Feline porta 21 – Laadukasta herkkua kissallesi

Feline Porta 21
Pikalinkit oikeaan kohtaan, jos et jaksa lukea artikkelia:

Feline Porta 21 on herkullinen täydennysruoka, joka sisältää kalsiumia ja fosforia hyvässä suhteessa, jotta kissat saavat vahvat hampaat ja luusto pysyy hyvänä. Feline Porta 21- tuoteperheestä löydät jotain herkullista jokaiseen makutottumukseen; tonnikalaa ja kanaa eri makuyhdistelminä.

Anna lemmikillesi ihana uusi makuelämys joka päivä näiden korkealaatuisten herkkujen avulla. Monipuolinen ruokavalio on paras tapa varmistaa, että lemmikki saa kaikki ravintoaineet, jotta voitte nauttia aktiivisesta ja onnellisesta elämästä yhdessä!

Feline Porta 21 -kissanruoka miellyttää taatusti nirsojakin kisuja. Valikoimassa on sekä viljatonta purkkiruokaa että hypoallergeenista kuivaruokaa. 

Täydennysruokavaihtoehtojen ansiosta useimmat Feline Porta 21 -tuotteet ovat tarkoitettu täysravinnon tueksi ja monipuoliseen vaihteluun.

Suosituimmat tuotteemme

Loistava täydennysruoka kissan tasapainoisen ruokavalion tueksi. Feline Porta 21 Kana & Aloe Vera on korkealaatuinen märkäruoka aikuisille kissoille, joka sisältää kaikki välttämättömät vitamiinit ja kivennäisaineet ilman kemiallisia säilöntäaineita. Siinä on myös tasapainoinen kalsium-fosfori-suhde, jotta kissasi luut pysyvät terveinä!

Tuote

Kauppa

Feline porta 21 Kana & Aloe Vera

Feline Porta 21 -säästöpakkaus 24 x 90 g

Feline Porta 21 Kana on laadukas ja maukas kissan märkäruoka, joka tekee kissasi onnelliseksi! 

Luonnollisista raaka-aineista valmistetussa Feline Portan kanassa on paljon hellävaraisesti kypsennettyä lihaa jokaisessa suupalassa, eikä se ei järkytä kissan vatsaa tai aiheuta epämiellyttäviä sivuvaikutuksia. Ei sisällä kemiallisia lisäaineita.

Tuote

Kauppa

Feline porta 21 Kana​

Feline Porta 21 -säästöpakkaus 6 x 90 g

Feline Porta 21 Tonnikala & Kilohaili on monipuolinen märkäruoka kissoille 90 g annospurkissa, joka sisältää runsaasti hellävaraisesti kypsytettyä tonnikalaa ja vaaleaa kilohailia. 

Luonnollisista ainekset takaavat ruoan maukkauden, sopivuuden kissan vatsalle. Märkäruoan luonnollinen koostumus ei sisällä lainkaan kemiallisia aineita. Tämä täydennysruoka on omiaan terveellisen ja monipuolisen täysravinnon rinnalla.

Tuote

Kauppa

Feline porta 21 Tonnikala & Kilohaili​

Porta 21 -kokeilupakkaus 6 x 90 g

Tonnikalaa ja katkarapua hyytelössä on varsinaista arjen herkkua. Monipuolinen ja laadukas täydennysravinto kissoille, jotka rakastavat maukasta ruokaa ja haluavat nauttia siitä. Ei sisällä kemiallisia lisäaineita.

Tuote

Kauppa

Feline porta 21 Tonnikala & Katkarapu​

Porta 21 -kokeilupakkaus 6 x 90 g

Feline Porta 21 Finest Sensible – Grain Free on viljaton kissanruoka herkille ja allergisille kissoille. Luonnollinen koostumus sisältää yli 73 % siipikarjaa, eikä se sisällä väri- tai makuaineita, mikä tekee siitä ihanteellisen täysravinnon aikuisille kissoille, joilla on keskimääräistä parempi makuaisti!

Tuote

Kauppa

Feline Porta 21 Finest Sensible - Grain Free

Feline Porta 21 Finest Sensible - Grain Free

Feline Porta 21 Finest Kitten on kissanpentujen kuivaruoka, joka sopii erinomaisesti myös tiineille kissoille. Se sisältää korkealaatuista siipikarjaa, kalaa sekä hyödyllisiä Omega-3-rasvahappoja, jotka tukevat suloisen pikku kissasi tervettä kasvua! 

Sen runsasmakuinen aromi takaa, että se ei vain houkuttele vaan myös ilahduttaa nirsoimmatkin makuhermot, ja sisältää optimaalisen määrän vitamiineja ja hivenaineita, joita kissanpentusi tai kissaäitisi tarvitsee.

Tuote

Kauppa

Feline porta 21 Finest Kitten​

Feline porta 21 Finest Kitten​

Usein kysytyt kysymykset

Onko Feline Porta 21 viljaton kissanruoka?

Tuoteperheestä löydät niin viljattomat säilykkeet kuin hypoallergeeniset kuivamuonat. Useimmat Feline Porta 21 -kissanruoat ovat ns. täydennysravintoja, eli ne tarkoitettu tukemaan täysravintoa ja monipuolistamaan ruokavaliota.

Onko Feline porta 21 tuotteet edullisia?

Feline porta- tuotteet ovat järkevän hintaista kissanruokaa, jossa hinta-laatusuhde on kohdallaan. Useimmat eläinkaupat antavat paljousalennuksen, jota oston yhteydessä kannattaa hyödyntää.

Feline Porta on meidän kissan suosikki

Feline Porta kissanruoka on maistuvaa, ja sopii yleensä myös nirsoille kissoille. Se on laadukasta ja maistuvaa, ja ei näytä teolliselta.

Tuotteista löytyy viljattomat märkä- ja kuivaruoat, valikoima aikuisille kissoille sekä pennuille, sekä hypoallergeeniset vaihtoehdot. Nämä tuotteet katoavat kupista meillä alta aikayksikön. Kokeile sinäkin, mitä oma kissasi tuumaa!

Tutustu myös näihin

Liity uutislehtemme tilaajaksi, ja varmista saavasi parhaiden lemmikintarvikkeiden tuotevinkit ja arvostelut suoraan sähköpostiisi ensimmäisten joukossa!

↓ Tilaa parhaat vinkit ja tuotearvostelut meiltä sähköpostiisi