Petenkoiratarvike arvostelu ja kokemuksia

Pete vector

Petenkoiratarvike.com on suomalainen lemmikkieläintarvikkeisiin erikoistunut yritys. Perustettu vuonna 2004, yritys on laajentunut huomattavasti, mukaan lukien uuden 1200 m² myymälän avaaminen Vantaan Tammistossa lokakuussa 2016. Heidän myymälänsä sijaitsevat useissa kaupungeissa, kuten Espoossa, Lahdessa, Oulussa, Raisiossa, Vantaalla ja Pirkkalassa. Lisäksi heillä on laaja verkkokauppa.

Tuote- ja palveluvalikoima

Peten Koiratarvike tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita ja palveluita lemmikkieläinten omistajille. Heidän tuotevalikoimansa kattaa kaiken, mitä lemmikinomistaja voi tarvita – olipa kyseessä koira, kissa, kani, jyrsijä tai fretti.

Tuotevalikoima

  1. Ruokinta: Peten Koiratarvike tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita ruokia koirille, kissoille ja muille pieneläimille. Valikoimaan kuuluvat sekä kuiva- että märkäruoat, erikoisruokavaliot, herkut ja ravintolisät.
  2. Lelut ja Aktivointi: Lelut ovat tärkeitä lemmikkien henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin kannalta. Valikoimasta löytyy erilaisia leluja, aktivointipelejä ja älypelejä, jotka pitävät lemmikit virkeinä ja aktiivisina.
  3. Terveys ja Hyvinvointi: Terveystuotteet, kuten loishäädöt, vitamiinit, ensiaputarvikkeet ja erikoistuotteet eri terveysongelmiin ovat saatavilla. Lisäksi tarjolla on tuotteita lemmikkien iho- ja turkinhoitoon.
  4. Matkustus ja Ulkoilu: Kuljetusboxit, turvavaljaat, pannat, taluttimet ja muut ulkoiluvarusteet ovat tärkeitä turvallisuuden ja mukavuuden kannalta. Peten Koiratarvike tarjoaa tuotteita, jotka tekevät ulkoilusta ja matkustamisesta lemmikkien kanssa helpompaa ja turvallisempaa.
  5. Koti ja Makuupaikat: Lämpimät ja mukavat makuupaikat, petivaatteet ja kotitarvikkeet, kuten ruokakupit ja alustat, takaavat, että lemmikit voivat levätä ja rentoutua mukavasti.

Palvelut

  1. Trimmaus: Peten Koiratarvikkeessa on tarjolla ammattitaitoisia trimmauspalveluita, jotka pitävät lemmikkien turkin hyvässä kunnossa. Trimmauspalvelut sisältävät usein myös kynsien leikkuun ja korvien puhdistuksen.
  2. Eläinkouluttaja: Koulutus on tärkeää lemmikin ja omistajan välisen suhteen rakentamisessa. Peten Koiratarvike tarjoaa pääsyn kokeneille eläinkouluttajille, jotka auttavat lemmikkien koulutuksessa ja käytösongelmissa.
  3. Koirahieronta: Hieronta voi olla hyödyllistä erityisesti aktiivisille tai iäkkäille lemmikeille. Se auttaa rentouttamaan lihaksia ja edistämään hyvää terveyttä.
  4. Eläinlääkäripalvelut: Jotkut myymälät tarjoavat yhteistyössä eläinlääkäripalveluita, jotka ovat tärkeitä lemmikkien terveyden ylläpitämiseksi.

Miksi Lemmikintarvike.fi Tekee Yhteistyötä Petenkoiratarvike.comin Kanssa?

Lemmikintarvike.fi on verkkosivusto, joka listaa ja arvostelee lemmikkitarvikkeita. Sivusto tarjoaa lemmikinomistajille arvokasta tietoa tuotteista, jotta he voivat tehdä tietoisia päätöksiä lemmikkiensä tarpeiden suhteen. Yksi keskeinen osa Lemmikintarvike.fi:n toimintaa on affiliate-markkinointi, jossa sivusto hyödyntää kumppanuuksia eri lemmikkitarvikkeita tarjoavien yritysten kanssa. 

Yhteistyö Petenkoiratarvike.comin kanssa on strateginen valinta Lemmikintarvike.fi:lle. Petenkoiratarvike on tunnettu ja arvostettu toimija lemmikkitarvikemarkkinoilla Suomessa, ja heidän laaja tuotevalikoimansa tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja lemmikinomistajille. Tämän yhteistyön myötä Lemmikintarvike.fi pystyy tarjoamaan käyttäjilleen pääsyn laadukkaisiin ja monipuolisiin tuotteisiin, jotka kattavat laajan kirjon erilaisia lemmikkieläinten tarpeita.

Affiliate-linkkien kautta Lemmikintarvike.fi saa pienen komission jokaisesta linkin kautta tapahtuneesta ostoksesta. Tärkeää on kuitenkin huomata, että tämä komissio ei aiheuta ylimääräisiä kustannuksia asiakkaille. Tämä malli onkin siis win-win-tilanne kaikille osapuolille: asiakkaat saavat laadukkaat tuotteet samalla hinnalla, Petenkoiratarvike.com saa lisää myyntiä, ja Lemmikintarvike.fi saa tarvittavat varat sivustonsa ylläpitoon ja kehittämiseen.

Lisäksi tämä yhteistyö tukee kotimaista yritystoimintaa, mikä on tärkeää paitsi taloudellisesti, myös eettisesti. Kuluttajat ovat yhä tietoisempia siitä, mistä heidän ostamansa tuotteet tulevat ja miten niiden tuotanto vaikuttaa ympäristöön ja yhteiskuntaan. Kotimaisen yrityksen tukeminen edistää paikallista taloutta ja voi vähentää tuotteiden ympäristövaikutuksia pitkien kuljetusmatkojen välttämisen kautta.

Petenkoiratarvike Kokemuksia

Petenkoiratarvikkeen asiakkaat ylistävät erityisesti kattavaa ja monipuolista tuotevalikoimaa, joka kattaa kaiken tarvittavan niin koirille, kissoille, kaneille, jyrsijöille kuin esimerkiksi freteillekin. Laaja valikoima varmistaa, että lemmikinomistajat löytävät kaiken tarvittavan yhdestä paikasta, olipa kyseessä sitten lemmikin ruoka, lelut, hoitotuotteet tai asusteet. 

Petenkoiratarvike ei kuitenkaan rajoitu pelkästään tuotteiden myyntiin. Heidän palveluihinsa kuuluu myös lemmikkien hyvinvointia edistäviä palveluita, kuten trimmausta, koirahierontaa, eläinkoulutusta ja eläinlääkärin palveluita. Nämä palvelut tarjoavat asiakkaille mahdollisuuden hoitaa lemmikkiensä terveyttä ja hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Erityisen arvostettua on heidän ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta, joka auttaa asiakkaita valitsemaan juuri heidän lemmikilleen sopivat tuotteet ja palvelut. 

Lisäksi Petenkoiratarvike panostaa asiakaspalveluun niin myymälässä kuin verkkokaupassakin. Verkkokauppa mahdollistaa helpon ja vaivattoman ostokokemuksen, jossa tuotteet toimitetaan suoraan asiakkaan kotiovelle. Verkkosivusto on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi, ja sieltä löytyy runsaasti myös tietoa ja opastusta lemmikin hoidosta.

Petenkoiratarvikkeen suosio perustuukin siis paitsi laadukkaaseen tuotevalikoimaan myös kokonaisvaltaiseen asiakaskokemukseen, joka ulottuu tuotteista palveluihin ja asiakaspalveluun. 

Petenkoiratarvike Palautus

Petenkoiratarvike ymmärtää, että joskus tuotteet eivät vastaa odotuksia tai tarpeita, ja heillä on selkeä palautuskäytäntö. Petenkoiratarvikkeen palautusoikeus koskee kaikkia verkkokaupasta tehtyjä ostoksia. Asiakkailla on oikeus palauttaa tuotteita 14 päivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Tärkeää on, että palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, alkuperäistä vastaavassa kunnossa ja myyntikelpoinen. Tämä varmistaa, että palautettavat tuotteet voidaan ottaa uudelleen myyntiin, ja se kuvastaa yrityksen vastuullista suhtautumista tuotteiden elinkaareen ja ympäristöön

Petenkoiratarvike Alennuskoodi

Petenkoiratarvike tarjoaa säännöllisesti alennuskoodeja asiakkailleen. Nämä alennuskoodit voivat olla suuri etu säästäessä rahaa erilaisissa tuotteissa. Asiakkaat voivat hyödyntää näitä koodeja sekä verkkokaupassa että myymälöissä, mikä tekee ostokokemuksesta vieläkin palkitsevamman.

Tutustu täältä Petenkoiratarviken parhaisiin tarjouksiin.

Petenkoiratarvike – Lemmikkien parhaaksi ympäri Suomen

Petenkoiratarvike on tunnettu lemmikkitarvikeketju, jonka toimipisteet sijaitsevat strategisesti ympäri Suomea, palvellen lemmikinomistajien tarpeita monipuolisesti. Erityisesti Pirkkalan, Oulun, Vantaan ja Tammiston myymälät erottuvat tarjoamalla laadukkaan valikoiman tuotteita ja palveluita.

Petenkoiratarvike Pirkkala sijaitsee Kauppakeskus Veskassa, jossa se tarjoaa alueen lemmikinomistajille helpon pääsyn laajaan valikoimaan lemmikkitarvikkeita. Myymälä on tunnettu erinomaisesta asiakaspalvelustaan ja siitä, että se vastaa alueen lemmikinomistajien tarpeisiin.

Petenkoiratarvike Oulu on puolestaan perustettu palvelemaan Pohjois-Suomen lemmikinomistajia. Oulun myymälä on suunniteltu siten, että se palvelee laajaa asiakaskuntaa, tarjoten kaiken tarvittavan niin pienille kuin suurillekin lemmikeille.

Petenkoiratarvike Vantaa ja Petenkoiratarvike Tammisto ovat molemmat esimerkkejä siitä, kuinka Petenkoiratarvike panostaa asiakaspalveluun ja tuotevalikoimaan. Vantaan myymälä, sijaiten keskeisellä paikalla Tammiston ostospuistossa, on erityisen suosittu kohde lemmikinomistajien keskuudessa. Sen moderni tila ja laaja tuotevalikoima houkuttelevat asiakkaita eri puolilta pääkaupunkiseutua.

Näissä myymälöissä, kuten muissakin Petenkoiratarvikkeen toimipisteissä, asiakkaat löytävät kaiken tarvittavan lemmikkiensä hoitoon, ruokintaan, leikkeihin ja terveyden ylläpitoon. Lisäksi henkilökunnan asiantuntemus ja ystävällisyys varmistavat, että jokainen asiakaskokemus on positiivinen ja hyödyllinen.

Jaa tämä artikkeli
Tutustu myös näihin

Lemmikintarvike.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!