Koiran sadetakki Hurtta Drizzle

Koiran sadetakki Hurtta Drizzle, korppi | PetenKoiratarvike.com
Koiran sadetakki Hurtta Drizzle, korppi | PetenKoiratarvike.comhinta: 79,90 €
Read More
Koiran sadetakki Hurtta Drizzle, korppi on erinomainen käytettäväksi sateisella, tuulisella ja kuraisella säällä. Drizzle-takki erottuu muista sadetakeista sen vuorin lämmittävällä foliokuvioinnilla.

OSTA NYT

Koiran sadetakki Hurtta Drizzle, herukka | PetenKoiratarvike.com
Koiran sadetakki Hurtta Drizzle, herukka | PetenKoiratarvike.comHinta: 79,90 €
Read More
Hurtta Drizzle -sadetakin kauluksessa on uudenlaiset, pystysuuntaiset ja täysin vedenpitävät saumat. Kauluksen reunassa on lisäksi vedenpitävästä trikoosta valmistettu sadekaulus, jonka ansiosta vesi ei valu kauluksesta sisään.

OSTA NYT

Previous
Next

Haluatko tietää Lemmikintarvike.fi:n ajankohtaisista uutisista ja tuotetarjouksista heti ensimmäisten joukossa? Tilaa nyt sähköinen uutiskirjeemme!

Hurtta Drizzle sadetakki on lämmin ja ehdoton varuste sadetta, kuraa ja tuulta vastaan. Takissa on hyvät ja näkyvät heijastimet, jotta koirasi voi liikkua turvallisesti pimeällä. Säädettävät kaulus, vyötärö ja selän pituus takaavat hyvän istuvuuden joka koossa. Uudenlaiset säädettävät ja vedenpitävät saumat kauluksessa takaavat, että vesi ei valu kauluksesta sisään.

Hurtta Drizzle sadetakki erottuu muista takeista vuoren lämmittävällä foliokuvioinnilla. Folioprintti heijastaa takaisin koiran ruumiinlämpöä, vilkastuttaen verenkiertoa ja lämmittäen koiraa tehokkaasti. Tämä sadetakki sopii hyvin käytettäväksi myös viileämmällä säällä ja urheilevan koiran lämmittelyyn sekä hyvinvoinnin ylläpitoon ennen ja jälkeen suorituksen.

Hurtta Drizzle -koiran sadetakin mitoitus sopii useimmille koirille ja takin leveä vatsakappale pitää takin paikoillaan kovassakin menossa, jotta koira saa liikkua ilman rajoituksia. Peittävä vatsakappale suojaa samalla myös mahanalusen tehokkaasti kuralta ja hiekalta. Takki valmistettu joustavasta kankaasta ja  on nopea pukea, äänetön sekä mukava käyttää.

Laajakuva Koiran sadetakki Hurtta Drizzle korppi

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Vieritä ylös