Koirahieronta on oiva tapa huoltaa lemmikkisi lihaksistoa ja yleistä hyvinvointia. Hieronnan tavoitteena on huoltaa koiran lihaksistoa ja poistaa mahdollisia jännitystiloja. Kehon ja lihaksiston jännitystilat voivat hoitamattomana aiheuttaa laajasti oireita aina koiran kehon virheasennoista erilaisiin kiputiloihin.

Tässä lista Espoon koirahierojista:

Koirapalvelu Kultahäntä logo

Koirapalvelu Kultahäntä

Tarjoamme koirien kehonhuoltopalveluita kokemuksella ja ammattitaidolla pääkaupunkiseudulla ja tilauksesta myös muualla Suomessa. Palveluihimme kuuluu koirien manuaalinen käsittely jossa yhdistelen erilaisia tekniikoita (hieronta, faskiamanipulaatio, jäsenkorjaus, rankakäsittely) parhaan hoitotuloksen saamiseksi. Lisäksi akupunktiohoitoja ja kraniosakraaliterapiaa sekä koirille että ihmisille ja koirien koulutuspalvelut yksityiskoulutuksena.

Koirakoulu TassuTreeni logo

Koirakoulu TassuTreeni

Koirakoulu TassuTreeni tarjoaa eläinten käyttäytymistieteisiin ja hyvinvointiin perustuvaa koirankoulutusta.

Hierontaa ja Kraniosakraaliterapiaa. Jokainen koira on ansainnut huolletun lihaksiston.

Eläinpalvelu Pavadonis logo

Eläinpalvelu Pavadonis

Syksyllä 2020 palasin koulunpenkille ja lähdin opiskelemaan kohti koirahierojan ammattitutkintoa. Opiskelun ohessa haluan tarjota hierontoja opiskelijahinnoin. Hieronnat sisältävät koiran liikeanalyysin, hieronnan, venyttelyt sekä ohjeet omistajalle. Hieronnat toteutetaan täysin eläimen ehdoilla omistajan kotona.

Ketterä Kettu logo

Ketterä Kettu

Haluan auttaa koiranomistajia ymmärtämään paremmin koiran elimistön toimintaa sekä opastaa oman koiran kireyksien ja kiputilojen tunnistamisessa. Ketterä Kettu tarjoaa yksilöllistä ja kokonaisvaltaista koirahierontaa - mahdollistaen nelijalkaiselle ystävällesi sujuvan liikkeen niin harrastuksissa kuin arjessakin! Kraniosakraaliterapian, neuro- ja viskeraalimanipulaation sekä nivel- ja fasciakäsittelyiden ​myötä pystyn palvelemaan asiakkaitani entistä yksilöllisemmin ja kokonaisvaltaisemmin.

Trimmauspalvelu Grroom logo

Trimmauspalvelu Grroom

Koirat hyötyvät hieronnasta aivan kuten me ihmisetkin. Hieronta rentouttaa kiristäviä lihaksia, tehostaa verenkiertoa, parantaa aineenvaihduntaa ja jopa lievittää kipuja. Samat vaikutukset saa myös koirasi koulutetun hierojan käsittelyssä.

Hieronnan avulla avataan jo syntyneitä kireyksiä, mutta parhaimmillaan se toimii jumituksia, ja jopa vammoja ennaltaehkäisevänä, säännöllisenä osana koiran perusterveydenhoitoa.

Käsityöpaja maahinen logo

Käsityöpaja maahinen

Tarjoan ammattitaitoista koirahierontaa jo vuodesta 2004 ja teen kotikäyntejä pääkaupunkiseudulla. (Espoo, Helsinki, Vantaa, Kirkkonummi).

Asiakaskuntani on hyvin laajakirjoinen urheilukoirista kotikoiriin, erilaisista tuki- ja liikuntaelinvaivoista kärsiviin koiriin sekä leikkausten jälkeisiin kuntoutuksiin. 

Myntinsyrjä 10 E 15, 02780 Espoo
045 -139 3228Siirry kotisivuille
Foot and Paw Clinic logo

Foot and Paw Clinic

Koirahieronnalla parannetaan koirasi hyvinvointia ja toimintakykyä. Sillä voidaan mm. lisätä lihasten elastisuutta, vilkastuttaa aineenvaihduntaa, parantaa liikelaajuutta nivelissä ja lihasten toimintakykyä. Lisäksi hieronnalla voidaan nopeuttaa palautumista rasituksesta, vaikuttaa koiran rentoutumiseen ja lievittää kipua.

Hoitoon kuuluu myös kotona tehtävät harjoitteet, millä ylläpidetään koiran lihasryhmien voimaa ja nivelten liikelaajuutta.

Suloinen logo

Suloinen koirahieronta

Koira voi hyvin kun se on fyysisesti kunnossa. Hierominen parantaa koiran verenkiertoa ja nopeuttaa kuona-aineiden poistumista kehosta. Hieronta ja venyttely parantavat koiran elastisuutta ja liikkuvuutta, kun lihaskireydet poistuvat. Hieronta on ennaltaehkäisevää hoitoa ja näin myös vammojen saannin riski pienenee.

Koiran hyvinvointi on erittäin tärkeää minulle. Kun koira on fyysisesti hyvässä kunnossa, se voi myös henkisesti hyvin. Työssäni palkitsevaa on tulosten aikaansaaminen – hoidettava voi paremmin ja kankea koira muuttuu taas vetreäksi.

Espoon Koirakeskus logo

Espoon Koirakeskus

Haluamme tarjota huippulaatuista koulutusta ja todellisia koulutuksellisia ratkaisuja koiran rotuun katsomatta. Siksi kaikki työntekijämme ovat itse monivuotisen koira- ja kouluttajakokemuksen omaavia aktiiviharrastajia, jotka kilpailevat omien koiriensa kanssa. Tarjoamme myös tilavuokrausta lämpimissä sisätiloissa. Tunneillemme voi osallistua minkä rotuisen koiran kanssa tahansa - myös sekarotuisen.

Yksityisohjaus, ryhmät ja taitotestit, tilavuokraus sekä koirakorttikoulutus (koiran hoitaja ja koirien koulutusohjaaja) ja koirahieronta&laserhoito.

Etsitkö koirahierojaa Espoosta?

Lihasjännityksestä johtuva kipu saattaa pahimmillaan aiheuttaa koiralla myös käytösongelmia ja muuta epätavallista käyttäytymistä. Käytösongelmina saattaa lihasjännityksen takia esiintyä esimerkiksi aggressiivisuutta, nuolemista, puremista tai epätavallista liikkumista.

Lihaksiston huolto ja hieronta on myös oiva tapa ennaltaehkäistä tapaturmia, sillä rento ja hyvin hoidettu lihaksisto turvaa koko koiraa liikunnan aikana. Espoosta koirahierontaa ja eläinfysioterapiaa löytyy lukuisista paikoista ammattilaisten tarjoamana aina suuremmista klinikoista yksityisiin ammatinharjoittajiin. Koirahierontaa Espoossa on mahdollista saada myös kotikäyntien muodossa, jolloin koira saa kokea rentouttavan hierontahetkensä kotona.

Miten koira oirehtii?

Koirat tunnetaan hyvinä peittämään kipua, joten omistajan on usein vaikea huomata kehonhuoltoa vailla oleva koira. Oireina lihasjäykkyydessä ja kiputiloissa saattaa kuitenkin esiintyä esimerkiksi koiran liikkeen muutoksia, askelten lyhenemistä, hyppäämisen välttelyä sekä luonnollisen venyttelyn lopettamista.

Myös lyhentyneet lenkit, hitaampi vauhti sekä ulkoilun haluttomuus voivat viestiä mahdollisesta kivuliaasta lihasjumista.

Koirien harrastuksissa kuten agilityssä lemmikin huonontuneet suoritukset sekä kieltäytymiset voivat myös johtua taustalla olevasta lihasjäykkyydestä. Äkillinen tottelemattomuus ja haluttomuus harrastuksissa ei välttämättä kerrokaan koiran tottelemattomuudesta, vaan mahdollisesta kivusta.

Myös liukastuminen ja muut pienet liikunnan ohella sattuneet kömmähdykset saattavat aiheuttaa koiralle esimerkiksi lihasrevähdyksen tai venähdyksen, joka voi puolestaan aiheuttaa koiralle toispuoleista kävelyä tai tiettyjen askellajien välttelyä. Huomaamaton toispuolinen kävely saattaa pahimmillaan aiheuttaa muita virheasentoja ja epätasapainoa koiran liikkeessä, jotka pahentavat koiran kiputiloja entisestään. Näiden virheasentojen ja lihasepätasapainon korjaamiseen voidaan kuitenkin käyttää apuna fysioterapiaa ja hierontaa. Eläinfysioterapeutti tai koirahieroja antaa hoidon lisäksi myös laajat kotihoito-ohjeet, joiden avulla koiran kuntouttamista ja lihaskunnon parantamista voidaan jatkaa kotona.

Lemmikin terveyden ylläpido

Omistajan onkin siis syytä kiinnittää huomiota koiran liikeratoihin ja muuttuneeseen käytökseen, jotta lihashuolto saadaan aloitettua mahdollisimman nopeasti. Nopeasti aloitettu fysioterapia ja koirahieronta paitsi helpottavat koiran oloa, myös pienentävät suurempien ongelmien kehittymisen riskiä.

Miten koirahieronta ja fysioterapia vaikuttaa lemmikkiisi?

Monien fyysisten hyötyjen lisäksi hieronta auttaa koiria rentoutumaan ja rauhoittumaan. Fyysisinä hyötyinä voidaan hieronnasta saada esimerkiksi:

Koirahierontaa sekä eläinfysioterapiaa Espoossa

Olipa kyseessä sitten urheilevan ja aktiivisen koiran tai esimerkiksi vanhan koiran kehonhuolto, on Espoossa koirahierontaa ja eläinfysioterapiaa laajasti tarjolla.

Petenkoiratarvike CTA
– mainos –

Espoossa tarjolla on myös koirahieronnan kotikäyntejä, jossa hieroja saapuu koiran luokse kotiin. Kotikäyntien perusideana on tuottaa koiralle mahdollisimman vähän stressiä hoitamalla koiran lihaksia tutun ja turvallisen kodin lattialla.

Koirahierontaa on mahdollista saada kotikäyntien lisäksi myös eri toimipisteissä laajasti ympäri Espoa ja sen lähiseutua. Suuren tarjonnan vuoksi sopivan paikan löytäminen onnistuu varmasti.

Helpottaaksemme valintaasi olemme listanneet sivuillemme eri koirahieronta ja fysioterapiapalveluita tarjoavia toimijoita Espoosta. Näin löydät helposti ja nopeasti eri vaihtoehdot koirasi kehonhuoltoon. Otathan huomioon, etteivät kaikki koirahierojat tarjoa palveluitaan kotikäyntimahdollisuudella, tai vastaavasti erillisessä toimipisteessä.

Lemmikintarvike.fi sivustolla olemme koonneet tärkeitä kotieläintarvikkeita laidasta laitaan. Listaamme ja arvostelemme suosituimmat, luotettavimmat ja hinta-laatusuhteilta parhaat tuotteet helpottamaan sinun ja lemmikkisi arkea. Toivomme, että löydät kauttamme uusia tuotteita, sekä vanhoja hyväksi havaittuja luottotuotteita, ja jos sinulla on mielessä kotieläintarvike, jota ei löydy sivustoltamme, ota ystävällisesti yhteyttä.

Lemmikintarvikkeiden lisäksi olemme koonneet yhteen eri koirahierojat Espoosta, jotta löytäisit juuri omiin tarpeisiin sopivan ja lähimmän paikan.
Olemme sinua ja lemmikkisi hyvinvointia varten!

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!