Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Blogi » Pentuaitaus helpottaa omistajan arkea pentuaikana

Pentuaitaus helpottaa omistajan arkea pentuaikana

Pentuaitaus Koirat aidan takana

Tuote

Kauppa


Pentuaitaus MaxLock Standard Door

Pentuaitaus pohjalla Flamingo Kazan

Pentuaitaus Gold Zinc, kulta

Pentuaitaukset ovat käteviä apuvälineitä koiranpentujen omistajille. Nämä aitaukset pitävät koiranpennut rajatulla alueella, jotta ne eivät esimerkisi karkaa tai pääse talon osiin, joihin et niiden halua pääsevän. Tämän lisäksi, pentuaitaukset sopivat mainiosti myös muille pieneläimille. Pentuaitaukset myös suojelevat rakkaita lemmikkejäsi ulkopuolisilta vaaratekijöiltä.

Miten pentuaitaukset helpottavat arkeasi koiran omistajana?

Pentuaitaukset ovat täydellisiä koiranpennuillesi, koska ne pitävät koirasi ja pentusi turvallisella alueella, josta ne eivät voi helposti karata ja jossa niiden kimppuun ei esimerkiksi voida hyökätä. Pentuaikana voit siis olla varma, että pennut eivät pääse karkaamaan ja siitä, että ne pysyvät turvassa. Pentuaitaus koiralle voi siis olla täydellinen lisäys kotisi turvallisuudelle ja vahtimiselle. 

Minkälaisia aitaukset ovat ja paljonko ne yleensä maksavat?

Suurin osa pentuaitauksista ovat ominaisuuksilta osin hyvinkin samanlaisia, mutta eroja saattaa olla jonkin verran. Näitä eroja voi esimerkiksi olla koira-aitauksen koossa, rakenteessa ja sen yksityiskohdissa, materiaaleissa, korkeudessa, leveydessä, yms. Aitauksissa on aina ovi, josta koirasi ja pentusi voivat kulkea aitauksesta sisälle ja ulos, vaivattomasti. Aitaukset ja niiden materiaalit on monissa tapauksissa myös pinnoitettu jollain aineella, kuten yleisesti tunnetulla epoksimuovilla, joka on kestävä ja laadukas materiaali aitauksien tarpeille. Usein pentuaitauksia koirille on myös maalattu jollain värillä, joista yleisin on musta. Pentuaitausten mukana toimitetaan usein myös monenlaisia lisävarusteita, joista yleisin on maakoukut, joilla aitauksen saa helposti ja vaivattomasti kiinnitettyä ulkona maanpintaan, tukevasti ja turvallisesti

Aitauksen mukana tulee näiden varusteiden lisäksi usein myös lukkoja, joilla koiran aitaus voidaan helposti muotoilla haluttuun muotoon, sopivaksi sekä koirille ja pennuille ja ympäristön ominaisuuksille ja vaatimuksille. Metalliaitausten lisäksi löytyy myös erilaisia nailonaitauksia, jotka on nimensä mukaisesti valmistettu nailonista, joka on edullista, kestävää ja laadukasta materiaalia myös koiran aitauksien valmistamiseen ja täyttää sata-prosenttisesti samat tarpeet, kuin metallista valmistetut aitausversiotkin. Nämä aitaukset sopivat sekä ulko- että sisäkäyttöön. Niitä on myös helpompi purkaa ja kasata. Nailonaitaukset sisältävät vetoketjun, jonka avulla aitauksen voi joko sulkea tai avata, kuten metallistakin valmistetun version. Tämä materiaali on myös helposti pestävissä ja tekee puhdistuksesta todella helppoa.

Nailonaitauksia löytyy muidenkin aitauksien tapaan useilla eri väreillä, jotta voisit valita lemmikeillesi ja kodillesi juuri sopivan värin ja teeman. Pentuaitauksien koot ovat materiaalista riippumatta vaihtelevia, mutta yleisimpiä kokoja ovat esimerkiksi 61 senttimetriä, 76 senttimetriä, 80 senttimetriä ja 91,5 senttimetriä. Hinnat ovat totta kai myöskin hyvin vaihtelevia, mutta ne vaihtelevat enimmäkseen 30 Eurosta 100 Euroon. Kalliimmilla versiolla saattaa olla joitakin ominaisuuksia, joita et saa ostamalla halvempia versioita, mutta kaikki versiot ovat varmasti toimivia ja kestävät monipuolista käyttöä, monenlaisilla eläimillä ja monenlaisissa ympäristöissä. Näiden ominaisuuksien perusteella olemme siis täysin varmoja siitä, että pentuaikana voit olla täysin varma siitä, että pentusi ja muut eläimesi ja lemmikkisi eivät helposti pääse karkaamaan ja siitä, että ne pysyvät varmasti turvassa, aitauksen hinnasta ja materiaalista riippumatta. Pentuaitaus koirallesi tai muille lemmikeillesi voi siis kaiken tämän perusteella olla täydellinen lisäys rakkaiden lemmikkiesi turvallisuudelle ja voi helpottaa niiden vahtimista ja tehdä niiden kanssa ajanvietosta vieläkin mukavempaa. Hyötyjä on myös siinä, miten aitaukset pitävät kotisi ja muut tärkeät alueet kiinteistöilläsi puhtaina. Voit myös olla varma siitä, että kaikki aitaukset pitävät pitävät koiranpennut ja muut pennut sekä eläimet rajatulla alueella, josta ne eivät esimerkisi voi karata tai päästä talon osiin, joihin et niiden halua missään tapauksessa pääsevän.

Jaa tämä artikkeli

Facebook
Twitter

Tutustu myös näihin

Koiran rokotusohjelma

Koiran rokotusohjelma

Kaikki koirat tulisi rokottaa terveyden ylläpitämiseksi, ja leviävien tautien ehkäisemiseksi.

Liity uutislehtemme tilaajaksi, ja varmista saavasi parhaiden lemmikintarvikkeiden tuotevinkit ja arvostelut suoraan sähköpostiisi ensimmäisten joukossa!

↓ Tilaa parhaat vinkit ja tuotearvostelut meiltä sähköpostiisi

Liittymisetu -10%