Tietoa meistä

Lemmikintarvike.fi sai kimmokkeen sohvalla käydyistä pitkistä keskusteluista. Olemme elämää ja kaikenlaisia eläimiä rakastava pariskunta, joka haluaa hyödyntää internetistä löytyvää infoa ja tarjontaa arjessa mahdollisimman paljon. Hankimme suurimman osan käyttämistämme tuotteista ja tavaroista tilaamalla ne netistä.

Olemme omistaneet elämämme aikana paljon erilaisia eläimiä, joten erilaiset lemmikkien tarvikkeet ja tuotteet ovat käyneet tutuksi. Samalla haluamme oppia lisää uusista ja erilaisista tuotteista, jonka vuoksi halusimme perustaa tämän sivuston.

Sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!