Kissanruoka

Meiltä kissallesi muun muassa Applaws, Brit Care, Orijen, Royal Canin, Canagan ja Feline Porta 21 kissanruoka

Lemmikkisi hyvinvoinnin tueksi
Eläinlääkäriruoat nyt helposti Peteltä

Eläinlääkäriasemilla myytävät erikoisruokavaliot nyt myös Peteltä. Nyt ilmainen kotiinkuljetus yli 50 € tilauksiin, tilaa heti. Hyvät maksuvaihtoehdot. Nyt ilmainen toimitus

Elämme aikaa, jolloin kissanruoka mahdollisuuksia on suunnaton määrä aina kuivaruoasta märkäruokaan sekä raakaruokaan. Jo pelkkiä makupaloja kissalle (esimerkiksi kissanminttu) ja lisäravinteita sekä öljyjä on paljon erilaisia eri merkeiltä. Tuotteiden laaja saatavuus on toki positiivinen asia, mutta varmasti hyvän ja laadukkaan ruoan löytäminenomalle kissalle voi olla haastavaa, sillä ruoan valintaan vaikuttavat monet asiat, kuten kissan ikä, rotu, koko, aktiivisuus ja terveydentila.

Merkkejä on lukuisia, ja lemmikintarvike.fi sivuston tarkoituksena on tehdä tuote-esittelyjä ja käydä läpi suosituimpia kissanruokamerkkejä, jotta löytäisit kissallesi parhaan ja toimivimman ruokavalion. Listaamme tuotteita eri valmistajilta, kuten esimerkiksi Acana, Golden eagle, Brit care, Nutrolin, Pure natural, Eukanuba, Canagan, Applaws, Maukas, Purina one, Latz, Whiskas, Profine, Royal canin ja Hills.

Kuinka valita hyvä kissanruoka?

Herkku kissalle

Kissat ovat usein hyvin tarkkoja siitä mitä syövät. Laadukas kissanruoka onkin jokaisen kissan oikeus.Kissanruoan valitseminen ei ole helppoa, sillä tuotteita ja mainontaa on paljon.Toisille kissan omistajille voi vaikuttaa ruoan maku, haju, hinta ja terveellisyys, toisille taas lääkärin tai tutun suositukset. Toiset haluavat antaa kissalle kotiruokaa, toiset kuivamuonaa, jotkut taas märkäruokaa tai raakaruokaa.

Tuotesisältöjen lukeminen ei ole aina helppoa, koska raaka-aineita ei aina ilmoiteta kovin tarkasti. Valitse kissalle sopiva ruoka sen iän, aktiivisuuden, terveyden ja mahdollisten erityistarpeiden perusteella. Ihmiset keskittyvät herkästi tuotesisältöön, vaikka lopulta ravintosisällön tulisi ratkaista, etenkin proteiininlähteen ja rasvojen osalta, kissat eivät sulata hyvin hiilihydraatteja. Kissan saalistaessa luonnossa, se normaalisti syö koko saalistamansa eläimen, esimerkiksi linnun. Näin kissat saavat tarvitsemansa rasvat, aminohapot, vitamiinit, mineraalit ja proteiinit.

Ruokintatavan valinta?

Eläinlääkäriruoat nyt helposti Peteltä

Eläinlääkäriasemilla myytävät erikoisruokavaliot nyt myös Peteltä. Nyt ilmainen kotiinkuljetus yli 50 € tilauksiin, tilaa heti. Hyvät maksuvaihtoehdot. Nyt ilmainen toimitus

Kissat eivät juo luontaisesti juurikaan vettä, luonnossa ne saavat tarvitsemansa nesteen ruoasta. Kissat kärsivät usein munuais – ja virtsatieongelmista ja hyvällä sekä monipuolisella ruokavaliolla on iso osa ongelmien ehkäisyssä.

Ruokintatapaa valittaessa tämä on hyvä huomioida, sillä jos kissa syö ainoastaan kuivaruokaa, se voi kuivua herkästi. Onkin suotavaa, että kissa saisi kuivaruoan ohessa tai sijaan kosteaa – / raakaruokaa.

Kosteaa purkkiruokaa valittaessa on hyvä kinnittää huomiota ravinto- ja tuotesisältöön, koska kissan kannalta on tärkeää, että proteiini ei ole kasviperäistä. Usein proteiinin lisäämiseksi tuotteisiin on lisätty kasviperäisiä proteiineja ja kissat eivät pysty sulattamaan hyvin kasviproteiineja. Kissan märkäruoka on kissalle kuitenkin parempi vaihtoehto sen kosteuspitoisuuden vuoksi.

Kissan raakaruokinta eli barffaus on nykyisin helpompaa, sillä nykyään raakaruoka on tilattavissa tai hankittavissa helposti valmiissa pakkauksissa. Raakaruokinta on kuitenkin hieman teollista valmisruokaa työllistävämpi, sillä omistajan tulee olla selvillä, että kissa saa raakaruoasta varmasti tarvitsemansa ravinteet, kuten esimerkiksi tauriinin, joka on kissalle välttämätöntä.

Kissan ruokintatapaa suunniteltaessa on aina hyvä huomioida kissojen yksilölliset tarpeet, ja ettei mitään tarkkoja ohjeita ole saatavilla. Suosittelemme aina tutustumaan tuotteisiin, tuotemerkkeihin ja ruokalaatuihin huolella, ja tarvittaessa keskustelemaan niistä aina ammattilaisen kanssa. Lue lisää kissoista täältä!

Syövä kissa

Erityisruokavaliot

Kissan erityisruokavalion tarkoitus on tukea ja ylläpitää hyvinvointia. Eri elämäntilanteissa ja elämänvaiheissa kissan ravinnon ja ravintoaineiden tarve on erilainen. Kissat voivat kärsiä muun muassa ylipainosta, vitamiinien puutteesta, allergioista, sydänongelmista tai munuais- ja virtsatievaivoista. Nykyisin on mahdollista löytää erilaisiin ongelmiin sopivia ruokavalioita ja tuotteita. Keskustele aina eläinlääkärin kanssa lemmikillesi sopivasta erityisruokavaliosta.

Kissanruokamerkit

Canagan kissanruoka

Laadukkaat proteiinipitoiset liha- ja kalaruoat kissallesi. Canagan kissanruoka tuoteperheestä löydät varmasti juuri omalle kissallesi sopivimmat ja maistuvimmat ruoat niin kuivamuonasta märkäruokaan. Canagan kissanruoka on täysin viljatonta, ja sopii raaka-aineiltaan täysin kissan täysipäiväiseksi ravinnonlähteeksi.

Löydä täältä Canagan kissanruoat edullisesti

Brit Care kissanruoka

Brit care kissanruoka tarjoaa täysipainoista ja laadukasta kissan kuiva- ja märkäruokaa, ja tuotevalikoimasta löytyy myös täysin viljattomat ja hypoallergeeniset vaihtoehdot.

Löydä täältä Brit Care kissanruoat edullisesti

Applaws kissanruoka

Tuotteet ovat valmistettu luonnollisista ja korkealaatuisista raaka-aineista, ja ne eivät sisällä turhia sivuaineita eikä maku- ja väriaineita ja ovat viljattomia. Applaws kissanruoka on tehty tukemaan kissan lihaksia sekä ylläpitämään normaalipainoa maistuvin, helposti sulavin sekä monipuolisin tuottein.

Löydä täältä Applaws kissanruoat edullisesti

Pure natural kissanruoka

Purenatural-täysravinnot on suunniteltu vastaamaan kissojen tarpeisiin pennusta aikuiseen ja senioriin. Yksilöllisesti räätälöity koostumus huolehtii siitä, että kissasi saa ikäänsä ja elimistönsä erityistarpeisiin parhaiten sopivaa ravintoa:

  • Pennuille runsaasti hyvin sulavia, erityisen ravitsevia ainesosia, joista edellytykset tasapainoiselle kasvulle
  • Aikuiselle kissalle koko kehon elinvoimaa ja turkin kiiltoa tukevia aineksia, tarkimpiakin kulinaristeja puhutteleva maku
  • Steriloiduille ja seniorikissoille ylipainoa ehkäiseviä, lihasmassaa säilyttäviä raaka-aineita ja virtsateiden terveyttä tukevia kasviyhdisteitä – herkullisuudesta tinkimättä!

Löydä täältä Pure Natural Kissanruoat edullisesti

Royal Canin kissanruoka

Royal Canin kissaruoat huomioivat monipuolisesti kissan erityistarpeet iän, rodun, koon ja aktiivisuuden mukaan. Löydä laajasta tuotevalikoimasta juuri omalle kissallesi sopivat kuiva- ja märkäruoat.

Löydä täältä Royal Canin kissanruoat edullisesti

Orijen kissanruoka

Orijen viljaton kissanruoka on laadukas ja monipuolinen vaihtoehto kissan jokapäiväiseksi ruokavalioksi. Tarkkaan valitut hyvä proteiinin lähteet, erilaiset liha- ja kalaruoat sopivat tukemaan kissasi päivittäistä hyvinvointia. Lue lisää Orijen kissanruoasta tuote-esittelyistämme.

Lue meidän tuotearvosteluja täältä

Löydä täältä Orijen kissanruoat edullisesti

Feline Porta 21 kissanruoka

Feline Porta 21 on herkullinen ravintolisä, joka sisältää kissojen tarvitsemia ravintoaineita vahvoihin hampaisiin ja terveisiin luihin. Feline Porta 21 -valikoimassa on erilaisia makuja, kuten tonnikalaa tai kanaa, joista jokainen kissa nauttii!

Lue meidän Feline Porta 21 arvostelu täältä

Löydä sopiva kissanruoka netistä! Lemmikintarvike.fi sivustolla olemme koonneet erilaisia kissan ravitsemustuotteita laidasta laitaan, herkuista kuiva – ja märkäruokaan sekä raakaruoasta erityisruokaan. Listaamme ja arvostelemme suosituimmat, luotettavimmat ja hinta-laatusuhteilta parhaat tuotteet helpottamaan sinun ja lemmikkisi arkea. Toivomme, että löydät kauttamme uusia tuotteita, sekä vanhoja hyväksi havaittuja luottotuotteita, ja jos sinulla on mielessä kissanruoka brändi tai tuote, jota ei löydy sivustoltamme, ota ystävällisesti yhteyttä. Olemme sinua ja lemmikkisi hyvinvointia varten!
Marja
Jaa tämä artikkeli
Tutustu myös näihin

Lemmikintarvike.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!