Pörröpeti Trixie Harvey

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Pörröpeti Trixie Harvey on silmänruokaa niin koiranomistajalle kuin itse nelijalkaisellekin. Sen muhkea ja pehmeä olemus on kuin kutsu koiralle päästä rentoutumaan ja nauttimaan ylellisyydestä. Huomasin heti, että kun koira astui pedille ensimmäistä kertaa, se löysi paikkansa kuin kotonaan. Pedin pyöreä muoto ja pehmustettu sisus tarjoavat mukavuutta, joka saa koiran viihtymään.

Pedin materiaalit ovat huolella valittuja. Päällinen on polyesteria ja se tuntuu sileältä ja miellyttävältä. Sisus on valmistettu polyesterifleecestä, joka lisää pehmeyttä ja lämpöä. On erityisen mukavaa, että päällinen on irrotettavissa vetoketjun avulla. Tämä tekee pesusta helppoa ja kätevää. Päällisen voi pestä koneessa 30 asteessa, mikä on käytännöllinen etu pitkällä tähtäimellä. Tyyny on kiinnitetty pedin reunaan, ja sen voi pestä käsin, joten puhdistus on yksinkertaista ja nopeaa.

Liukuestepohja on yksi pedin käytännöllisistä ja harkituista ominaisuuksista. Se pitää pedin tukevasti paikallaan, etenkin jos kotona on liukkaita lattiamateriaaleja. Tämä on hyvä lisä, sillä koira saattaa liikkua ja kieriskellä pedissä, ja liukueste varmistaa, että peti pysyy paikallaan.

Pörröpeti Trixie Harvey tulee monessa eri koossa, mikä tarjoaa joustavuutta eri kokoisille ja -tyyppisille koirille. Reunalliset koot ovat 50 cm ja 60 cm, kun taas suuremmat, reunattomat koot ovat 80 cm ja 100 cm. Valkoinen väri on neutraali ja elegantti, joten se sopii useimpiin kodin sisustuksiin.

Yhteenvetona, Pörröpeti Trixie Harvey on täydellinen valinta, jos etsit koirallesi ylellistä ja mukavaa lepopaikkaa. Sen monipuoliset ominaisuudet ja huippulaatu takaavat, että koira nauttii sen tarjoamasta mukavuudesta ja omistaja arvostaa sen käytännöllisyyttä ja kestävyyttä.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!