Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Blogi » Rukka Form Polar Y-valjas

Rukka Form Polar Y-valjas

Rukka Form Polar Y valjas

Tuote

Kauppa

Rukka Form Polar Y-valjas

XXS, XS, S, M, L

Monikäyttöiset ja käytännölliset Rukka Form Polar Y-valjaat ovat tukevat ja laadukkaan tuntuiset. Rukka valjaat ovat suunniteltu niin, että paine koiran rintakehällä jakautuu tasaisesti, ja soveltuvat erityisesti voimakkaille koirille. Valjaat ovat ergonomiset, ja niiden helposti säädettävä pääntie sekä hihnat varmistavat, että ne istuvat hyvin. Pehmustettu vatsaosa estää hankausta, ja nämä Rukka y valjaat ovat miellyttävät koiran päällä pidempiäkin aikoja. Talutushihna voidaan kiinnittää rinta- tai takaosaan ja kiilahihnan ansiosta kiinnittäminen on helppoa.

Rukka valjaat ovat konepestävät ja kuivuvat nopeasti, ne on siis helppo pitää puhtaana ja aina valmiina. Valjaita on saatavilla eri väreissä, kuten perus mustana tai syksyn pimeään sopivissa neon väreissä, tuote sisältää myös heijastinompeleet, jotta koirasi näkyy pimeällä.

Rukka Form Polar mallistosta löytyy sopiva koko joka rodulle ja koolle, ja säädettävien hihnojen ansiosta ne on helppo muokata omalle koiralle sopiviksi, ja kasvuvaraa riittää

  • Hyvä säädettävyys
  • Säänkestävä materiaali
  • Tukeva, paineen tasaisesti jakava malli
  • Pehmustettu vatsaosa
  • Heijastinompeleet
  • Saatavilla useissa eri väreissä
  • Erinomainen hinta-laatusuhde

Koko

cm

kg

Hihnan leveys

Xxs

35-55

alle 10

20 mm

Xs

47-70

alle 20

25 mm

S

55-80

alle 30

30 mm

M

65-105

alle 50

40 mm

L

80-130

alle 70

40 mm

Tässä video, jossa selkeästi opastettu Y-valjaiden säätäminen omalle koiralle sopiviksi.  Oikein säädetyt y valjaat lisäävät käyttömukavuutta, valjaiden ikää sekä tekevät ulkoilusta miellyttävämpää niin koiralle kuin omistajalle.

Jaa tämä artikkeli

Facebook
Twitter

Tutustu myös näihin

Koiran rokotusohjelma

Koiran rokotusohjelma

Kaikki koirat tulisi rokottaa terveyden ylläpitämiseksi, ja leviävien tautien ehkäisemiseksi.

Liity uutislehtemme tilaajaksi, ja varmista saavasi parhaiden lemmikintarvikkeiden tuotevinkit ja arvostelut suoraan sähköpostiisi ensimmäisten joukossa!

↓ Tilaa parhaat vinkit ja tuotearvostelut meiltä sähköpostiisi

Liittymisetu -10%