Taikakuutio-aitaus Trixie

Petenkoiratarvike.com:
5/5

Taikakuutio-aitaus Trixie on erinomainen valinta pieneläinten, kuten marsujen ja kaniinien, omistajille. Sen suunnittelussa on huomioitu lemmikin turvallisuus, tarve laajentaa tilaa sekä suojata kotia lemmikin luontaiselta käytökseltä, kuten johtojen, huonekalujen tai huonekasvien nakertelulta.

Joustava ja Laajennettava

Taikakuutio-aitaus on erittäin joustava, ja sitä voidaan laajentaa laajennusosilla tarpeen mukaan. Tämä mahdollistaa erilaisten muotojen kokoamisen, jotka sopivat juuri sinun kotiisi ja lemmikkisi tarpeisiin. Kanin kohdalla suositellaan käytettävän kahta aitausta päällekkäin, mikä takaa paremman turvallisuuden ja tilan.

Laadukkaat Materiaalit

Taikakuutio-aitauksen materiaalit ovat korkealaatuisia. Kuusi palaa aitauksesta on jauhemaalattua metallia ja kuusi palaa muovia metallikehyksellä, mikä takaa aitauksen kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Muoviset palat suojaavat seinää, jos lemmikki kaivaa voimakkaasti kuivikkeita, mikä on hyödyllinen ominaisuus.

Lisäominaisuudet

Taikakuutio-aitauksessa on yhdessä metallisessa aitapalassa oviluukku, joka helpottaa pääsyä aitauksen sisälle. Lisäksi vettähylkivä alusta on saatavilla erikseen, joka suojaa lattiaa mahdollisilta sotkuilta.

Mitat ja Mukautuvuus

Taikakuutio-aitauksen mitat ovat 140 x 35 x 70 cm, ja yhden palan koko on 35 x 35 cm. Aitauksen kokoa ja muotoa voidaan mukauttaa tarpeen mukaan, mikä tekee siitä erittäin monikäyttöisen.

Yhteenveto

Kaiken kaikkiaan, Taikakuutio-aitaus Trixie tarjoaa joustavan, laajennettavan ja turvallisen ratkaisun pieneläinten aitaukseen. Sen laadukkaat materiaalit, kuten jauhemaalattu metalli ja muovi metallikehyksellä, tekevät siitä kestävän ja pitkäikäisen. Lisäominaisuudet, kuten oviluukku ja erikseen saatava vettähylkivä alusta, lisäävät aitauksen käytännöllisyyttä ja mukavuutta. Taikakuutio-aitaus Trixie on mainio valinta lemmikinomistajalle, joka arvostaa lemmikkinsä turvallisuutta ja omaa kotiaan.

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!