Koiran sadetakki Hurtta Drizzle

Päivitetty 2.8.2021

Koiran sadetakki Hurtta Drizzle

Tuote

Kauppa

Koiran sadetakki Hurtta Drizzle, korppi

Alk. 59,90 €

Hurtta Drizzle sadetakki on lämmin ja ehdoton varuste sadetta, kuraa ja tuulta vastaan. Takissa on hyvät ja näkyvät heijastimet, jotta koirasi voi liikkua turvallisesti pimeällä. Säädettävät kaulus, vyötärö ja selän pituus takaavat hyvän istuvuuden joka koossa. Uudenlaiset säädettävät ja vedenpitävät saumat kauluksessa takaavat, että vesi ei valu kauluksesta sisään.

Hurtta Drizzle sadetakki erottuu muista takeista vuoren lämmittävällä foliokuvioinnilla. Folioprintti heijastaa takaisin koiran ruumiinlämpöä, vilkastuttaen verenkiertoa ja lämmittäen koiraa tehokkaasti. Tämä sadetakki sopii hyvin käytettäväksi myös viileämmällä säällä ja urheilevan koiran lämmittelyyn sekä hyvinvoinnin ylläpitoon ennen ja jälkeen suorituksen.

Hurtta Drizzle -koiran sadetakin mitoitus sopii useimmille koirille ja takin leveä vatsakappale pitää takin paikoillaan kovassakin menossa, jotta koira saa liikkua ilman rajoituksia. Peittävä vatsakappale suojaa samalla myös mahanalusen tehokkaasti kuralta ja hiekalta. Takki valmistettu joustavasta kankaasta ja  on nopea pukea, äänetön sekä mukava käyttää.

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Tutustu myös näihin

Liity uutislehtemme tilaajaksi, ja varmista saavasi parhaiden lemmikintarvikkeiden tuotevinkit ja arvostelut suoraan sähköpostiisi ensimmäisten joukossa!

↓ Tilaa parhaat vinkit ja tuotearvostelut meiltä sähköpostiisi