Peti Little&Bigger Fluffy

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Peti Little&Bigger Fluffy jäänvaalea on pörröinen ja muhkean upottava. Tähän petiin on mukava asettua nukkumaan! Fluffy-koiran pedin ulkopuoli on ihanan pehmeää fleeceä. Päällinen on irrotettava ja konepestävä 30 asteessa. Sisällä on polypropyleenitäyte ja pohjassa liukueste. 60 cm kokoisen pedin sisätyynyn halkaisija on 35 cm, 80 cm sisätyynyn mitta on 50 cm ja 100 cm pedin sisätyyny on 70 cm.

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!