Avital lohiöljy arvostelu

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Avital Lohiöljy on sataprosenttisesti puhdasta, laadukasta lohiöljyä, joka on sopiva niin koirille kuin kissoillekin. Tämä ravinteikas öljy tarjoaa runsaasti lemmikkien terveydelle tärkeitä omega-3-rasvahappoja ja antioksidantteja. Omega-3-rasvahapot edistävät terveen ihon, kiiltävän turkin ja joustavien nivelten ylläpitoa sekä vaikuttavat positiivisesti lemmikin aivojen toimintaan. Avital Lohiöljy on valmistettu Norjassa, ja sen ainutlaatuinen valmistusprosessi ilman kuumapuristusta säilyttää kaikki öljyn hyödylliset aineet. Tuotteen annostelua helpottaa kätevä annostelupumppu.

Nivelongelmiennivelrikon ja niveltulehduksen hoidossa suositellaan Avital Lohiöljyn lisäksi käyttämään Avitel Flex tai Avital Joint -tuotteita. Ihon ja turkin hoidossa, karvanlähdön hallinnassa ja näyttelyvalmistelussa, lohiöljyä voi yhdistää Avital Biotin -valmisteeseen.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!