Hurtta Life Savior Eco -koiran pelastusliivit arvostelu

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Hurtta Life Savior Eco -koiran pelastusliivit ovat erinomainen valinta koiranomistajille, jotka haluavat pitää lemmikkinsä turvassa veden äärellä. Näiden pelastusliivien valmistuksessa on käytetty kierrätysmateriaaleja, ja ne tarjoavat poikkeuksellisen mukavuuden ja turvallisuuden. Tämä arvostelu käsittelee liivien ominaisuuksia, käytettävyyttä ja kestävyyttä, jotta voit tehdä tietoisen päätöksen hankinnasta.

Tuotteen yleiskatsaus

Hurtta Life Savior Eco -koiran pelastusliivit on suunniteltu erityisesti koirien turvallisuutta ja mukavuutta silmällä pitäen. Ne sopivat erinomaisesti veneilyyn ja uimiseen, ja ne auttavat koiraa säilyttämään ergonomisen uima-asennon, mikä mahdollistaa pidemmän uintikestävyyden. Liivien pehmeä ja joustava materiaali takaa, että ne ovat mukavat koiran päällä, eivätkä rajoita sen liikkeitä.

Ominaisuudet ja edut

Ergonominen Muotoilu: Hurtta Life Savior Eco -koiran pelastusliivien virtaviivainen muotoilu varmistaa hyvän istuvuuden. Liivin keveys, joustava materiaali ja muotoilu takaavat koiralle luonnollisen uintiasennon ja vapaan liikkumisen sekä vedessä että maalla.

Turvallisuus ja Mukavuus: Pelastusliivien pehmustettu ja leveä vatsakappale sekä tukeva kahva selässä mahdollistavat koiran auttamisen tarvittaessa vedestä veneeseen. Solkikohdat ja säätöremmit on suojattu pehmusteilla, mikä jakaa paineen tasaisesti suuremmalle alueelle, lisäämällä mukavuutta.

Kestävyys ja Ympäristöystävällisyys: Hurtta ECO -pelastusliivit on valmistettu 80-100 % kierrätysmateriaaleista, jotka ovat turvallisia ja myrkyttömiä. Pintakangas ja kudotut osat on valmistettu kulutusta kestävästä 100 % kierrätetystä polyesterista, mikä tekee niistä erittäin ympäristöystävälliset.

Säädettävyys ja Istuvuus: Hurtta-pelastusliivissä on 20 % säädettävyyttä kolmesta kohtaa, mikä takaa erinomaisen istuvuuden. Liivit peittävät noin 30 % koirasta, ja useat heijastimet lisäävät näkyvyyttä pimeässä.

Käyttökokemukset

Koiranomistajat ovat antaneet positiivista palautetta Hurtta Life Savior Eco -koiran pelastusliiveistä. Heidän mukaansa liivit ovat erittäin mukavat koiran päällä, eivätkä rajoita sen liikkeitä. Erityisesti arvostetaan liivien keveyttä ja joustavuutta, mikä tekee niistä erinomaiset pitkille uimapyrähdyksille ja aktiiviseen käyttöön veden äärellä.

Kokotaulukko

On tärkeää valita oikeankokoiset pelastusliivit koirallesi. Hurtta tarjoaa kattavan kokotaulukon, joka auttaa valitsemaan juuri oikean koon:

KOIRAN PAINOKAULAN YMPÄRYSRINNAN YMPÄRYS
5-10 kg30-40 cm45-60 cm
10-15 kg35-45 cm55-70 cm
15-20 kg40-50 cm65-80 cm
20-30 kg45-55 cm70-85 cm
30-40 kg50-60 cm75-95 cm

Näin mittaat lemmikkisi, jotta valitset juuri oikeankokoiset vaatteet, pannan tai valjaat. Kaulanympärys mitataan kohdasta, jossa kaula on paksuin, ja rinnanympärys kohdasta, jossa rintakehä on levein.

Kelluvuus ja turvallisuus

Hurtta Life Savior Eco -koiran pelastusliivit täyttävät kaikki kelluvuuden turvallisuusvaatimukset EN ISO 12402-5:2006. Tämä tarkoittaa, että liivit tarjoavat riittävän kelluvuuden ja turvallisuuden kaikissa tilanteissa.

Materiaalit ja hoito-ohjeet

Hurtta Life Savior Eco -koiran pelastusliivit on valmistettu laadukkaista ja kestävästä materiaaleista. Pinta- ja vuorikangas ovat 100 % kierrätettyä polyesteriä, ja nauhat ovat kulutusta kestävää 100 % kierrätettyä polyesteria. Pistolukot ovat valmistettu 100 % POM-materiaalista.

Hoito-ohjeet:

 • Käsinpesu
 • Ei valkaisua
 • Ei rumpukuivausta
 • Ei silitystä
 • Ei kuivapesua
 • Pese samansävyisten kanssa
 • Älä käytä huuhteluainetta

Kierrätysohjeet:

 • Anna tai myy pieneksi- tai käyttämättäjäänyt tuote uudelle käyttäjälle.
 • Kierrätä riippulapun nauha askarteluissa.
 • Kierrätä tuotteen muovipussi muovinkeräykseen.
 • Kierrätä tuotteen pahvipakkaus/riippulappu pahvinkeräykseen.
 • Kierrätä tuotteen pakkauslaatikko tai paperipussi pahvinkeräykseen.
 • Korjaa rikkoutunut tuote.
 • Käytä tuotetta niin pitkään kuin mahdollista.
 • Käytä tuotteen materiaalit uuteen tuotteeseen.
 • Lajittele ja kierrätä tuotteen kankaat ja materiaalit.

Hurtta-tuotemerkki

Hurtta on tunnettu korkealaatuisista ja innovatiivisista lemmikkituotteistaan. He panostavat erityisesti tuotteiden ergonomiaan, turvallisuuteen ja ympäristöystävällisyyteen. Hurtta-tuotteet ovat suosittuja niin ammattilaisten kuin tavallisten koiranomistajien keskuudessa, ja yritys tunnetaan tinkimättömästä laadusta ja käyttäjäystävällisyydestä.

Yhteistyö Petenkoiratarvike.com kanssa

Lemmikintarvike.fi tekee yhteistyötä Petenkoiratarvike.comin kanssa tarjotakseen parhaan mahdollisen valikoiman lemmikkituotteita. Petenkoiratarvike.comin kautta voit hankkia Hurtta Life Savior Eco -koiran pelastusliivit helposti ja luotettavasti.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!