Autohäkki MIM Variocage Compact arvostelu ja kokemuksia

Petenkoiratarvike.com:
3/5

MIM Variocage Compact on kolaritestattu ja erittäin kestävä autohäkki, joka tarjoaa turvallisen matkustustavan koirallesi. Tämä häkki on suunniteltu erityisesti autoihin, joiden tavaratilassa on kynnys, ja se tarjoaa erinomaisen suojan sekä koiralle että autossa matkustaville ihmisille. Arvostelumme keskittyy erityisesti MIM Variocage Compact L- ja MIM Variocage Compact XL -malleihin.

Turvallisuus ja rakenne

MIM Variocage Compact on suunniteltu siten, että koira matkustaa auton takaosassa, mikä auttaa pitämään auton sisäosat puhtaana liasta ja koirankarvoista. Häkin säädettävä pituus mahdollistaa sen, että voit mukauttaa häkin kokoa sekä autoon että koiralle sopivaksi. Lukittava ovi lisää turvallisuutta, sillä se estää koiran karkaamisen silloin, kun auton takaluukku on auki. Ilmankierto on taattu leveiden kaltereiden ansiosta, jotka eivät myöskään rajoita näkyvyyttä.

Peräänajoturvallisuus

Variocage-kuljetushäkit ovat markkinoiden ainoita häkkejä, joissa on ns. muutosvyöhyke. Tämä erityisrakenne on suunniteltu ottamaan vastaan törmäysenergiaa peräänajotilanteessa, mikä minimoi vahingot sekä ihmisille että koiralle. Muutosvyöhykkeen ansiosta riski häkin työntymisestä takapenkille on olematon. Teräsrakenne ei synnytä teräväreunaisia repeämiä, jotka voisivat vahingoittaa koiraa. Lisäksi häkin takaosassa on hätäuloskäynti, joka mahdollistaa koiran vapauttamisen matkustamon puolelta, jos takaluukkua ei saa avattua.

Laatu ja kestävyys

MIM Variocage Compact -häkit on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä, ja jauhemaalaus takaa erinomaisen kestävyyden. Suurimmalle rasitukselle alttiit osat on myös sinkitty, mikä lisää niiden käyttöikää. Häkin viimeistely on huippuluokkaa, mikä tekee siitä pitkäikäisen ja luotettavan valinnan.

MIM Variocage Compact L ja XL -mallit

MIM Variocage Compact L -mallin mitat ovat syvyys 600-820 mm, leveys 555 mm ja korkeus 650 mm. MIM Variocage Compact XL -mallin mitat ovat syvyys 600-820 mm, leveys 700 mm ja korkeus 650 mm. Näiden mallien säädettävä syvyys tekee niistä sopivia erilaisiin autoihin ja koirille eri roduista riippumatta.

Valmistajan tausta

MIM Construction AB on yli 30 vuoden ajan erikoistunut toiminnalliseen suunnitteluun ja turvallisuustuotteiden valmistukseen nykyaikaiselle autoteollisuudelle. MIMsafe-tuotemerkin alla yhtiö on noussut maailman johtavaksi kolaritestattujen koirahäkkien valmistajaksi. Yrityksen arvot, kuten innovaatio, turvallisuus ja jatkuva parantaminen, heijastuvat heidän tuotteissaan.

Yhteistyö Petenkoiratarvike.comin kanssa

Lemmikintarvike.fi tekee yhteistyötä Petenkoiratarvike.comin kanssa, joka on luotettava lemmikkitarvikkeiden verkkokauppa. Tämä yhteistyö varmistaa, että asiakkaat saavat laadukkaita tuotteita ja erinomaisen palvelun.

Asiakasarvostelut

Arvostelujen perusteella MIM Variocage Compact -häkit saavat vaihtelevia arvioita. Iina (08.06.2023) mainitsee, että häkki on muuten toimiva, mutta kokoaminen on työlästä ja ohjeet voisivat olla paremmat. Nappi (03.06.2022) on samaa mieltä kokoamisen haasteellisuudesta ja kritisoi ohjeiden sekavuutta. Lisäksi hän mainitsee, että ruuveja jäi yli ja pohja on erittäin liukas, mikä tekee häkin käytöstä hankalaa ilman kumimattoa.

Yhteenveto

MIM Variocage Compact on erinomainen valinta, jos arvostat turvallisuutta ja laatua koiran kuljetuksessa. Vaikka häkin kokoaminen saattaa vaatia aikaa ja vaivaa, sen kestävyys ja peräänajoturvallisuus tekevät siitä investoinnin arvoisen. Muista tarkistaa auton ja häkin mitat ennen ostopäätöstä varmistaaksesi yhteensopivuuden. MIM Variocage Compact L ja XL -mallit tarjoavat säädettävyyttä ja mukautuvuutta eri autoihin ja koirille.

Päätelmä

Jos etsit turvallista, kestävää ja kolaritestattua autohäkkiä koirallesi, MIM Variocage Compact on loistava valinta. Sen erityisrakenne ja korkea laatu varmistavat, että sekä sinä että lemmikkisi matkustatte turvallisesti ja mukavasti. Huomioi kuitenkin käyttäjien palautteet ja varaudu käyttämään aikaa häkin kokoamiseen, jotta saat siitä kaiken hyödyn irti.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!