Koiraportti Carlson, Handsfree arvostelu

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Koiraportti Carlson, Handsfree on innovatiivinen ja käytännöllinen ratkaisu, joka tuo turvallisuutta ja mukavuutta kotiin, jossa on lemmikkejä. Tämä portti on suunniteltu erityisesti helpottamaan lemmikkien tilan rajaamista, ja sen monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan niin koiraperheisiin kuin lapsiperheisiin.

Korkea ja säädettävä portti

Koiraportti Carlson, Handsfree on 81 cm korkea, mikä tekee siitä riittävän korkean estämään lemmikkien hyppäämisen yli. Portti sopii 76–86 cm leveisiin oviaukkoihin, mutta mukana tulevien 10 cm ja 15 cm jatkopalojen avulla sen leveyttä voidaan lisätä jopa 112 cm asti. Tämä säädettävyys varmistaa, että portti sopii monenlaisiin oviaukkoihin ja tiloihin, mikä lisää sen käytettävyyttä ja mukautuvuutta erilaisiin tarpeisiin.

Kädet vapaiksi hands-free-lukituksella

Yksi Koiraportti Carlsonin, Handsfree merkittävimmistä ominaisuuksista on sen hands-free-lukitus. Tämä innovatiivinen järjestelmä mahdollistaa portin avaamisen ilman käsiä, mikä on erityisen kätevää, kun kädet ovat täynnä. Portti aukeaa helposti jalkapainikkeella, joten voit avata sen vaivattomasti esimerkiksi kantaessasi ostoskasseja tai lemmikkitarvikkeita. Lisäksi portin ovi avautuu molempiin suuntiin, mikä lisää sen käytännöllisyyttä entisestään.

Helppo asennus ja tukevuus

Portin asentaminen on nopeaa ja helppoa painekiinnitysjärjestelmän ansiosta. Kumipehmusteet tekevät asennuksesta hellävaraisen seinille, joten sinun ei tarvitse huolehtia vaurioista. Koiraportti Carlson, Handsfree on valmistettu täysin teräksestä, mikä tekee siitä tukevan ja kestävän. Portti on myös puremista kestävä, joten se sopii erinomaisesti energisillekin koirille. Materiaali on lyijyvapaata ja myrkytöntä, mikä varmistaa turvallisuuden niin lemmikeille kuin lapsillekin.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!