Lemmikkisi hyvinvoinnin tueksi

Tietoa meistä

Lemmikintarvike.fi sai kimmokkeen sohvalla käydyistä pitkistä keskusteluista. Olemme elämää ja kaikenlaisia eläimiä rakastava pariskunta, joka haluaa hyödyntää internetistä löytyvää infoa ja tarjontaa arjessa mahdollisimman paljon. Hankimme suurimman osan käyttämistämme tuotteista ja tavaroista tilaamalla ne netistä.

Olemme omistaneet elämämme aikana paljon erilaisia eläimiä, joten erilaiset lemmikkien tarvikkeet ja tuotteet ovat käyneet tutuksi. Samalla haluamme oppia lisää uusista ja erilaisista tuotteista, jonka vuoksi halusimme perustaa tämän sivuston.

Sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan,ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Lemmikintarvike.fi sivustolla olemme koonneet tärkeitä kotieläintarvikkeita laidasta laitaan. Listaamme ja arvostelemme suosituimmat, luotettavimmat ja hinta-laatusuhteilta parhaat tuotteet helpottamaan sinun ja lemmikkisi arkea. Toivomme, että löydät kauttamme uusia tuotteita, sekä vanhoja hyväksi havaittuja luottotuotteita, ja jos sinulla on mielessä kotieläintarvike, jota ei löydy sivustoltamme, ota ystävällisesti yhteyttä. Olemme sinua ja lemmikkisi hyvinvointia varten!

Tehdessämme lemmikintarvike.fi-sivuja, olemme hakeneet perustietoa ja käyttäneet lähteenä seuraavia sivuja:

Evidensia – Eläinten hoidon opas | Eläinlääkäri.fi , 2002-2016  | Eläinten hyvinvointikeskus – Eläintieto.fi | Suomen Kennelliitto – Hankikoira.fi  | Suomen Kissaliitto – Kissan omistajan opas,2016  | Victoria Stilwell – Positively.com  | Wikipedia

Löydät meidät nyt myös
Vieritä ylös