Varaudu intiaanikesään – osta viilennysmatto lemmikillesi

Päivitetty 2.8.2021

Koiralla on kuuma

Kesä tulossa ja suunnitelmissa pitkä automatka? Kotona kuumuus piinaa sinua ja lemmikkiä?

Helpota lemmikkisi oloa varautumalla kesään helposti ostamalla useita tunteja viileänä pysyvä viilennysmatto, joka on joka lemmikkikodin oiva kotieläintarvike. Matot ovat turvallisia, myrkyttömiä ja toimivat täysin ilman sähköä. Mikä sen helpompaa! Matto on helppo ottaa mukaan myös matkalle.

Viilennysmatto BZ Quick Cooler jäätelö

Viilennysmatto BZ Quick Cooler jäätelö

Tuote

Kauppa

Viilennysmatto BZ Quick Cooler jäätelö​

29,99 €

Beeztees Quick Cooler viilennysmatto jäätelökuviolla on avuksi, kun koiran viilennys helteellä on tarpeen.

Viilennysalusta koiralle on nopea ottaa käyttöön niin matkalla kuin kotonakin, sitä ei tarvitse viilentää pakastimessa eikä kylmällä vedellä. Koiran viilennysalustan viilentävä vaikutus aktivoituu kosketuksella ja toimii ilman jäähdyttämistä, sähköä ja vettä. Jäähdyttävä vaikutus kestää useita tunteja, jonka jälkeen matto on valmis käytettäväksi uudelleen lyhyen tauon jälkeen. Koirien viilennysalustan kanssa voi käyttää myös viilennysloimea- tai huivia ja häkkituuletinta.

Keep cool-viilennysmatto

Tuote

Kauppa

Keep cool-viilennysmatto​

Alk. 6,49 €

Auta lemmikkiäsi voimaan hyvin kuumallakin ilmalla, vaikka aina ei ole mahdollista päästä pulahtamaan viileään veteen.

Heti valmis Keep Cool-viilennysmatto pitää kissasi tai koirasi olon miellyttävän viileänä kuumalla säällä. Maton myrkytön geelitäyte aktivoituu, kun lemmikkisi on sen päällä ja näin koirasi tai kissasi on helppo säädellä omaa ruumiinlämpötilaa. Keep Cool-viilennysmatto on likaa ja vettä hylkivä, ja se on helppo pitää puhtaana pyyhkimällä. 

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Tutustu myös näihin

Liity uutislehtemme tilaajaksi, ja varmista saavasi parhaiden lemmikintarvikkeiden tuotevinkit ja arvostelut suoraan sähköpostiisi ensimmäisten joukossa!

↓ Tilaa parhaat vinkit ja tuotearvostelut meiltä sähköpostiisi