Feline porta 21 – Laadukasta herkkua kissallesi (2024)

Feline Porta 21

Feline Porta 21 on herkullinen täydennysruoka, joka sisältää kalsiumia ja fosforia hyvässä suhteessa, jotta kissat saavat vahvat hampaat ja luusto pysyy hyvänä. Feline Porta 21- tuoteperheestä löydät jotain herkullista jokaiseen makutottumukseen; tonnikalaa ja kanaa eri makuyhdistelminä.

Anna lemmikillesi ihana uusi makuelämys joka päivä näiden korkealaatuisten herkkujen avulla. Monipuolinen ruokavalio on paras tapa varmistaa, että lemmikki saa kaikki ravintoaineet, jotta voitte nauttia aktiivisesta ja onnellisesta elämästä yhdessä!

Feline Porta 21 -kissanruoka miellyttää taatusti nirsojakin kisuja. Valikoimassa on sekä viljatonta purkkiruokaa että hypoallergeenista kuivaruokaa.

Täydennysruokavaihtoehtojen ansiosta useimmat Feline Porta 21 -tuotteet ovat tarkoitettu täysravinnon tueksi ja monipuoliseen vaihteluun.

Katso meidän TOP 3 valinnat alta tai tutustu muihin sopiviin vaihtoehtoisiin.

Feline porta 21 Kana & Aloe Vera
5/5

Feline Porta 21 Kana & Aloe Vera on korkealaatuinen märkäruoka aikuisille kissoille.

Feline porta 21 Tonnikala & Kilohaili
4/5

Feline Porta 21 Tonnikala & Kilohaili on monipuolinen märkäruoka kissoille.

Feline porta 21 Finest Kitten
5/5

Feline Porta 21 Finest Kitten on kissanpentujen kuivaruoka, joka sopii erinomaisesti myös tiineille kissoille.

Suosituimmat Feline porta 21 tuotteet

Petenkoiratarvike.com:
5/5

Loistava täydennysruoka kissan tasapainoisen ruokavalion tueksi. Feline Porta 21 Kana & Aloe Vera on korkealaatuinen märkäruoka aikuisille kissoille, joka sisältää kaikki välttämättömät vitamiinit ja kivennäisaineet ilman kemiallisia säilöntäaineita. Siinä on myös tasapainoinen kalsium-fosfori-suhde, jotta kissasi luut pysyvät terveinä!

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Feline Porta 21 Kana on laadukas ja maukas kissan märkäruoka, joka tekee kissasi onnelliseksi!

Luonnollisista raaka-aineista valmistetussa Feline Portan kanassa on paljon hellävaraisesti kypsennettyä lihaa jokaisessa suupalassa, eikä se ei järkytä kissan vatsaa tai aiheuta epämiellyttäviä sivuvaikutuksia. Ei sisällä kemiallisia lisäaineita.

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Feline Porta 21 Tonnikala & Kilohaili on monipuolinen märkäruoka kissoille 90 g annospurkissa, joka sisältää runsaasti hellävaraisesti kypsytettyä tonnikalaa ja vaaleaa kilohailia.

Luonnollisista ainekset takaavat ruoan maukkauden, sopivuuden kissan vatsalle. Märkäruoan luonnollinen koostumus ei sisällä lainkaan kemiallisia aineita. Tämä täydennysruoka on omiaan terveellisen ja monipuolisen täysravinnon rinnalla.

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Tonnikalaa ja katkarapua hyytelössä on varsinaista arjen herkkua. Monipuolinen ja laadukas täydennysravinto kissoille, jotka rakastavat maukasta ruokaa ja haluavat nauttia siitä. Ei sisällä kemiallisia lisäaineita.

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Feline Porta 21 Finest Sensible – Grain Free on viljaton kissanruoka herkille ja allergisille kissoille. Luonnollinen koostumus sisältää yli 73 % siipikarjaa, eikä se sisällä väri- tai makuaineita, mikä tekee siitä ihanteellisen täysravinnon aikuisille kissoille, joilla on keskimääräistä parempi makuaisti!

Petenkoiratarvike.com:
5/5

Feline Porta 21 Finest Kitten on kissanpentujen kuivaruoka, joka sopii erinomaisesti myös tiineille kissoille. Se sisältää korkealaatuista siipikarjaa, kalaa sekä hyödyllisiä Omega-3-rasvahappoja, jotka tukevat suloisen pikku kissasi tervettä kasvua!

Usein kysytyt kysymykset:

Tuoteperheestä löydät niin viljattomat säilykkeet kuin hypoallergeeniset kuivamuonat. Useimmat Feline Porta 21 -kissanruoat ovat ns. täydennysravintoja, eli ne tarkoitettu tukemaan täysravintoa ja monipuolistamaan ruokavaliota.

Miksi valita viljaton kissanruoka? Lue lisää täältä.

Feline porta- tuotteet ovat järkevän hintaista kissanruokaa, jossa hinta-laatusuhde on kohdallaan. Useimmat eläinkaupat antavat paljousalennuksen, jota oston yhteydessä kannattaa hyödyntää.

Feline Porta kissanruoka on maistuvaa, ja sopii yleensä myös nirsoille kissoille. Se on laadukasta ja maistuvaa, ja ei näytä teolliselta.

Tuotteista löytyy viljattomat märkä- ja kuivaruoat, valikoima aikuisille kissoille sekä pennuille, sekä hypoallergeeniset vaihtoehdot. Nämä tuotteet katoavat kupista meillä alta aikayksikön. Kokeile sinäkin, mitä oma kissasi tuumaa!

Jaa tämä artikkeli

Lemmikintarvike.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Tutustu myös näihin

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!