Pelstusliivit koirille Baltic Zorro arvostelu

Petenkoiratarvike.com:
5/5

Pelastusliivit koirille Baltic Zorro ovat erinomainen valinta lemmikkien turvallisuuden takaamiseksi vesillä liikuttaessa. Nämä pelastusliivit ovat tunnettuja laadukkaasta rakenteestaan ja erinomaisesta kelluvuudestaan, joka pitää koirasi turvassa ja mukavana. Tämä arvostelu, yhteistyössä Petenkoiratarvike.com kanssa, kattaa kaikki tärkeät ominaisuudet ja antaa kattavan katsauksen siitä, miksi Baltic Zorro -pelastusliivit ovat erinomainen valinta.

Ominaisuudet

Baltic Zorro -koiran pelastusliivit on suunniteltu erityisesti koirien tarpeet huomioiden. Pelastusliivit ovat kauttaaltaan pehmustetut, mikä lisää käyttömukavuutta ja estää hiertymiä. Kelluntamateriaalia on sijoitettu myös vatsakappaleeseen, joten liivit eivät hankaa turkkia. Keltainen väri erottuu hyvin vedestä, mikä parantaa koiran näkyvyyttä ja turvallisuutta.

Selässä oleva vetoketju tekee pelastusliivien pukemisesta ja riisumisesta helppoa. Koiran on mahdollista kävellä kokonaan avattujen pelastusliivien sisään, mikä vähentää stressiä ja tekee pukemisprosessista sujuvamman. Lisäksi Baltic Zorro -pelastusliivissä on tukeva kahva, joka helpottaa koiran ohjaamista ja tarvittaessa nostamista veneeseen.

Ergonomia ja turvallisuus

Pelastusliivit koirille Baltic Zorro eivät ainoastaan paranna koiran näkyvyyttä vedessä, vaan ne myös ohjaavat koiran oikeaan ja ergonomiseen uintiasentoon. Tämä auttaa koiraa jaksamaan uimaan pidempään ilman ylimääräistä rasitusta. Baltic Zorro -pelastusliivit lisäävät koiran turvallisuutta niin veneilyssä kuin uinnissakin, tarjoten omistajalle mielenrauhaa.

Koko- ja mittausohjeet

Pelastusliivejä on saatavilla useissa eri kokoissa, jotta ne sopivat kaiken kokoisille koirille:

  • XS: 2-5 kg
  • S: 5-10 kg
  • M: 10-25 kg
  • L: 25+ kg

Oikean koon valitseminen on tärkeää koiran mukavuuden ja turvallisuuden kannalta. Koiran selän pituus mitataan säästä hännän tyveen, kaulanympärys mitataan paksuimmasta kohdasta ja rinnanympärys etujalkojen takaa. Näiden mittojen avulla voit valita juuri sopivan koon koirallesi.

Yhteistyö Petenkoiratarvike.comin kanssa

Tämä arvostelu on tehty yhteistyössä Petenkoiratarvike.comin kanssa, joka tarjoaa laadukkaita tuotteita lemmikeille. Petenkoiratarvike.comin kautta voit tilata Pelastusliivit koirille Baltic Zorro helposti ja nopeasti.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!