Koiran tarvikkeet

Etsitkö jotain tiettyä tuotetta koirallesi? Oletko hankkimassa koiraa? Tai haluatko löytää uusia toimivampia tuotteita? Nykyään on saatavilla koiratarvikkeet oikeastaan joka tarpeeseen ja mieltymykseen, jolloin lemmikkitarvikeliikkeen valikoiman laajuus saattaa yllättää, ja tuotteiden vertailu on hankalampaa, koska paneutumiseen ei välttämättä ole tarpeeksi aikaa. Ostaessasi tuotteet koiran tarvikkeet netistä, voit itse valitsemanasi ajankohtana vertailla rauhassa tuotteita, hintoja ja lukea kokemuksia. Näin voit päättää sopivan tuotteen omiin ja koirasi tarpeisiin, oli sitten kyseessä koiran kuljetushäkki, furminaattori, sitruunapanta, punkkipanta, koiranpeti tai vaikka kuonokoppa.

Jokaiselta koiralta on hyvä löytyä perustarpeet, ja eläinkaupasta ostetut tarvikkeet usein kestävät paremmin. Perustarvikkeet kuten ruokakuppi, vesikuppi, kaulapanta ja/tai valjaat, talutushihna, peti, koiran lelut, harja sekä kynsisakset kuuluvat hyvään peruspakettiin. Löydät sivuiltamme tuotteita vertailtuna, ja löydät oman koirasi rodulle ja koolle sopivat tuotteet. Koiran tarvikkeisiin ei tarvitse tuhlata satoja euroja, vaan ihan perustarvikkeilla kyllä pärjää. Kuitenkin muuttuvissa arjen tilanteissa tulee joskus tarve myös lisävarusteille.

Perustarvikkeiden rinnalle tuotteita arkea helpottamaan

Liikutko paljon autolla, ja koirasi kulkee mukana? Tällöin on hyvä hankkia turvalliseen ja sujuvaan liikkumiseen sopivat tarvikkeet. Koiralle valitaan auton, koiran koon ja luonteen perusteella sopivin tapa matkustaa autossa, jossa se ei pääse häiritsemään kuljettajaa ajon aikana.

Koirat autossa
  • Koiran turvavaljaat: Säädettävät ja pehmustetut valjaat,jotka saadaan kytkettyä turvavöihin. Ne on tehty kestämään mahdollinen kolaritilanne. Eri kokoja eri roduille.
  • Koiran kuljetuskoppa / kuljetushäkki: Metalliset, muoviset ja kankaiset kuljetuskopat turvalliseen liikkumiseen autolla tai vaikkapa lentokoneella. Koiran tottuessa omaan koppaansa tai häkkiinsä, toimii se hyvin myös rauhoituspaikkana, jossa koirasi saa rentoutua.
  • Koirakalterit: Farmariauton takakonttiin voi asentaa myös tarvittaessa kalterit, jotta koira pysyy takakontin puolella, eikä pääse häiritsemään kuljettajaa matkan aikana.
  • Takakontin suojus: Siistimpään matkustamiseen sekä oman ja koiran mukavuuden lisäämiseen nyt saatavilla myös suojia takakonttiin.

Toiset myös pyöräilevät pienen koiran kanssa, ja nykyään myös saatavilla koiran pyöräilykorit, jossa koira pysyy matkassa mukavasti mukana.Myös kotona on joskus tarvetta rajata koiran elinpiiriä esimerkiksi omistajan poissa ollessa tai esimerkiksi koiran turvallisuuden vuoksi, se käy helposti koiraportin avulla.

Koiran rodusta, omistajan mieltymyksestä ja harrastuksista riippuu myös, kuinka paljon turkinhoitoa koira tarvitsee. Säännöllisellä ja terveellisellä ruokavaliolla ja turkin hoidolla on suora yhteys koiran hyvinvointiin. Turkinhoitoon koiran harjan ja kamman lisäksi saatavilla myös useita erilaisia välineitä, kuten

  • Furminaattori: Furminaattorin terä ulottuu karvan tyveen irroittaen kivuttomasti pohjavillan, joka on yli 5 cm. Saatavilla eri tuotteet lyhyt- ja pitkäkarvaisille koirille.
  • Trimmauskoneet: Erilaiset trimmauskoneet ja terät turkin helppohoitoisen ja kauniina pitämiseen.
  • Trimmaussakset ja veitset: Tarkkaan koiran trimmaukseen ja siistimiseen.
  • Koiran shampoo ja turkinhoitoaineet: Jokaiselle turkille ja rodulle sopivat tuotteet hyvään turkinhoitoon, jotta turkki pysyy puhtaana, siistinä ja ei takkuunnu helposti.

Koirien tarvikkeisiin Suomessa kuuluvat nykyisellään myös punkkipannat, sillä punkit eli puutiaiset esiintyvät Suomessa noin huhtikuusta lokakuun loppuun, ja ne viihtyvät parhaiten kosteilla ja metsäisillä alueilla. Pienen koonsa vuoksi ne jäävät usein koiran omistajalta huomaamatta, sillä ne ovat kooltaan vain noin 2-4 millimetriä. Kaikki punkit eivät toki kanna sairauksia, mutta ne voivat levittää tartuntatauteja ja voivat kiinnittyä mihin kohtaan vain koirassasi. Punkkipanta on helppo tapa suojata lemmikkisi.

Nykyään koiran kanssa pystyy harrastamaan myös useita eri lajeja näyttelyistä tokoon ja metsästyksestä agilityyn. Saatavilla on paljon erilaisia tuotteita harjoitteluun ja harrastuksen ylläpitoon, kuten erilaiset koirapillit, naksuttimet, herkkupussit, numerolappupidikkeet, hyppyesteet, kartiot, silytyspussit tavaroille ja paljon muuta.

Tarkoituksenamme Lemmikintarvike.fi sivustolla on kerätä tietoa ja esitellä laadukkaat koiran tarvikkeet sinun ja lemmikkisi hyvinvointia ajatellen. Mielestämme suoraan kotisohvalta tapahtuva shoppailu on helpompi tapa varmistua siitä, että lemmikkisi saa rauhassa valitut sopivat tuotteet täältä, ja samalla nopeiden virhepäätösten riski pienenee. Jos huomaat jonkun tuotteen, jonka meidän tulisi lisätä sivuillemme, otathan meihin yhteyttä!
Marja
Jaa tämä artikkeli
Tutustu myös näihin

Lemmikintarvike.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!