Koiraportti Carlson Maxi erikoisleveä arvostelu

Petenkoiratarvike.com:
3/5

Koiraportti Carlson Maxi erikoisleveä on erinomainen valinta kaikille, jotka tarvitsevat luotettavan ja kestävän ratkaisun lemmikkiensä hallitsemiseen kotona. Tämä portti tarjoaa runsaasti tilaa ja turvallisuutta, samalla kun se on helppo asentaa ja käyttää.

Monipuolinen ja käytännöllinen

Koiraportti Carlson Maxi erikoisleveä sopii erinomaisesti suuriin aukkoihin, sillä sen leveys säätyy 88 cmä 147 cm. Tämä tekee siitä täydellisen ratkaisun niin oviin kuin leveisiin käytäviin. Lisäksi portin korkeus, 76 cm, on riittävän korkea estämään useimpien koirien hyppäämisen yli.

Lemmikkioven koko on 25 cm x 18 cm, mikä mahdollistaa pienten lemmikkien, kuten kissojen tai pienten koirien, kulkemisen vapaasti portin läpi. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos kotona on eri kokoisia lemmikkejä, jotka tarvitsevat eri tasoista liikkumavapautta.

Helppo asennus ja käyttö

Koiraportti Carlson Maxi erikoisleveä on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi. Seinäkiinnikkeiden avulla portti on helppo asentaa tukevasti paikoilleen, ja sen voi myös nopeasti irrottaa tarvittaessa. Tämä tekee portista erinomaisen valinnan sekä pysyvään että tilapäiseen käyttöön.

Portin läpikulkurakenteessa on helppokäyttöinen, yhdellä kosketuksella vapautuva kädensija. Tämä ominaisuus tekee portin avaamisesta ja sulkemisesta vaivatonta, mikä on tärkeää erityisesti silloin, kun kädet ovat täynnä.

Kestävä ja turvallinen

Koiraportti Carlson Maxi erikoisleveä on valmistettu kestävästä teräksestä, joka on lyijytön ja myrkytön. Tämä materiaali on suunniteltu kestämään koiran pureskelua ja muuta kulutusta, mikä lisää portin käyttöikää ja turvallisuutta.

Portti on saatavilla tyylikkäänä valkoisena, mikä sulautuu helposti kodin sisustukseen. Sen tukeva rakenne varmistaa, että se pysyy paikoillaan, vaikka lemmikki yrittäisi työntää tai hyppiä sitä vasten.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!