Kalaöljy Grizzly Salmon plus

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Grizzly Salmon Plus -kalaöljy tarjoaa koirille ja kissoille erinomaisen omega-3-rasvahappojen lähteen. Tuote sisältää alaskalaista villiä lohta, seitä ja siikaa. Kalaöljy sisältää runsaasti EPA-rasvahappoja, jotka parantavat ihon ja turkin terveyttä. DHA-rasvahapot tukevat sydämen, sisäelinten ja vastustuskyvyn toimintaa.

Grizzly-kalaöljy on päivittäinen ravintolisä, joka tarjoaa hyödyllisiä EPA- ja DHA-rasvahappoja. Nämä rasvahapot imeytyvät helposti koiran aineenvaihdunnassa. Omega-6-rasvahappojen määrää on vähennetty, sillä niitä tarvitaan vain pieniä määriä, ja monet koiranruoat sisältävät liikaa omega-6-rasvahappoja suhteessa omega-3-rasvahappoihin.

Villin kalan öljystä peräisin olevat omega-3-rasvahapot ovat helpommin hajotettavissa kuin kasviperäiset omega-3-rasvahapot. Alaskan villilohien omega-3- ja omega-6-rasvahappojen suhdeluku on 9-10:1, mikä on parempi kuin viljeltyjen lohien 2-3:1 suhde.

Grizzly Pet Products käyttää vain kestävistä alaskalaisista lohikannoista peräisin olevaa villin kalan öljyä.

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!