Back on track koiran valjaat max

/5

Back on Track koiran valjaat Max tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän mukavuutta ja toiminnallisuutta koirasi päivittäisiin ulkoiluihin. Nämä monikäyttöiset valjaat on suunniteltu erityisesti tukemaan koiran liikkuvuutta ja hyvinvointia.

Innovatiivinen Welltex®-teknologia

Koiran valjaat hyödyntävät Welltex®-teknologiaa, joka on suunniteltu heijastamaan koiran omaa kehonlämpöä infrapunaenergiana takaisin lihaksiin. Tämä edistää lihasten lämpötilan ylläpitoa ja joustavuutta, mikä on erityisen hyödyllistä koirille, jotka kärsivät rintakehän alueen ongelmista. Welltex®-vuori kauttaaltaan, myös rintaremmeissä, lisää tämän vaikutusta.

Ergonomia ja mukavuus

Back on Track koiran valjaat Max ovat suunniteltu ergonomisesti tukemaan koiran luonnollista liikkumista. Y-mallinen design jakaa paineen tasaisesti ympäri koiran rintakehää ilman, että etujalkojen liikkuvuus rajoittuu. Iso selkälaatta lisää mukavuutta ja tukee koiran selkää lenkeillä.

Helppokäyttöisyys ja turvallisuus

Valjaiden kaksi solkea molemmilla puolilla mahdollistavat, että ne on helppo pukea ja riisua ilman että koiran etujalkoja tarvitsee nostaa. Heijastinyksityiskohdat parantavat näkyvyyttä ja turvallisuutta pimeässä, mikä tekee näistä valjaista erinomaisen valinnan myös ilta- ja aamulenkeille.

Monikäyttöisyys

Talutushihna tai liina voidaan kiinnittää keskirenkaaseen, mikä mahdollistaa valjaiden käytön myös vedonestotarkoituksessa. Tämä tekee Back on Track koiran valjaat Maxista monipuolisen työkalun erilaisiin ulkoilutilanteisiin.

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!