoseläinlääkäri Maria Basch logo

Hevoseläinlääkäri Maria Basch

Olemme hevoseläinlääkäreitä ja IVCA koulutettuja kiropraktikoita.

Pääpaino työssämme on ortopedia ja hevosen huono ratsastettavuus; erilaisten ontumien diagnosointi ja hoito, sekä rangan alueen vaivat.

Usean vuoden klinikkaeläinlääkäreinä työskenneltyämme, meillä on ortopedian lisäksi vankka kokemus myös sisätaudeista, akuuttipotilaista, hammas- ja silmäsairauksista. Olemme tehneet myös pienempiä kirurgisia toimenpiteitä ja ruunauksia.
Meillä on kannettava digitaalinen röntgen ja korkealaatuinen ultraäänilaite. Kuluvan vuoden aikana lisäämme laitehankintoja ja pystymme jatkossa tarjoamaan mm. IRAP-hoidot, hengitystie- ja mahalaukuntähystykset.

Eläinlääkäriasema Viiksistä Hännänpäähän logo

Eläinlääkäriasema Viiksistä Hännänpäähän

Eläinlääkäriasema Viiksistä Hännänpäähän on 2014 perustettu yksityinen pieneläinten terveyden- ja sairaudenhoitoon suuntautunut eläinlääkäriasema.

Vastaanottomme on kodikas ja rento. Haluamme tarjota jokaiselle asiakkaalle laadukasta ja yksilöllistä hoitoa sekä kiireetöntä palvelua kohtuulliseen hintaan.

Laturintie 1, 15550 Nastola
050 411 8004Siirry kotisivuille
A1 Vets Eläinlääkärin kotikäynnit koirille logo

A1-Vets Eläinlääkärin kotikäynnit koirille

Haluatko saada hänelle hoitoa tai rokotuksen kotonasi?

A1-Vetin eläinlääkäri hoitaa koiraa luonasi.

Miksi lähtisit kuljettelemaan lemmikkiäsi ja tuhraamaan aikaa odotushuoneissa, kun voit tilata koirallesi eläinlääkärin kotiisi?  

Voimme hoitaa monet eläinlääkintätoimenpiteet kotonasi tai mökilläsi.

Kalliolan Eläinklinikka logo

Kalliolan Eläinklinikka

Olemme pieni ja yksityinen eläinklinikka lähellä Lahtea. Panostamme työssämme laatuun, huolellisuuteen ja henkilökohtaiseen palveluun. Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa koirista ja kissoista. Pyrimme luomaan jokaisesta hoitokäynnistä mahdollisuuksien mukaan miellyttävän ja rauhallisen kokemuksen niin eläimelle kuin omistajallekin.

Val-vet Oy logo

Val-vet Oy

Salpakankaan eläinklinikka on perheyritys, joka on palvellut Lahden seudulla vuodesta 1983 eli yli 30 vuotta. Klinikkamme ei ole tavoitellut laajentumista, vaan haluamme pitää sen hyvää, yksilöllistä palvelua tarjoavana tasokkaana vastaanottona.

Etsitkö eläinlääkäriä Lahdesta?

Lemmikin hyvään hoitoon ja huolenpitoon kuuluvat tärkeänä osana terveydenhuolto, sillä tervekin kotieläin tarvitsee säännölliset rokotukset ja terveystarkastukset aina aika-ajoin. Etsiessäsi eläinlääkäriä Lahden alueelta, saat vastaasi erilaisia ja erikokoisia eläinklinikoita, joissa palvelut sekä hinnat vaihtelevat, myös vapaan ajan saaminen saattaa tuottaa joskus päänvaivaa. 

Onko sinulla suunnitteilla esimerkiksi narttukoiran sterilointi, uroskissan kastrointi, koiran hammaskiven poisto tai vaikkapa kissan hammaskivenpoisto? Tärkeää oikean eläinlääkärin valinnassa on asiallinen, asiantunteva sekä ystävällinen palvelu, jossa kohtaavat monipuoliset palvelut ja hyvä hinta-laatusuhde. Omasta lemmikistä ja hoidon tarpeesta riippuen joskus pienempi eläinlääkäriklinikka riittää, ja joskus taas isompi ja monipuolisempi eläinlääkäriasema on järkevämpi vaihtoehto. 

Rokottaminen – tärkeä osa lemmikin hyvinvointia

Kotieläimen rokottaminen on tärkeä osa lemmikin hyvinvointia ja huolenpitoa. Lemmikin rokotuksista huolehtimalla ennaltaehkäistään ja lievennetään tartuntatauteja. Samalla käynnillä lemmikkisi saa myös kliinisen yleistutkimuksen. Ohessa esimerkkinä koiran ja kissan rokotusohjelma, mutta muidenkin lemmikkieläinten rokottaminen todella tärkeää.

Koiran rokotusohjelma

Koiralle suositellaan ensimmäistä rokotusta niin sanottua Varhaisrokotusta 7-9 viikon iässä penikkatautia, tarttuvaa maksatulehdusta, kennelyskää ja parvovirusta vastaan. Tämä rokote on lyhytkestoinen, ja pidempi suoja saavutetaan 12- ja 16 viikon iässä annettavien neloirokotteiden avulla, mutta varhaisrokote turvaa pennun turvallista tutustumista muihin koiriin ja ympäristöön paremmin. 

12 viikon iässä annetaan koiran nelosrokote penikkatautia, tarttuvaa maksatulehdusta, parvovirusta sekä kennelyskää vastaan.

16 viikon iässä koiranpentu saa neloisrokotteen penikkatautia, tarttuvaa maksatulehdusta, parvovirusta sekä kennelyskää vastaan. Samalla voidaan antaa rabiesrokote.

1 vuoden iässä koira saa uudelleen neloisrokotteen penikkatautia, tarttuvaa maksatulehdusta, parvovirusta sekä kennelyskää vastaan, sekä rabiesrokotteen.

Ensimmäisen vuoden jälkeen koira on hyvä rokottaa vuosittain kennelyskää vastaan, ja joka kolmas vuosi rabiesta, parvoa, tarttuvaa maksatulehdusta sekä penikkatautia vastaan.

Lue lisää koiran rokottamisesta täältä.

Kissan rokotusohjelma

Ensimmäinen rokotus, niin kutsuttu Varhaisrokote olisi hyvä antaa noin 8-9 viikon iässä, ennen kissanpennun luovuttamista uuteen kotiin. Rokote on kolmoisrokote kissaflunssaa ja kissaruttoa vastaan.

Tehoste kolmoisrokotteesta kissanpennun olisi hyvä saada noin 12 viikon iässä.

16 viikon iässä kolmoisrokote annetaan uudelleen kissaflunssaa ja kissaruttoa vastaan, mutta sen lisäksi kissanpentu saa myös rabiesrokotteen. Seuraavan kerran kissa tarvitsee rokotuksen vuoden iässä. Tämän jälkeen rokotteet annetaan uudestaan vaihdellen 1-3 vuoden välein riippuen annetun rokotteen merkistä sekä kissan tartunnan saamisen riskistä (esimerkiksi kissahoitolat, kissanäyttelyt).

Rokotusten lisäksi omistajan on hyvä huolehtia lemmikin loishoidosta antamalla omalle lemmikille sopiva matolääke.

Ennaltaehkäisevä hoito

Rokotusten lisäksi eläinlääkäriasemat tarjoavat runsaasti ennaltaehkäisevää terveydenhuoltoa, jotta lemmikki pysyy terveenä ja hyvävointisena mahdollisimman pitkään, ja onnellinen pitkä elämä toteutuisi.

Vuosittain olisi hyvä huolehtia kotieläimen terveystarkastuksesta, joka käy näppärästi rokottamisen yhteydessä. Rokotusten lisäksi eläinlääkäriasemat huolehtivat tarvittaessa myös lemmikin kynsien leikkauksesta, eläimen loishäädöistä sekä punkkien torjunnasta.

Myös kotieläimen hammashoito on erityisen tärkeää, sillä kuten ihmisellä, myös eläimellä huonot hampaat ovat lähde monille muille sairauksille. Kissan hammaskivenpoisto ja koiran hammaskiven poisto, sekä hammastarkastukset ovat nykypäivää, mutta vaativat usein isomman eläinklinikan ja kuvantamislaitteet.

Myös narttukoirien / naaraskissojen sterilisaatio sekä uroskoirien / uroskissojen kastrointi on osa ennaltaehkäisevää hoitoa. Etenkin ulkoilevien kissojen steriloinnista on hyvä huolehtia, jotta kissakantamme pysyisi hallinnassa.

Sairauksien hoito sekä päivystävä eläinlääkäri Lahdessa

Lemmikin sairastuessa omistajan on hankala arvioida, milloin eläin tarvitsee hoitoa nopeasti ja milloin voi odottaa vapaan ajan saamista. Omistajan on aina hyvä muistaa, että eläinlääkäriin voi soittaa ja kysyä arviota hoidon tarpeesta. Asiantunteva ja ammattimainen henkilökunta auttaa aina, ja ohjaa tarvittaessa valitsemaan päivystysajan. Omistajan ei tarvitse tehdä päätöstä yksin.

Lahdessa toimii useita erikokoisia ja osaavia eläinlääkäriasemia eri paikoissa, joten itselle parhaimman ajan ja paikan löytäminen onnistuu varmasti. Päivystäviä eläinlääkäreitä on muutama, huomioithan, että päivystysaikana hinnat ovat korkeammat.

Helpottaaksemme valintaa ja ajan saamista, olemme listanneet sivustollemme eläinlääkäriasemia. Näin sinun on helpompi löytää oman lemmikkisi tarpeisiin sopiva klinikka, ja varata aika helposti, tarvitset sitten vain rokotusajan tai ihan päivystysajan. Katso aina kyseisen Lahden eläinlääkäriaseman sivuilta, hoitaako kyseinen yksikkö eksoottisia eläimiä.

Lemmikintarvike.fi sivustolla olemme koonneet tärkeitä kotieläintarvikkeita laidasta laitaan. Listaamme ja arvostelemme suosituimmat, luotettavimmat ja hinta-laatusuhteilta parhaat tuotteet helpottamaan sinun ja lemmikkisi arkea. Toivomme, että löydät kauttamme uusia tuotteita, sekä vanhoja hyväksi havaittuja luottotuotteita, ja jos sinulla on mielessä kotieläintarvike, jota ei löydy sivustoltamme, ota ystävällisesti yhteyttä.

Lemmikintarvikkeiden lisäksi olemme koonneet yhteen eri eläinlääkärit Lahdesta, jotta löytäisit juuri omiin tarpeisiin sopivan ja lähimmän paikan.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!