Kuonokoppa muovia, Trixie arvostelu

Petenkoiratarvike.com:
2/5

Kuonokoppa muovia, Trixie, on erinomainen valinta koiranomistajille, jotka haluavat varmistaa lemmikkinsä turvallisuuden ja mukavuuden erilaisissa tilanteissa. Tämä kuonokoppa on valmistettu kestävästä muovista, joka tekee siitä kevyen ja helppokäyttöisen.

Turvallisuus ja mukavuus

Trixien muovinen kuonokoppa tarjoaa suojaa sekä koiralle että ympäristölle. Se estää koiraa syömästä ei-toivottuja esineitä ulkona, mikä on erityisen tärkeää alueilla, joissa voi olla vaarallisia aineita tai roskia. Kuonokoppa mahdollistaa kuitenkin koiran läähättämisen ja juomisen, mikä lisää sen käyttömukavuutta ja vähentää stressiä pitkissä käyttötilanteissa.

Säädettävyys ja istuvuus

Kuonokoppa muovista on varustettu säädettävällä remmillä, joka kulkee koiran korvien takaa. Tämä ominaisuus takaa, että kuonokoppa pysyy tukevasti paikallaan ilman, että se aiheuttaa epämukavuutta. Trixie tarjoaa eri kokoja, joten sopivan koon löytäminen on helppoa, kunhan mittaa koiran kuonon ympärysmitan oikein. Koon valitseminen on tärkeää, jotta kuonokoppa ei ole liian tiukka tai löysä.

Koon valinta

Oikean koon valinta on olennaista kuonokopan toimivuuden kannalta. Tässä ovat Trixien tarjoamat koot ja niiden mitat:

  • XS: 15 cm; 3,5 cm
  • S: 18 cm; 5 cm
  • S-M: 22 cm; 5,6 cm
  • M: 23,5 cm; 6,6 cm
  • M-L: 26 cm; 7 cm
  • L-XL: 35 cm; 8,9 cm

Käyttötilanteet

Kuonokoppa on erityisen hyödyllinen eläinlääkärikäynneillä ja hoitotoimenpiteissä. Se rauhoittaa tilanteita ja tekee niistä turvallisempia sekä koiralle että hoitohenkilökunnalle. Lisäksi kuonokoppa estää koiraa puremasta tai nuolemasta haavoja, mikä voi edistää paranemista ja ehkäistä tulehduksia.

Mittaamisohjeet

Mittauksissa kannattaa noudattaa muutamia perusohjeita. Selän pituus mitataan säästä hännän tyveen, kaulanympärys kaulan paksuimmasta kohdasta, rinnanympärys etujalkojen takaa ja vyötärönympärys takajalkojen edestä. Näillä mittauksilla varmistetaan, että kuonokopan lisäksi myös muut varusteet, kuten takit ja pannat, istuvat oikein.

Käyttöohjeet ja ylläpito

Kuonokopan käyttö on helppoa: säädä remmi sopivaksi ja varmista, että kuonokoppa ei kiristä tai ole liian löysä. Muovinen materiaali on helppo pitää puhtaana, pyyhi se säännöllisesti kostealla liinalla ja tarkista mahdolliset kulumat.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!