Pentuaitaus Gold Zinc

Petenkoiratarvike.com:
3/5

Pentuaitaus Gold Zinc on laadukas ja kestävä kullanvärinen akryylipinnoitettu metallinen koira-aitaus, joka sopii erinomaisesti niin pentujen kuin aikuisten koirienkin tilanrajaamiseen. Aitaus koostuu kahdeksasta 61 cm leveästä paneelista, joista yksi sisältää oven. Gold Zinc -aitauksen pystyttäminen ja purkaminen onnistuu helposti ja nopeasti ilman erillisiä työkaluja.

Mukana toimitetaan maakiilat, jotka mahdollistavat aidan kiinnittämisen paikalleen ulkona. Aitaukseen voi myös liittää metallisen koiranhäkin lisätilan tarpeessa. Aitausta voi muotoilla monipuolisesti 8-kulmion, neliön, suorakulmion tai suoran muotoiseksi eri tilanteisiin sopivaksi. Aitauksen kokonaispituus on 488 cm, ja vaikka sitä ei voi jakaa osiin, on mahdollista liittää toinen pentuaitaus jatkoksi tarvittaessa. Huomioi, että väri saattaa vaihdella tuotteesta toiseen.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!