Pentuaitaus MaxLock Standard Door

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Pentuaitaus MaxLock Black Standard Door on erinomainen apuväline pennun ensimmäisiin kuukausiin ja helpottaa merkittävästi pentuarkea. Tämä aitaus tarjoaa turvallisen ja mukavan alueen pennulle, joka voi vapaasti seurata ympäristöään aidan läpi. Aitauksen asentaminen on nopeaa ja vaivatonta ilman erillisiä työkaluja, ja sen käyttö on helppoa ansiosta kätevän salvan. Pentuaitaus koostuu kahdeksasta yhteen liitettävästä osasta, joiden leveys on 61 cm, ja yksi osista sisältää oven. Aitauksen korkeutta voi valita kuudesta eri vaihtoehdosta välillä 61-122 cm.

Pentuaitauksen muotoilu on monipuolinen, ja se voidaan rakentaa 8-kulmion, neliön, suorakulmion tai suoran muotoiseksi erilaisten tilojen rajaamiseen. Mukana toimitetaan maakiilat, jotka auttavat kiinnittämään aidan paikalleen ulkona, sekä neljä kiinnityslukkoa. MaxLock Black Standard Door -aitaus soveltuu myös toipuville aikuisille koirille, joiden liikkumista täytyy rajoittaa tilapäisesti. Korkeammat aitauksen mallit toimivat myös erinomaisesti kanien aitauksina. Huomioi kuitenkin, että aitauksessa ei ole mukana pohjaa tai kattoa.

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!