Pyöräkärry Trixie Premium arvostelu

Mustijamirri.fi:
4.5/5

Pyöräkärry Trixie Premium – Laadukas ja monikäyttöinen vaihtoehto

Pyöräkärry Trixie Premium on suunniteltu erityisesti koiranomistajille, jotka haluavat tarjota lemmikilleen mukavat ja turvalliset kyydit. Tämä pyöräkärry on täynnä ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan monenlaisiin tilanteisiin.

Monipuolinen ja käytännöllinen

Sopii monenlaisille koirille

Pyöräkärry Trixie Premium on saatavilla kolmessa eri koossa, jotka sopivat jopa 45 kg painaville koirille. Kärryn mitat ovat seuraavat:

  • S: 41 × 54 × 62 cm, max. 25 kg koiralle
  • M: 46 × 66 × 73 cm, max. 35 kg koiralle
  • L: 53,5 × 72 × 85 cm, max. 45 kg koiralle

Helppo kiinnitys ja irrotus

Pyöräkärry on erittäin helppo kiinnittää ja irrottaa pyörästä, mikä tekee siitä kätevän käyttää arjessa. Polkupyörän peräkärry on kokoontaitettava, joten se menee pieneen tilaan säilytyksessä. Tämä on erityisen hyödyllistä niille, joilla on rajoitetusti säilytystilaa kotona.

Mukavuus ja turvallisuus

Tasainen ja mukava kyyti

Jousitus tekee kyydistä tasaisen ja mukavan, mikä on tärkeää erityisesti epätasaisilla teillä ajettaessa. Pyöräkärry Trixie Premiumin pyörät on varustettu pikalukituksella, mikä lisää käyttömukavuutta ja turvallisuutta.

Suuri takaovi ja hyvä ilmankierto

Kärryssä on suuri takaovi, joka toimii myös ramppina, joten koiran on helppo kulkea sisään ja ulos. Verkkokangas pitää ilman hyvin kiertävänä, ja verkkoikkunoiden päälle voi kiinnittää vetoketjulla muovisen, läpinäkyvän sadesuojan. Tämä varmistaa, että koira pysyy kuivana sateellakin.

Käytännölliset ominaisuudet

Taskut ja mukinpidike

Pyöräkärryssä on useita taskuja tarvikkeille sekä mukinpidike, mikä tekee retkistä entistä mukavampia. Näin kaikki tarvittavat tavarat pysyvät järjestyksessä ja helposti saatavilla.

Kytkettävä hihna ja heijastimet

Sisällä on lyhyt hihna, jolla koiran voi kytkeä kiinni, jotta se pysyy turvallisesti kärryssä matkan aikana. Huomiolippu ja heijastimet lisäävät näkyvyyttä, mikä parantaa turvallisuutta erityisesti hämärässä ja pimeässä ajettaessa.

Käyttömukavuus ja varusteet

Säädettävä työntöaisa ja jalkajarru

Korkeudesta säädettävä työntöaisa tekee kärrystä ergonomisen käyttää, ja jalkajarru varmistaa, että pysäköity pyöräkärry pysyy paikoillaan. Tämä on erityisen hyödyllistä, kun pysähdytään esimerkiksi liikennevaloihin tai muille pysähdyspaikoille.

Mukava sisätila ja pehmuste

Kärryn sisätiloissa on pehmuste viskoelastisella vaahdolla, joka tarjoaa koiralle mukavan ja pehmeän paikan matkustaa. Tämä on tärkeää erityisesti pitkien matkojen aikana, jolloin koiran mukavuus korostuu.

Joustavat käyttömahdollisuudet

Koiranäyttelyihin ja pitkille juoksulenkeille

Erikseen myytävän etupyörän avulla pyöräkärry muuntuu työnnettäväksi koirakärryksi, mikä on kätevää esimerkiksi koiranäyttelyissä. Lisäksi kärry sopii erinomaisesti pitkille juoksulenkeille, jolloin koira voi levätä välillä ja nauttia mukavasta kyydistä.

Vankka ja kestävä rakenne

Pyöräkärry on valmistettu teräksestä ja polyesterista, mikä tekee siitä kestävän ja pitkäikäisen. Harmaan ja salvianväriset yksityiskohdat tekevät siitä tyylikkään ja modernin näköisen.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!