4Pets ECO 4 autohäkki arvostelu ja kokemuksia

Petenkoiratarvike.com:
4/5

4Pets ECO 4 autohäkki on suunniteltu erityisesti suuren koiran turvalliseen ja mukavaan kuljetukseen autossa. Sveitsiläinen innovaatio ja laadukkaat materiaalit tekevät tästä häkistä erinomaisen valinnan koiranomistajille, jotka arvostavat sekä turvallisuutta että käytännöllisyyttä. Yhteistyössä Petenkoiratarvike.comin kanssa tarjoamme kattavan arvostelun tästä tuotteesta, jotta voit tehdä tietoon perustuvan päätöksen.

Turvallisuus ja kolaritestit

4Pets ECO 4 autohäkki on kolaritestattu ja läpäissyt TÜV-testit, mikä takaa sen turvallisuuden kolaritilanteessa. IPS-törmäyssuoja ja vahva rakenne varmistavat, että koira on suojattu, ja autohäkin ovi on varustettu safelock-salvalla, joka kestää vääntöä ja on helposti avattavissa yhdellä kädellä. Tämä tekee häkistä turvallisen valinnan, joka suojaa sekä koiraa että muita matkustajia.

Sveitsiläinen laatu ja innovaatiot

4Pets on sveitsiläinen brändi, joka on tunnettu korkealaatuisista ja innovatiivisista tuotteistaan. 4Pets ECO 4 autohäkki on suunniteltu yhdessä insinöörien, koirankouluttajien ja asiantuntijoiden kanssa, mikä takaa, että turvallisuus ja käytettävyys ovat huipputasolla. Häkki valmistetaan tarkkojen ISO 9001 -standardien mukaisesti ja on huoltovapaa, sillä sen erityinen muoviyhdiste voitelee saranat ilman öljyä.

Ominaisuudet ja käytettävyys

4Pets ECO 4 autohäkki on suunniteltu käytännöllisyys mielessä pitäen. Häkki ei estä kuljettajaa näkemästä takaikkunasta, ja sen vahva rakenne sekä alumiiniprofiilit tekevät siitä kestävän ja vakaan. Häkin muoviset liitoskohdat on vahvistettu lasikuidulla, mikä takaa äänettömän matkustamisen myös epätasaisella tiellä. Häkin kohotetut sivuseinät suojaavat autoa koirankarvoilta ja lialta, ja häkin matto lisää koiran matkustusmukavuutta.

Koot ja mitat

4Pets ECO 4 autohäkkiä on saatavilla kahdessa koossa:

  • Koko S: Korkeus 66 cm, leveys 81,5 cm, syvyys 73,5 cm, katon syvyys 37 cm. Sopii esimerkiksi settereille, hovawartille ja rottweilerille. Maksimipaino 45 kg, häkin paino 21 kg.
  • Koko L: Korkeus 66 cm, leveys 81,5 cm, syvyys 93,5 cm, katon syvyys 57 cm. Sopii suuremmille koirille, maksimipaino 50 kg.

Käytännöllisyys ja huolto

Häkin huoltovapaus on yksi sen suurimmista eduista. Saranoiden muoviyhdiste pitää ne voideltuina ilman öljyä, mikä vähentää huollon tarvetta. Autohäkki on helppo puhdistaa kostealla liinalla, ja se suojaa autoa koiran pureskelulta, koirankarvoilta ja lialta, pitäen auton siistimpänä.

4Pets-brändi

4Pets on sveitsiläinen brändi, joka on tunnettu korkealaatuisista tuotteistaan. 4Pets on erikoistunut turvallisiin ja toimiviin koiran kuljetusratkaisuihin, ja se on asettanut uudet standardit koiran kuljetushäkeissä ProLine- ja ComfortLine-sarjoillaan. Brändi panostaa jatkuvaan tuotekehitykseen ja valmistaa tuotteensa ISO-sertifioidussa tehtaassaan Sveitsissä.

Yhteenveto ja suositus

4Pets ECO 4 autohäkki on erinomainen valinta koiranomistajille, jotka etsivät turvallista ja kestävää kuljetusratkaisua suurelle koiralle. Sveitsiläinen laatu ja innovatiiviset ominaisuudet tekevät tästä häkistä erinomaisen investoinnin. Yhteistyössä Petenkoiratarvike.comin kanssa voimme suositella tätä häkkiä kaikille, jotka haluavat varmistaa koiransa turvallisen matkustamisen autossa.

Arvostelut ja käyttäjäkokemukset

Käyttäjien arvostelut tukevat tuotteen laatua:

  • Carita (19.02.2024): “Hyvä häkki pientä koiraa varten. 15,20 kiloisille. Labradorit, sakut, hoffat eivät mahdu kuin kenkälusikalla tunkien. Lyhyet matkat, noin puoli tuntia, ehkä ok. Pitkiä reissuja varten isoille joku muu ratkaisu.”
  • Kirs (05.08.2022): “Toimiva häkki käytössä. Saksanpaimenkoira viihtyy hyvin. Ovi käytössä näppärä ja mukava käyttää. Kokoamisessa oli hankaluuksia, mutta häkki on kolarikestävä, kuten mainostettiin.”

4Pets ECO 4 autohäkki on varma valinta koiran turvalliseen kuljettamiseen autossa. Sen kolaritestatut ominaisuudet, helppokäyttöisyys ja sveitsiläinen laatu tekevät siitä erinomaisen investoinnin jokaiselle koiranomistajalle.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!