Lohiöljy Omega Max 1000ml

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Lohiöljy Omega Max on erinomainen Omega-3-rasvahappojen lähde, joka tukee ihon ja turkin terveyttä koirillakissoilla ja hevosilla. Valmiste koostuu 100 % lohiöljystä ja sisältää myös luonnollisia tokoferoleja. 

Tuote on erittäin rasvapitoista (99,5 %) ja sisältää 13-15 % Omega-3-rasvahappoja. Näihin kuuluvat EPA, DHA, DPA ja ALA. Lisäksi valmisteessa on 13-15 % omega-6-rasvahappoja. Energiasisältö on 8900 kcal/kg. Tuote myydään 1 litran pakkauksissa. Säilytä viileässä, kuivassa ja suojassa auringolta. Avattu pakkaus on käytettävä 3 kuukauden kuluessa ja säilytettävä jääkaapissa.

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!