Varaudu intiaanikesään – osta viilennysmatto lemmikillesi

Koiralla on kuuma

Kesä tulossa ja suunnitelmissa pitkä automatka? Kotona kuumuus piinaa sinua ja lemmikkiä?

Helpota lemmikkisi oloa varautumalla kesään helposti ostamalla useita tunteja viileänä pysyvä viilennysmatto, joka on joka lemmikkikodin oiva kotieläintarvike. Matot ovat turvallisia, myrkyttömiä ja toimivat täysin ilman sähköä. Mikä sen helpompaa! Matto on helppo ottaa mukaan myös matkalle.

TRIXIE-VIILENNYSMATTO

Haluatko tietää Lemmikintarvike.fi:n ajankohtaisista uutisista ja tuotetarjouksista heti ensimmäisten joukossa? Tilaa nyt sähköinen uutiskirjeemme!

Helppo ja mukava Trixie-viilennysmatto on oiva lemmikintarvike kissalle tai koiralle kotiin, matkalle ja harrastuksiin. Maton geelitäyte pysyy viielänä pitkään, ja et tarvitse käyttöönottoon sähköä, jäähdyttämistä tai vettä, sillä viilennys aktivoituu kosketuksesta. Geelitäyte on täysin turvallinen ja myrkytön! Trixie viilennysmatto on helppo pitää puhtaana pyyhkimällä, ja päällyskankaan käytöllä ylläpidät käyttöikää.

Viilennysmatto Trixie, sininen | PetenKoiratarvike.com
Viilennysmatto Trixie, sininen | PetenKoiratarvike.comhinta: 11,17 - 15,95 €
Read More
Loistava apu kesän koiranäyttelyissä geelitäytteinen alusta ei kastele koiran turkkia. Sopii myös kissoille

OSTA NYT

KEEP COOL-VIILENNYSMATTO

Heti valmis Keep Cool-viilennysmatto pitää kissasi tai koirasi olon miellyttävän viileänä kuumalla säällä. Maton myrkytön geelitäyte aktivoituu, kun lemmikkisi on sen päällä ja näin koirasi tai kissasi on helppo säädellä omaa ruumiinlämpötilaa. Keep Cool-viilennysmatto on likaa ja vettä hylkivä, ja se on helppo pitää puhtaana pyyhkimällä. 

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Vieritä ylös