Kuonopanta Pro Dog Control

Petenkoiratarvike.com:
2/5

Kuonopanta Pro Dog Control tarjoaa tehokkaan ja lempeän tavan hallita koiran vetämistä lenkillä. Tämä kuonopanta on erinomainen valinta etenkin vetäville koirille, jotka tarvitsevat johdonmukaista ohjausta hihnassa.

Kuinka kuonopanta toimii?

Kuonopanta Pro Dog Control toimii samalla periaatteella kuin hevosen riimu. Hihna kiinnitetään kuonon alle, mikä mahdollistaa ohjaajan kääntää koiran päätä kohti itseään, jos koira yrittää vetää. Tämä rakenne mahdollistaa hallinnan säilymisen koiran vetäessä, mikä tekee ulkoilusta rauhallisempaa ja turvallisempaa.

Käyttövinkit

Kuonopanta on hyvä yhdistää kaksipäiseen monitoimihihnaan. Tällöin toinen hihnan lukko kiinnitetään kuonopantaan ja toinen kaulapantaan. Näin koiralle ei aiheudu liian äkkinäistä pysäytystä ja hallinta pysyy optimaalisena. Kuonopannan käyttöönotto kannattaa tehdä asteittain, totuttaen koira pantaan positiivisin vahvistein.

Oikea säätö ja pukeminen

  1. Pujota kuonopanta koiran kuonoon, käyttäen herkkuja houkuttimena.
  2. Kiinnitä niskahihna ja säädä se niin, että välille mahtuu 1-2 sormea.
  3. Kiinnitä turvalukko ja kytke talutushihna leuan alla olevaan renkaaseen.
Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!