CBD-herkut koiralle – Lonkat & Nivelet

Naturecan.fi:
4.5/5

Kun koiran nivelet alkavat oireilla iän myötä tai muista syistä, lemmikinomistajat etsivät tehokkaita keinoja helpottaa rakkaan ystävänsä oloa. CBD-herkut koiralle – Lonkat & Nivelet tarjoavat luonnollisen tavan edistää lemmikin nivelten hyvinvointia.

Mikä tekee CBD-herkuista tehokkaan?

CBD-herkut koiralle – Lonkat & Nivelet sisältävät 5 mg CBD:tä per herkku ja ovat 100 % THC-vapaita, mikä tekee niistä turvallisen vaihtoehdon koirallesi. Herkut on rikastettu kondroitiinilla, glukosamiinilla, kurkumalla ja boswellialla, jotka ovat tunnettuja tulehduksen ja kivun lievittäjänä sekä nivelten terveyttä tukevina ainesosina.

Edut ja käyttötarkoitukset

Nämä maapähkinävoin makuiset herkut eivät ainoastaan maistu hyvältä, vaan ne myös tukevat nivelten liikkuvuutta ja auttavat vähentämään tulehdusta. Pehmeä koostumus mahdollistaa herkkujen helpon murentamisen, jolloin ne voidaan tarjota osana ruokaa tai herkkuna lenkillä. Tämä tekee CBD:n antamisesta vaivatonta ja miellyttävää molemmille.

Käyttöohjeet

CBD-herkut koiralle – Lonkat & Nivelet annostellaan lemmikin painon mukaan. Esimerkiksi alle 5 kg painavalle koiralle suositellaan yhtä herkkua päivässä, kun taas yli 20 kg painavat koirat voivat tarvita jopa kahdeksan tai enemmän herkkua päivässä. On tärkeää aloittaa pienellä annoksella ja tarkkailla koiran reaktiota.

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!