Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Blogi » Koiran sadetakki Hurtta Drizzle

Koiran sadetakki Hurtta Drizzle

Koiran sadetakki Hurtta Drizzle

Tuote

Kauppa

Koiran sadetakki Hurtta Drizzle, korppi

Hurtta Drizzle sadetakki on lämmin ja ehdoton varuste sadetta, kuraa ja tuulta vastaan. Takissa on hyvät ja näkyvät heijastimet, jotta koirasi voi liikkua turvallisesti pimeällä. Säädettävät kaulus, vyötärö ja selän pituus takaavat hyvän istuvuuden joka koossa. Uudenlaiset säädettävät ja vedenpitävät saumat kauluksessa takaavat, että vesi ei valu kauluksesta sisään.

Hurtta Drizzle sadetakki erottuu muista takeista vuoren lämmittävällä foliokuvioinnilla. Folioprintti heijastaa takaisin koiran ruumiinlämpöä, vilkastuttaen verenkiertoa ja lämmittäen koiraa tehokkaasti. Tämä sadetakki sopii hyvin käytettäväksi myös viileämmällä säällä ja urheilevan koiran lämmittelyyn sekä hyvinvoinnin ylläpitoon ennen ja jälkeen suorituksen.

Hurtta Drizzle -koiran sadetakin mitoitus sopii useimmille koirille ja takin leveä vatsakappale pitää takin paikoillaan kovassakin menossa, jotta koira saa liikkua ilman rajoituksia. Peittävä vatsakappale suojaa samalla myös mahanalusen tehokkaasti kuralta ja hiekalta. Takki valmistettu joustavasta kankaasta ja  on nopea pukea, äänetön sekä mukava käyttää.

  • Saatavilla kahdessa eri värissä: korppi ja herukka
  • Saatavilla useassa eri koossa
  • Säänkestävä, hengittävä Houndtex® laminointi pintakankaassa
  • Näkyvät 3M® heijastimet auttavat koiraasi näkymään pimeässä
  • Vuoren ruumiinlämpöä heijastava alumiinifolioprintti pitää koirasi lämpimänä
  • Säädettävä kaulus, vyötärö ja selänpituus
  • Sopii aktiiviselle koiralle

Jaa tämä artikkeli

Facebook
Twitter

Tutustu myös näihin

Liity uutislehtemme tilaajaksi, ja varmista saavasi parhaiden lemmikintarvikkeiden tuotevinkit ja arvostelut suoraan sähköpostiisi ensimmäisten joukossa!

↓ Tilaa parhaat vinkit ja tuotearvostelut meiltä sähköpostiisi

Liittymisetu -10%