Kuonopanta Halti

Petenkoiratarvike.com:
3/5

Kuonopanta Halti on erinomainen työkalu, kun tarvitaan apua koiran hallintaan lenkeillä. Tämä panta on suunniteltu erityisesti aktiivisille ja voimakkaille koirille, jotka saattavat vetää hihnassa. Pannan ainutlaatuinen design ja toimintaperiaate tekevät siitä ylivoimaisen valinnan moniin muihin vedonestovaljaisiin verrattuna.

Kuonopanta haltiln toimintaperiaate

Kuonopanta Halti asetetaan koiran kuonon ympäri ja kiinnitetään turvallisesti klipsillä, jossa on varmistuslukitus. Kun koira yrittää vetää, panta kiristyy ja sulkee koiran suun sekä kääntää päätä taluttajaan päin. Tämä toiminta estää koiraa vetämästä ja rauhoittaa sitä ilman, että se aiheuttaisi stressiä tai painetta lemmikille.

Materiaalit ja mukavuus

Haltiln kuonopanta on valmistettu pehmeästä nailonista, ja kuonon ympärille tulevassa osassa on pehmuste, mikä lisää käyttömukavuutta. Heijastimet parantavat koiran ja taluttajan näkyvyyttä pimeässä, mikä on erityisen tärkeää talvi-iltoina.

Erilaiset koot eri rotuille

Haltil on saatavilla useassa eri koossa, jotka sopivat pienimmistä koirista suuriin rotuihin. Koko 0 sopii kääpiörotujen, kuten toyvillakoiran ja yorkshirenterrierin, ympärille, kun taas suurimmat koot, kuten koko 5, ovat tarkoitettu jättiläisrotujen, kuten tanskandoggin, käyttöön.

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!