Trixie viilennysmatto

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Trixien viilennysmatto helpottaa lemmikin oloa kuumina kesäpäivinä, sen viilentävän vaikutuksen aktivoituessa kosketuksesta ilman sähköä tai viilennysmaton jäädyttämistä.

Trixie viilennysmatto on helppo ja vaivaton ottaa käyttöön koska tahansa, missä tahansa! Sitä voidaan pitää kotona, tai ottaa mukaan vaikkapa automatkalle. Koska viilennysmatto ei tarvitse viilentääkseen vettä tai jäädyttämistä, se ei kastele muita tekstiilejä tai koiraa esimerkiksi autossa.

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!