4Pets ECO 3 autohäkki arvostelu ja kokemuksia

Petenkoiratarvike.com:
4/5

4Pets ECO 3 autohäkki on suunniteltu tarjoamaan turvallisen ja mukavan matkustusympäristön keskikokoisille ja suurille koirille. Sveitsissä valmistettu ja TÜV-testattu autohäkki on osoitus korkeasta laadusta ja turvallisuudesta. Tässä arvostelussa tarkastellaan perusteellisesti 4Pets ECO 3 autohäkin ominaisuuksia, sen valmistajaa sekä käyttäjäkokemuksia.

4Pets ECO 3 Autohäkin ominaisuudet

4Pets ECO 3 autohäkki on suunniteltu erityisesti koiran turvalliseen kuljettamiseen autossa. Tämä häkki tarjoaa useita merkittäviä etuja:

  1. Turvallisuus: 4Pets ECO 3 on kolaritestattu ja läpäissyt vaativat TÜV-testit. Tämä takaa, että häkki kestää törmäyksessä syntyvät voimat, suojaten sekä koiraa että muita matkustajia. IPS-törmäyssuoja ja vahva rakenne takaavat lisäturvallisuuden.
  2. Käytettävyys: Safelock-salpa oven mekanismissa tekee häkistä helppokäyttöisen. Ovi on avattavissa yhdellä kädellä, mikä helpottaa koiran asettamista häkkiin ja sieltä pois ottamista.
  3. Mukavuus: Häkin matto lisää matkustusmukavuutta koiralle. Lisäksi autohäkin rakenne on äänetön, mikä vähentää matkustusmelua epätasaisilla teillä.
  4. Helppo Huoltaa: 4Pets ECO 3 autohäkki on huoltovapaa. Saranoiden erityinen muoviyhdiste voitelee itseään, joten niitä ei tarvitse öljytä. Häkki on myös helppo puhdistaa kostealla liinalla.
  5. Koko ja Soveltuvuus: Häkki on saatavilla kolmessa koossa (S, M, L), jotka sopivat eri kokoisille koirille. On tärkeää varmistaa, että autohäkki sopii sekä koiran että auton mittoihin.

Mitat ja koot

  • S: Korkeus 66 cm, leveys 68 cm, syvyys 73,5 cm, katon syvyys 37 cm. Sopii koirille, kuten noutajat. Maksimipaino 35 kg, häkin paino 18,4 kg.
  • M: Korkeus 66 cm, leveys 68 cm, syvyys 83,5 cm, katon syvyys 47 cm. Koiran paino max 40 kg.
  • L: Korkeus 66 cm, leveys 68 cm, syvyys 93,5 cm, katon syvyys 57 cm. Sopii esim. saksanpaimenkoiralle. Maksimipaino 45 kg, häkin paino 21,6 kg.

4Pets brändinä

4Pets on sveitsiläinen brändi, joka tunnetaan korkealaatuisista ja turvallisista lemmikkituotteistaan. Brüggli Industrie, 4Petsin emoyhtiö, on tuottanut korkealaatuisia tuotteita lemmikkimarkkinoille vuodesta 1999 lähtien. 4Pets-brändi lanseerattiin vuonna 2004, ja siitä lähtien se on erikoistunut turvallisiin ja toimiviin koirien kuljetusratkaisuihin.

4Petsin tuotteet valmistetaan ISO 9001 -standardien mukaisesti, mikä takaa korkean laadun ja kestävyyden. Yhtiö on tunnettu innovatiivisista ratkaisuistaan, kuten ProLine- ja ComfortLine-koiranhäkit, jotka asettivat uudet standardit koirien kuljetuksessa.

Käyttäjäkokemukset

Monet käyttäjät ovat olleet erittäin tyytyväisiä 4Pets ECO 3 autohäkkiin. Esimerkiksi käyttäjä Kirsi68 kommentoi:

“Ovi helposti avattava yhdellä kädellä. Sulkeutuu myös helposti. Tukeva, varmasti turvallinen. Saksanpaimenkoiramme viihtyy erinomaisesti L-kokoisessa häkissä. Menee sinne aina erittäin mielellään.”

Toinen käyttäjä, EK, huomautti:

“Hyvä häkki, pienelle koiralle. Koska kaikki koot ovat hyvin matalia, keskikokoisten tai isompien koirien on todella vaikea matkustaa häkeissä. Häkki vaikuttaa hyvä laatuiselta koottuna, kokoamisohjeet eivät olleet turhan selkeät, ja seinien liu’uttamisessa saa olla tarkkana, etteivät kumikiinnikkeet irtoa.”

Yhteistyö Petenkoiratarvike.comin kanssa

Lemmikintarvike.fi tekee tiivistä yhteistyötä Petenkoiratarvike.comin kanssa tarjotakseen parhaita tuotteita lemmikkien omistajille. 4Pets ECO 3 autohäkki on yksi suosituimmista tuotteistamme, ja olemme ylpeitä voidessamme tarjota sen asiakkaillemme kilpailukykyiseen hintaan.

Johtopäätös

4Pets ECO 3 autohäkki on erinomainen valinta koiranomistajille, jotka etsivät turvallista ja laadukasta kuljetushäkkiä keskikokoisille ja suurille koirille. Sveitsiläinen suunnittelu ja valmistus takaavat tuotteen korkean laadun ja kestävyyden. TÜV-testattu rakenne ja innovatiiviset ominaisuudet, kuten Safelock-salpa ja IPS-törmäyssuoja, tekevät tästä autohäkistä luotettavan ja turvallisen valinnan. Yhteistyö Petenkoiratarvike.comin kanssa varmistaa, että asiakkaamme saavat parasta mahdollista palvelua ja tuotteita.

4Pets ECO 3 autohäkki on investointi koirasi turvallisuuteen ja mukavuuteen matkoilla. Harkitse tätä häkkiä, jos haluat varmistaa, että lemmikkisi matkustaa mahdollisimman turvallisesti ja mukavasti.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!