Little&Bigger Viilennysmatto lehti

Petenkoiratarvike.com:
3/5

Little&Bigger viilennysmatto auttaa koiran viilentämistä kesähelteillä. Sen viilennysmekanismi aktivoituu kosketuksesta, eikä sitä käyttääkseen tarvitakaan esimerkiksi sähköä, jäädyttämistä tai kylmää vettä.

Viilennysmattoa on mahdollista käyttää yhä uudelleen ja uudelleen, myös hyvinkin lyhyen tauon jälkeen. Little&Bigger viilennysmatto viilenee nopeasti uudelleen.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!